Homoktövis készítmény

Nézet:
Sorrend:

A Homoktövis kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. A homoktövis gyümölcsében levő C vitamin koncentrációja magasabb mint az eper, kivi, narancs, paradicsom, sárgarépa, és galagonya gyümölcsében.

Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, zsíros olajakat, flavonoidokat, gazdagok szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban.
A homoktövis E-vitamin tartalma (202.9 mg/100 g gyümölcs), magasabb mint a búza, kukorica és szójabab E-vitamin tatalma.

Alkalmazási javaslat: naponta 1-2 mokkáskanálal, étkezés előtt

2 170 Ft

Természetes alapanyagokból készült funkcionális termék. Mesterséges színezéktől ízesítőktől, és konzerváló anyagoktól mentes.

A Homoktövis kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. A homoktövis gyümölcsében levő C vitamin koncentrációja magasabb mint az eper, kivi, narancs, paradicsom, sárgarépa, és galagonya gyümölcsében.

Megtalálható benne az A-vitamin is, továbbá tartalmaz almasavat, mannitot, zsíros olajakat, flavonoidokat, gazdagok szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban.
A homoktövis E-vitamin tartalma (202.9 mg/100 g gyümölcs), magasabb mint a búza, kukorica és szójabab E-vitamin tatalma.

Alkalmazási javaslat: naponta 2-3 kapszula

3 200 Ft

Felhasználási javaslat: 0.5 dl fogyasztását javasoljuk naponta 3 x étkezések előtt. Amennyiben az immunerősítés mellett gyulladásos egészségügyi problémával küzd, úgy javasoljuk ezen nektárunk mellé a "Sűrített homoktövislé magostól" termékünk 3 x 1 evőkanalas fogyasztását is. Ezt a termékünket a "Gyümölcslé" kategóriában találja.

Felbontás után visszazárva hűtőszekrényben 4 napig tárolható.

Allergén anyagot nem tartalmaz.

Kiszerelés: 750 ml/üveg

Származási hely: Magyarország

2 560 Ft

Oly sok szép, izgalmas nevű gyümölcsöt ismerve, szinte hihetetlen, hogy a durva nevű növény az, amely a csernobili katasztrófa óta újra lelkesítette az emberiséget. Azon kívül, hogy a nukleáris "ellenszérum" hordozója a növény bogyója, gazdagon, és ami csak rá jellemző, könnyen felvehetően tartalmazza a természet szinte minden értékes anyagát. A betegségek megelőzésében magán az emberen kívül a leghatékonyabb, míg a tumor terápiában a legígéretesebb élelmiszer a Homoktövis. A 30% gyümölcstartalmú rostos nektárunkkal biztosíthatja a napi vitaminszükségletét. Méltatlan és illetlen lenne, ha azt a könnyedséget s erőt, mit a termék ad e sorokkal hímezném, kívánom inkább, hogy élvezze, s merjen örülni, mert végre van mitől!

Ajánlott fogyasztás: Minden reggel étkezés előtt 0.5 dl.

Prémium +: Magyar Táplálékallergia és Táplálékintolerancia Adatbank alapján a Bio Berta rostos nektár bio homoktövisből, almával és mézzel, az alábbiaktól mentes: Tejfehérje, Tejcukor (laktóz), Tojás, Szója, Glutén, Földimogyoró (arachis), Benzoesav és származékai, Azoszinezékek, Kéndioxid és származékai.




3 535 Ft

Felhasználási javaslat: étkezés finom kiegészítőjeként, levesként elkészítve, böjt - és tisztítókúrákhoz ajánljuk ízlés szerint fogyasztva.

A terméket hűtőben javasoljuk tárolni felbontás után maximum 4 napig. Fogyasztás előtt felrázandó.

  • Allergén anyagot nem tartalmaz.

 

1 545 Ft

Immunrendszer, életenergia


A homoktövis (Hippophae tibetana) a tibeti hegyekből származó gyógynövény, melynek termését a tibeti gyógyítók már ezer éve használják. A homok aranyának is nevezik narancssárga színű borsónyi nagyságú bogyói miatt. Vitamintartalma mellett értékes flavonoidokat tartalmaz és fontos C-vitamin forrás, mely hatóanyagok fontos szerepet játszanak az immunrendszer és a keringési rendszer egészséges működésében.

  • A homoktövis gyümölcshús olaja értékes esszenciális zsírsavakban gazdag. A lenmagolaj telítetlen, úgynevezett omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Ezek a többszörösen telítetlen zsírsavak kedvezően hatnak a szív és az érrendszer egészségére.
  • Q10 koenzim fontos szerepet játszik a sejtszintű energiatermelésben. Rendszeres bevitele ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén.
  • Az E-vitamin fontos antioxidáns vitamin, segíti a szervezet védekezését a káros szabad gyökökkel szemben.

 

 



3 160 Ft

Komplex készítmény az immunrendszer erősítésére olyan értékes koncentrált növényi gyógynövény kivonatokkal, mint az Echinacea és a Homoktövis.

Az élesztőből kivont béta- glükánt (1,3 /1,6 D) extra magas, 70 %-os biológiai hasznosulás jellemzi. A hozzáadott jól hasznosuló, bioaktív szerves cinket, szelént tartalmaz, valamint a szervezetünk számára elengedhetetlen D-vitamint. A célzottan válogatott összetevők hozzájárulnak az immunrendszer stabil, kiegyensúlyozott működéséhez, védik a sejteket az öregedéstől és az oxidatív stressztől, hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, fokozzák a vitalitást. A hatóanyagoknak szerepük van a jó közérzet, a lelki egészség és az idegrendszer kiegyensúlyozottságának fenntartásában is, így a szervezet immunitását a lehető legtöbb irányból támogatják. 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 930 Ft

Vitamindús nagyon értékes olaj, ezért fontos szerepet tölt be a mindennapi testápolásban, a Homoktövis értékeinek teljes birtokában. Magas vitamintartalommal, karotinnal. Karotin tartalmánál fogva természetesen védi bőrünket a napsugarak káros hatásai ellen, segít a bőr UV-védelmének megerősítésében, ezáltal természetes "napvédőként" használható is. 

A homoktövis olaj az ezüstfafélék családjába (Elaeagnaceae) tartozó homoktövis (Hippophaë rhamnoides L.) frissen összeroppantott terméseiből készült olajos kivonat. A növény termései zsíros olajat, karotinoidokat, flavonoidokat, C-vitamint és szerves savakat tartalmaznak. A terméseknek a különböző eredetű sebek és fekélyek gyógyulását elősegítő hatása főként a zsíroldékony karotinoid-vegyületeinek köszönhető. A kivonatban az értékes karotinoid-vegyületek mellett a szezámmagolajban lévő zsírsavészterek (linol-, olaj- és alfa-linolénsav, összesen mintegy 85%-ot tesznek ki) is fontos szerepet töltenek be a bőr ápolásában, hiszen az említett zsírsavak ún. esszenciális és bőralkotó zsírsavak. Vitamindús, intenzív bőrápoló, bőrregeneráló hatású olaj.

2 545 Ft

A termék nemesített, homoktövis (Hyppophae Rhamnoides L.) gyümölcs húsából készül kíméletes eljárással.

Fogyasztása hozzájárul a szervezet karotin, E-vitamin szükségletének fedezéséhez és kiegészíti a többszörösen telítetlen zsírsav bevitelt. A homoktövis régóta ismert és több évtizedes titkos nemesítés után újra felfedezett növény, melynek kiemelkedően kedvező élettani hatásait a tudományos vizsgálatok is igazolják. Segít megőrizni bőre szépségét és egészségét miközben erősíti immunrendszerét.

Ajánlott fogyasztása: Napi fogyasztásra 1-2 mokkáskanálnyi mennyiség ajánlott.

Fontos!

  • Száraz hűvös helyen tartandó! 
  • Az üveg felhasználás előtt felrázandó! 
  • A megkezdett doboz tartalma egy héten belül elfogyasztandó! 
  • A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! 
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet! 
1 555 Ft
Nézet:
Sorrend: