Lenmag

Nézet:
Sorrend:

Testsúlycsökkentő, méregtelenítő, immunerősítő teakeverék.

A Csala Varázs tea egyedülálló módon egyesíti a méregtelenítő, anyagcsere fokozó gyógynövények és az immunerősítő gyógynövények hatását. A Csala Varázs tea fogyasztásával elkerülheti a fogyókúrák gyakori kísérő jelenségeit a fáradékonyságot, rosszkedvet, levertséget.

Hatékonyan, jókedvűen és egészségesen szabadulhat meg a felesleges kilóktól!

A Csala Varázs tea hatását Ön is hamarosan saját magán tapasztalhatja. Rendszeres, napi fogyasztása esetén, akár 1-2 kiló testsúly csökkenés érhető el egy hét alatt.

Figyelem! A fogyási folyamat megindulása egyéntől függ van, aki már az első héten érzékeli a változást, van, aki később. A kitartás azonban meghozza a várt eredményt. Elégedett fogyasztók tapasztalata szerint, a havi kúra után akár 3-4 kilóval is kevesebb lehet.

A Csala Varázs tea hatása

  • Fokozza az emésztőrendszer kiürülését, garantált a rendszeres, jó állagú széklet.
  • Görcsoldó, puffadás gátló, csökkenti a belek gázosodását.
  • Enyhén vizelethajtó.
  • Immunstimuláló, növeli a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét.
  • A méregtelenítés hatására tisztul a bélrendszer, a bőr és a haj megszépül, bizonyos izületi betegségek tünetei javulnak, vagy elmúlnak, a fáradékonyság elillan.


Fontos! - mint minden méregtelenítő kúra alkalmával - a megfelelő mennyiségű (legalább napi 2-3 liter) folyadékpótlás! Az étrendbe iktatott zöldség -és gyümölcsfogyasztás fokozza a Csala Varázs tea hatékonyságát vitamintartalmuknál fogva erősítik a szervezet ellenálló képességét, rosttartalmuk elősegíti a salakanyagok eltávolítását, hozzájárulnak a lágy széklet kialakulásához.
 

Ajánlott kúraszerű adagolás: napi 1-2 csésze tea, amit étkezés(ek) előtt javasolt fogyasztani. A kúrát egy hónap után abba kell hagyni, majd egy hét kihagyást követően folytatható.

Fontos!

  • Ne fogyassza a teát, ha ismeretlen eredetű alhasi fájdalma, bélgyulladása vagy bélelzáródása van.
  • Terhesség és szoptatás alatt a teakészítmény alkalmazása nem javasolt!
1 750 Ft

A teakeverék népgyógyászati tapasztalatokon alapuló és irodalmi adatokkal igazolt hatású, ellenőrzött gyógynövényekből áll.

Alkalmazási javaslat: A tea fogyasztása elhízásra hajlamos egyéneknek ajánlott. Élettani szempontból fontos segítséget nyújt a szervezetünkben felhalmozódott salakanyagok eltávolítására. Segíti az emésztőrendszer kiürülését, megakadályozza a székrekedés kialakulását. A gyomor-bélrendszer komfortját elősegíti.

A termékek fogyasztását nem javasoljuk 10 éven aluli gyermekeknek, terhes anyáknak egyéb súlyos betegségben szenvedőknek.

A készítmény használatának ideje alatt megfelelő mennyiségű vize (min. 2 liter) fogyasztása javasolt. Továbbá gondoskodni kell a napi szükséges rostbevitelről (gyümölcs, zöldség, gabonafélék) is.
A készítmény egy olyan természetes segédanyag az emberi szervezet számára, amely segítséget nyújt az egészséges életmód, illetve az ideális testsúly megvalósításához.

A teakeverék jelenleg még az élelmiszer kategóriába tartozik, tehát további élettani hatásokat valamint élettani összefüggéseket a teával kapcsolatban nem tehetünk.

Elkészítési javaslat: 1 evőkanál teakeveréket 3-4 dl vízben forráspontig főzzük, majd 15-20 percig állni hagyjuk. Ízesítés nélkül fogyasszuk!

Adagolás: Napi egy alkalommal, este - lefekvés előtt fél órával - javasolt a fogyasztása.

3 095 Ft
Nézet:
Sorrend: