Izomlazítás

Nézet:
Sorrend:

Az izmok és izületek külső ápolására


Alkalmazható izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén, sportolás után is

Gyógynövény kivonatokkal az izmok, a végtagok felfrissítésére,. Használható lazító és sportmasszázshoz, akupresszúrás masszázshoz, izmok bedörzsöléséhez. A krém alkalmazható izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén is, valamint sportolás után.
Az elkészítésekor alkalmazott modern technológiának köszönhetően a masszázskrém az érzékenyebb bőrt sem irritálja, ruhával érintkezve azon nem hagy foltot.

 

2 260 Ft

Sportolás után, izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén

A krém számos gyógynövényt tartalmaz, mint

  • angyalgyökér
  • sáfrány virág
  • csalán
  • közönséges magyal kivonatok

Ezek hatóanyagai az izmok, a végtagok frissítésére, a térd, a boka, a váll, és a derék környékének masszírozására használható. Alkalmazható akár akupresszúrás masszázshoz, vagy fizikoterápiás kezelések kiegészítőjeként. Az angyalgyökér és a sáfrány virág kivonatok frissítik a szöveteket, jó hatással vannak a szövetek anyagcseréjére. A csalán kivonat használható az izmok ápolásához, regenerálásához. A közönséges magyal bőr- és izom-kondicionáló szer.

A krém alkalmazható izomláz, izomfáradtság és az izmok túlterhelése esetén is, valamint sportolás után. A kámfor és a szegfűszeg olaj enyhe helyi vérbőséget okoz, ezáltal javul a bőrszövet anyagcseréje. A mentol hűsítő, nyugtató érzetet kelt a bőrfelületen.

 

 

2 325 Ft

A tigris erejével
Gyógynövények illóolajos kivonata

Ez a csodálatos tapasz arról kapta hagyományos kínai nevét, hogy a tigris erejével ajándékozza meg használóját ? kizárólag gyógynövények illóolajos kivonata segítségével. Hatóanyagai fokozatosan és egyenletesen szívódnak fel. Használata rendkívül egyszerű. Mindig ott fejti ki hatását, ahol éppen szükség van rá. Használja közvetlenül a fájdalmas területre helyezve.

775 Ft

A páratlanul tápláló 100%-os finomítatlan organikus shea vaj
- egy mindent felülmúló természetes hidratáló az ajkaknak, a könyöknek, a lábnak, az egész testnek, de még a hajnak is.

Egyetlen shea vaj a táskádban és helyettesítheted a testápolót, kézkrémet, szájápolót és arckrémet is, így biztosítva, hogy bőröd mindig tökéletesen védett és táplált legyen.

A MediNatura l00%-os finomítatlan organikus ghánai shea vaj tradicionális módszerekkel kézzel készült, amihez semmit nem adtunk hozzá, és semmit nem vettünk el. Így nem tartalmaz mesterséges összetevőket, semmiféle vegyi anyagot, színezéket, ezért akár a legérzékenyebb bababőr ápolására is kitűnő választás.

A MediNatural ghánai shea vaj összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. Sztearin-és olajsav mellett esszenciális zsírsavakat, E-vitamin, béta karotin és allantoint, valamint gyulladáscsökkentő triterpénalkoholokat tartalmaz. A bőrben felszívódva hosszan tartó hidratáló hatást fejt ki, serkenti a bőr öngyógyító képességét.

Mire ajánljuk?

? minden bőrtípusra, különösképpen a száraz típusra
? ráncosodás és öregedés jelei ellen
? ajkakra és az arc érzékeny területeire
? irritált bőrfelületre (pelenkától kipirosodott, borotválkozás után, szőrtelenítés után)
? sérült, megkeményedett vagy töredezett bőrre
? bőrkiütésekre, ekcémákra, bőrgyulladásokra
? pikkelysömörös bőrre
? napégette vagy enyhén sérült bőrre
? száraz fejbőrre
? száraz, töredezett, festett hajra

 

Hogyan használd a shea vajat?

Az optimális hatás elérése érdekében lehetőleg közvetlenül zuhanyzás, fürdés után használd, a még nedves bőrön, hogy így vizet is juttass a bőrödbe. Ha a shea vajat vizes bőrfelületre viszed fel, akkor egy olyan anyag képződik, aminél keresve sem találhatnál jobb hidratálót!
A shea vaj sűrű, hatóanyagokban gazdag arc- és testápoló, ezért egyszerre kis mennyiség is elég belőle, így hihetetlen gazdaságos és kényelmes a használata.

Csak a bőröd határozza meg, hogy naponta hányszor használd a shea vajat!

3 240 Ft
Nézet:
Sorrend: