Zsurló kivonat

Nézet:
Sorrend:

A Dr. Hauschka Regeneráló nyak- és dekoltázskrém a nedvességet szabályozó mályva- és nyírfalevél kivonataival célzottan csökkenti a szárazság okozta ráncokat a nyakon és dekoltázson, és feszesíti a bőrt. Támogatja a bőr nedvességmegtartó képességét rövid- és hosszútávon is, ezáltal csökkenti a szárazság okozta ráncokat. A készítmény biztosítja a bőr feszességének érzését, finomítja a bőr szerkezetét, gyorsan beszívódik és intenzíven ápolja a bőrt.


Tipp: A Regeneráló nyak- és dekoltázskrémet a nyak területén lefelé irányuló mozdulatokkal alkalmazza, a dekoltázson középtől kifelé irányuló mozdulatokkal (a szegycsonttól a kulcscsont felé haladva).

 

21 850 Ft

Hatás: A szemkörnyék érzékeny bőre legkésőbb a 40. életévtől különleges ápolást igényel. A ráncokat csökkentő és feszesítő Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém segíti a bőr saját aktivitását és támogatást nyújt a regenerációban.

Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém:

  • Csökkenti a szárazság okozta szarkalábakat
  • Csökkenti a ráncok mélységét
  • Érezhetően feszesíti a szemkörnyéket
  • Kisimítja, finomítja a bőr szerkezetét
  • Támogatja a bőr nedvességmegkötő-képességét
  • Szemorvosok által tesztelt és "nagyon jól" tolerálható
  • Gyorsan beszívódik és a smink alá is felhelyezhető


A Regeneráló szemhéjkrém magas minőségű borágómag olajjal, a kova tartalmú mezei zsúrló levelével, az izoflavonokban gazdag vörösherével és a frissítő nyírfalevél kivonatával szabályozza a bőr nedvességtartalmát - a szemkörnyék kisimul és finomodik. A készítmény az érett bőr nappali ápolásának optimális kiegészítése.


23 650 Ft

Bőrállapot: Kisimító, felépítő testápolás az igényes, érett bőr számára

Hatása: Korunk előrehaladtával bőrünk fokozatosan veszít nedvesség megtartó képességéből, tónusából és rugalmasságából. Egyénre szabott bőrápolásra van szükség, mely kielégíti a bőr megnövekedett igényeit. A Dr.Hauschka Regeneráló Testápoló balzsam mindennapos használatával a bőr érezhetően feszesebbé, simábbá és rugalmasabbá válik. A válogatott gyógynövény kivonatok ösztönzik a bőr természetes regenerációs erejét.

A gondosan válogatott gyógynövények védik és vitalizálják a bőrt. A szilíciumban gazdag mezei zsurló támogatja a bőr formaerejét, a mályva és nyírfalevél szabályozza a bőr nedvességtartalmát, a finom illóolajok fokozzák a bőr rugalmasságát, simaságát és feszességét, a virágzó rózsa és keserédes narancs illata körülöleli az érzékeket. A Dr.Hauschka Regeneráló testápoló balzsam a legkiválóbb védelmet nyújtja az érett bőr számára.


15 500 Ft

Beburkol, védelmet nyújt a bőrnek, érzékeknek. Időjárás-érzékenység esetén a Tőzeg-levendula ápoló olaj segíti a nyugodt alvást. Nyugtalanság, idegesség estén az olaj láthatatlan védőburkot képez bőrünkön. 

Bőrállapot: kiegyensúlyozottságára, harmóniára vágyó emberek; finom bőrű gyermekek; védelmet, burkot ad az időjárás befolyásai ellen; oldja a nyak, váll izomfeszültségeit, nyugtalanságot; enyhíti az izmok görcsös állapotára visszavezethető fájdalmakat (gerincpanaszok, menstruációs görcsök); merev, görcsös izomzat, idegi túlterheltség; didergő-hideg bőr 

Célcsoport: Időjárásra érzékeny, nyugtalan, feszült emberek részére ajánlott készítmény.

 

7 800 Ft
Nézet:
Sorrend: