Vitaminok

Nézet:
Sorrend:

1200 mg C-vitamin + D3-vitamin + Cink + Csipkebogyó +Acerola nyújtott felszívódású étrend-kiegészítő filmtabletta, az immunrendszer támogatásáért

 

Nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet tablettánként 1200 mg C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez. Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását. Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását.

 

A D3-vitamin hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez
  • az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához.


A cink hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív
  • tresszel szembeni védelméhez,
  • a normál csontozat fenntartásához,
  • a haj, a bőr, a köröm normál állapotának és
  • a szellemi működés fenntartásához.
4 610 Ft

Az A-vitamin segíti a látás és az immunrendszer normál működését, hozzájárul a nyálkahártya és a bőr megfelelő állapotának fenntartásához.

A nagy mennyiségű D3-vitamin szintén az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fogazat, a csontozat egészségéhez és a normál izomfunkciók fenntartásához járul hozzá. Támogatja a táplálékkal bevitt kalcium és a foszfor hasznosulását a szervezetben.

A K2-vitamin termelése a vastagbélben lévő egyes baktériumok által történik; idős korban, illetve antibiotikus kezelés hatására a folyamat csökkenhet. A természetes K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadási folyamatban.
Pótolja a K-vitamint a szervezet számára kedvező természetes forrásból, és támogassa az egészséges életmódot.

 

2 880 Ft

B-MAX Multivitamin + Aktív Ginseng tabletta, B-vitaminokkal a fáradtság csökkentéséhez - étrend-kiegészítő


Jellemzők (fő hatóanyagok): B1-vitamin, B6-vitamin, folsav, C-vitamin

 

A B-MAX Multivitamint kifejezetten a megnövekedett igénybevétel időszakára fejlesztettük ki, sokszorosára növelt B-vitamin tartalommal (B1: 4545%, B2: 3571%, B6: 1428% az NRV, azaz a napi ajánlott bevitel százalékában). A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. A készítményben található vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A ginseng segít a szellemi és fizikai frissesség megőrzésében, támogatja anormál vérkeringést, segít ellensúlyozni a fáradtságot.

 

3 095 Ft

Liposzómás C-vitamin csipkebogyóval, acerolával, szőlőmaggal és lecitinnel
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: száraz, szobahőmérsékletű helyen, közvetlen fénytől védve.

A liposzómális technológiával előállított C-vitamint természetes, sejtmembrán-azonos foszfolipid réteg veszi körül. Ennek köszönhetően jól ellenáll az emésztőnedveknek, és nagy hatékonysággal szívódik fel és hasznosul a sejtekben.

Természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált, hatékonyabban felszívódó C-vitamin készítmény.

A csipkebogyó természetes C-vitamint tartalmaz, támogatja a szervezet antioxidáns képességét és az immunrendszert.

A szőlőmag kivonat szintén antioxidáns hatással rendelkezik, támogatja a sejtek védelmét a szabad gyökök károsító hatásaival szemben.

Az acerola gyümölcs kivonat természetes tápanyagokat ? köztük C-vitamint ? tartalmaz.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer egészsége védelmében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

Szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára.

2 775 Ft

Természetes eredetű natúr C-vitamin tabletta csipkebogyóval

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): C-vitamin, csipkebogyó kivonat

 

A C-vitamint a szervezet nem képes előállítani, ezért rendkívül lényeges, hogy elegendő mennyiségben fogyasszunk belőle. A tabletta nyújtott hatású, ezért a C-vitamin felszívódása egyenletes. A magas hatóanyag tartalmú készítmény szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer, az idegrendszer egészségéhez. Segít a fáradtság és a kifáradás csökkentésében. Antioxidánsként támogatja a szervezetet az oxidatív stresszel szembeni védekezésben. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéshez, így a csontok, a porcok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, segíti az E-vitamin redukált formájának regenerálódását.

3 330 Ft

 

Természetes eredetű C-vitaminnal

 

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Mint hatékony antioxidáns semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket. Támogatja az idegrendszert, a normál pszichológiai funkció fenntartását. Hozzájárul a normál kollagén képződéshez, így az erek, a csontok, a porcok, a bőr, a fogak és a fogíny megfelelő állapotának fenntartásához. Fokozza a táplálékkal bevitt vas bélből való felszívódását.
Bizonyos állapotok megnövelik a szervezet C-vitamin szükségletét, mint például a stresszhatások, dohányzás, gyógyszerek szedése (pl. fogamzásgátlók), lázas állapotok, járványidőszak, műtéti beavatkozások. A népi gyógyászat alapján régóta ismert a csipkebogyó egészségvédő hatása. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően évszázadok óta használatos, mint immunerősítő, roborálószer.
A tabletta ?nyújtott hatású?, hatóanyagainak felszabadulása fokozatosan megy végbe, a szervezetet folyamatosan látja el a megfelelő vitamin-mennyiséggel, ezáltal felszívódása is hatékonyabb.

 

 

 

 

2 170 Ft

Az immunrendszer támogatásához 

Korszerű, kettős metalizált fólia csomagolásban a hatóanyag stabilitásának védelme érdekében.

Speciális technológiával előállított, nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet a C-vitaminnal. Magas hatóanyag tartalmú, tablettánként 1500 mg C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához.

Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását.

Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását.

A C-vitamint az emberi szervezet nem képes előállítani, ezért a magas hatóanyag tartalmú készítmény szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára.

3 525 Ft

D3-vitamin liposzómás C-vitaminnal, csipkebogyó-, acerola-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula

 

A D-vitamin hozzájárul a csontok és fogak épségének fenntartásához, a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, segít fenntartani a normál izomfunkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a vér normál kalcium szintjének fenntartásában.

Hozzájárul az egyensúlyzavar és izomgyengeség okozta esésveszély kockázatának csökkentéséhez. A 60 éves vagy annál idősebb férfiak és nők esetében az esés a csonttörések kockázati tényezője. A kedvező hatás legalább napi 20 ?g D-vitamin bevitellel érhető el. A betegségnek több kockázati tényezője is van, melyek egyikének megváltoztatása nem biztos, hogy kedvező hatást eredményez.

Liposzómás technológiával előállított C-vitamin, természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált készítmény.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer normál működésében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

 

2 730 Ft

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a normál izomfunkció fenntartásához.

A K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, és a normál véralvadási folyamatokban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik, mennyisége idős korban és antibiotikus kezelés hatására csökkenhet.

A kolosztrum a szülést követően képződő, az anyatejtől különböző előtej, mely gazdag természetes immunglobulinokban.



3 025 Ft

Grapefruit cseppek Echinaceával, Grapefriutmag és Echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): Echinacea purpurea (bíbor kasvirág), grapefruitmag kivonat

 

A kivonat jótékonyan ötvözi az Echinacea és grapefruitmag hatóanyagait. Az Echinacea purpuera (bíbor kasvirág) kivonat támogatja a légúti rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartását. Kedvező hatást gyakorol a húgyutak egészségének megőrzésében is. A grapefruitmag-kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt és a felszívódást.

1 880 Ft

Az immunrendszer és a légutak támogatásához, a keringési rendszer egészségéért

A fokhagyma (Allium sativum) az egyik legrégebben ismert fűszer és gyógynövény. Fő hatóanyaga az allicin, egy kéntartalmú vegyület, melynek a növény erős szaga is köszönhető. Jelentős a kálium-, és szeléntartalma, illetve a B1-, B6-, C-, K-vitamin tartalma. Fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre. Hozzájárulhat a légúti rendszer, valamint az immunrendszer egészségének fenntartásához.

A C-vitamin fontos antioxidáns anyag, a szabad gyökök megkötése révén segíti a sejtek védelmét. Támogatja az immunrendszert, és fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását a bélrendszerből. A C-vitamin szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában.
A két hatóanyag kombinációjának jelentőségét tovább fokozza egymásra gyakorolt kedvező hatásuk. A C-vitamin egy meglehetősen érzékeny vegyület, a fokhagymaolaj ezt az érzékenységet jótékonyan befolyásolja, a C-vitamin pedig megvédi a fokhagymaolajat az oxidációtól.

 

 

 

3 265 Ft

Grapefruit cseppek Ginseng gyökér kivonattal

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): grapefruitmag-kivonat, Panax ginseng gyökér

 

A grapefruitmag-kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. A ginseng segíti a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartását, támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt és a felszívódást.

1 880 Ft

Magnézium B6-vitamin Forte tabletta, az idegrendszer és az izmok kiegyensúlyozott működéséhez - étrend-kiegészítő

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): magnézium, B6-vitamin

 

A készítmény 1000 mg kedvező biológiai hasznosulású magnézuim-laktátot tartalmaz. A B6-vitaminnal együtt támogatják az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, hogy könnyebben vegyük az akadályokat, melyekkel felpörgetett, rohanó életvitelünk miatt a mindennapokban találkozunk.


A magnézium és a B6-vitamin egyaránt hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.


A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez, részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban.
A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt-képződés folyamataiban, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

1 705 Ft

A szépség vitaminja, antioxidáns védelem a sejtek öregedése ellen


Natur E-vitamin, 200 IU lágyzselatin étrend-kiegészítő kapszula. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

Az E-vitamin természetes zsírban oldódó antioxidáns. Védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek roncsolják a sejtfal szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért. A gyógyszeripar és a kozmetikai ipar évtizedek óta felhasználja az E-vitamint készítményeikben. A kozmetikai szakemberek nemcsak külsőleg, de belsőleg is ajánlják rendszeres fogyasztását.

3 395 Ft
Nézet:
Sorrend: