Hidratálás

Nézet:
Sorrend:

Biola bio birs-jázminpakócás arckrém 30 ml

A kevert bőrtípus BIO BIRS-JÁZMINPAKÓCÁS ARCKRÉMÉBEN könnyen felszívódó bőrtápláló olajok, valamint a jojoba olaj segítik a bársonyos arcbőr kialakulását.

A birs és vöröshere kivonata a vitaminokkal a bőrstruktúra felépítő folyamatokat támogatja.

Diszkrét illatát a természetes illóolajok adják.

A gyógynövények kivonatai a hyaluronsavval együtt elősegítik a fiatalosan üde, hidratált bőrállapot kialakulását.

Alkalmazása: Reggelente vékony rétegben felvisszük a megtisztított arc bőrfelületére.

8 065 Ft

Az ausztrál teafaolaj tartalmú arc? és testápoló tej a mindennapi bőrápoláshoz ajánlott fürdés és zuhanyzás után. Enyhíti a különböző eredetű kisebb bőrsérülések (égések, horzsolás, gyulladás) okozta kellemetlen tüneteket és a bőrviszketést. A gyógyszerkönyvi tisztaságú ausztrál teafaolaj jótékony hatása ismert az akne eredetű problémákra, enyhíti az ekcémás, psoriasis, dermatitis, lábgombásodás és a diabeteszesek száraz bőr panaszait. Megnyugtatja az UV sugárzás által irritált bőrt. A kiszáradt és felrepedt bőrnek visszaadja a nedvességét és újra rugalmassá, bársonyossá teszi. A kellemetlenkedő rovarokat, (szúnyog, kullancs stb.) is távol tartja.

Alkalmazás: A hatás növelése érdekében célszerű a fürdéshez teafaolaj tusfürdőt és teafaolaj sampont használni. A szárazra törölt testfelületet kenje be gyógyszerkönyvi tisztaságú arc- és testápoló tejjel. A problémás helyeket naponta többször is be lehet kenni.

2 695 Ft

Hidratál, az öregedés ellen hat, sejtregeneráló.

Könnyű hidratáló krém tápláló szűz kókuszolajjal, papaya, füge, narancs és mangó bio esszenciális olajok és kivonatok és aloe vera lé keverékével együttesen táplálják és hidratálják a bőrt. A kókuszolajban található, trigliceridek mélyen hidratálják és táplálják a bőrt, fokozzák a feszességet és a bőr tónusosságát, védelmeznek a sejtkárosító szabadgyökökkel szemben, üde, egészséges megjelenést biztosítanak.

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Kókusz olaj, kókusz kivonat, aloe vera lé, papaya gyümölcs kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangosztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamott olaj, citromhéj kivonat, C-vitamin, E vitamin.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

3 935 Ft

"Mélytisztítás, szuperhidratálás, intenzív táplálás, a bioaktív hatás azonnal észrevehető."

Bioaktív, natúr hatóanyagok komplex keveréke, mely vulkanikus láva, kukoricacsutka és gyümölcsök csonthéjas magjának finom őrleményeivel eltávolít minden szennyeződést és zsírt, miközben fiatalítja és tonizálja a bőrt.

Alkalmazás: Körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át az egész arc felületét, majd távolítsuk el langyos víz és nedves vattakorong segítségével. Kerüljük a szemmel való érintkezést!

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

3 155 Ft

Intenzíven hidratál, támogatja a bőr revitalizációját.

A csigagél hialuronsavval, bio Aloe verával és további bioaktív összetevőkkel intenzíven hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt.

Használja önállóan vagy arckrémmel kombinálva.

A Dr. Organic csigagél-termékcsalád a Helix Aspersa Müller kivonatának kiemelkedő tulajdonságait használja fel, amelyekkel sérülés esetén a csiga saját házát és bőrét építi újra. A csigagélkivonat egyedülálló arányban tartalmaz AHA-savat, kollagént, elasztint, allantoint, vitaminokat és ásványi anyagokat, ezáltal erősíti és revitalizálja a bőrt, segít helyreállítani a sérült szöveteket, és visszaállítja a bőr nedvességtartalmát.

Bioaktív, természetes, bio összetevők: Csigagélkivonat, Aloe vera lé, hialuronsav, karobkivonat, kubebaolaj, citromfűolaj, zöldcitromolaj

A termékek minimum 70%-ban biotermesztésből származó összetevőkből állnak.
A csigák a begyűjtés során nem sérülnek.

Nem tartalmaz: parabént, SLS-t, mesterséges színezéket, ftalátokat, petrolátumot, glikolokat, DEA-t, BHT-t, izotiazolinont, ásványi olajat, szilikont.

 

5 495 Ft

Megújít, tísztít, hidratál.

Kivételes szépségkezelés: Méregtelenítő és bőrmegújító pakolás egyedülálló csigagél kivonattal és bioaktív, természetes, bio összetevőkkel. Mélyen behatol a bőrbe, hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, támogatja a sejtregenerációt, ragyogóvá teszi az arcbőrt.

Az összetevők minimum 70%-a biogazdálkodásból származik*.
*Kivétel a víz és a só.

Nem tartalmaz: parabént, SLS-t, mesterséges színezéket, ftalátokat, petrolátumot, glikolokat, DEA-t, BHT-t, izotiazolinont, ásványi olajat, szilikont.

695 Ft

Javítja az arcszínt és mattító hatást biztosít. A kellemes textúra gyorsan felszívódik, hatékony a szennyeződések és pattanások ellen.

A bio mentát és természetes szalicilsavat tartalmazó készítmény kiegyensúlyozó hatású, és segít eltávolítani a túlzott faggyút.

  • Tisztátalan és kombinált bőrre
  • Javítja az arcszínt
  • Könnyű textúra
5 130 Ft

A fiatal kevert bőr számára kifejlesztett lágy krém olyan természetes gyökfogókat tartalmaz, mint az édesgyökér-kivonat. Ezek gyengítik a napfény káros hatását.

A primulából készült spagírikus esszencia és a citromfű-, valamint a fekete ribiszke levél és gyümölcs kivonatok felfrissítik és erőteljesen harmonizálják a bőrműködést.

7 955 Ft

A fiatal kevert bőr számára kifejlesztett könnyű, hidratáló arctej sheavajjal és válogatott gyógynövényekkel ápolja a fiatal kevert bőrt.

A lágy konzisztenciájú arctej könnyen beszívódik és finoman kiegyensúlyozza a bőrműködést. Ha a Young&Active arckrém túl tartalmasnak tűnik, akkor lágyítható egy kevés arctejjel elkeverve.

 

9 725 Ft

Zsíros, tágpórusú és tisztátalan bőr nappali, szükség esetén éjszakai ápolására.

Tisztító, pórusösszehúzó, faggyútermelést szabályozó hatású készítmény, erősíti a bőr természetes savköpenyét.

A bőr fokozott méregtelenítésének és salaktalanításának igénye esetén is ajánlott.

Alternatív használat: krémdezodorként is kiváló a test izzadásra hajlamos területein, pl. láb, hónalj, hajlatok. Lábkrémként is használható verejték szabályozó és csíraölő hatása miatt.

 

8 005 Ft

Zsíros, tágpórusú és tisztátalan bőrre.

Könnyű ápolótej nappalra és szükség esetén éjszakára.

Tisztító, pórusösszehúzó, faggyútermelést szabályozó hatású készítmény, erősíti a bőr természetes savköpenyét. A bőr fokozott méregtelenítésének és salaktalanításának igénye esetén is ajánlott.

Alternatív használat: A tisztátalanságokra hajlamos dekoltázs ápolására is alkalmas.

 

8 890 Ft

Zsíros és vegyes bőrre.

Finoman tisztít, eltávolítja a sminket, mattító hatású és tökéletes a zsíros bőr számára.

Kézzel gyűjtött Sophora Khakassia alkaloidokat, flavonoidokat és nagy mennyiségű P-vitamint tartalmaz. Bio Sophora Khakassia-virágvíz segít a lipidegyensúly szabályozásában és minimalizálja a pórusokat.
Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék. 
2 225 Ft
Nézet:
Sorrend: