Aroma, ízesítő, vaníliás cukor

Nézet:
Sorrend:

A hőkezelt blanchírozott földimogyorót finomra őrlik és mindennemű adalék nélkül hozzákevernek karob port. Ez közvetlenül fogyasztható, mintha száraz csoki lenne. A cukrot, vagy az egyéb édesítő szereket szándékosan kihagyják. A termék gyengén édeskés íze a karob pornak köszönhető.

Némi olajjal, vagy szójatajjel krémszerű állagú keveréket lehet létrehozni, melyet például süteménytölteléknek használhatunk.

Fogyasztható margarinnal kikeverve, müzlibe szórva, illetve süteménytölteléknek.

760 Ft

A citromsav teljesen természetes konyhai alapanyag, megtaláljuk nagyon sok gyümölcsben, főképp a citrusfélékben és a bogyós gyümölcsökben is. 

A házilag készített lekvárok kihagyhatatlan eleme a nagy mennyiségű édesítőszer, de édességét szabályozhatjuk egy kevés citromsavval is. Friss gyümölcseink frissen tartásához is nagy hasznát vehetjük. Alkalmazásával a gyümölcssaláta vagy a sütemények tetején lévő gyümölcs lassabban barnul. 

Takarékos választás, mivel használata az ételek tartósságának növeléséhez is hozzájárul. 

A Nature Cookta Citromsav hűsítő nyári italaink legalapvetőbb ízesítője lehet, kellemes citromos ízt varázsol. A limonádékhoz való felhasználása mellett tökéletesen passzol a bodzaszörpbe, hűsítő sorbetekbe is. 

A borkészítés folyamatából is kiveszi a részét: sok borász használja a borkősav és az almasav mellett a bor színének, ízének, savasságának javítására.

850 Ft

A citromsav teljesen természetes konyhai alapanyag, megtaláljuk nagyon sok gyümölcsben, főképp a citrusfélékben és a bogyós gyümölcsökben is. 

A házilag készített lekvárok kihagyhatatlan eleme a nagy mennyiségű édesítőszer, de édességét szabályozhatjuk egy kevés citromsavval is. Friss gyümölcseink frissen tartásához is nagy hasznát vehetjük. Alkalmazásával a gyümölcssaláta vagy a sütemények tetején lévő gyümölcs lassabban barnul. 

Takarékos választás, mivel használata az ételek tartósságának növeléséhez is hozzájárul. 

A Nature Cookta Citromsav hűsítő nyári italaink legalapvetőbb ízesítője lehet, kellemes citromos ízt varázsol. A limonádékhoz való felhasználása mellett tökéletesen passzol a bodzaszörpbe, hűsítő sorbetekbe is. 

A borkészítés folyamatából is kiveszi a részét: sok borász használja a borkősav és az almasav mellett a bor színének, ízének, savasságának javítására.

1 495 Ft

Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag, tulajdonképpen a nátrium-hidrogénkarbonát elnevezésű vegyület köznapi neve.

A marha- vagy vadhúsok nehezebben főnek át, ezért hatékonyabbá tehetjük a főzést a német gyártású Nature Cookta étkezési Szódabikarbóna segítségével. A sütemények szerelmesei is szép, egyenletes tésztát kapnak, ha sütés során felhasználják.

A Nature Cookta étkezési Szódabikarbóna a tésztáknak könnyű, lyukacsos textúrát kölcsönöz. Ahhoz, hogy ezt az eredményt érjük el, érdemes az előkészítésnél valamilyen savas anyagot, egy kis citromlevet, ecetet vagy aszkorbinsavat adni a még nyers alapanyaghoz. Ezzel a módszerrel gyönyörű kenyereket, süteményeket, muffinokat készíthetünk.

Élénk színüket megőrzik a zöldségek, ha főzéskor egy kis szódabikarbónát is adunk a vízhez, valamint gyorsabban is puhulnak.

425 Ft

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

100 %-ban szárított fügéből készült, könnyen adagolható, vágható. Gyorsan készíthetünk belőle gyümölcsgolyót, ideális desszertekbe, süteményekbe, smoothie-ba, turmixokhoz, ázsiai ételekbe.

 

 

1 595 Ft
Nézet:
Sorrend: