Ánizs

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

A teakeverék kifejezetten azon hölgyek számára készült, akik természetes módon szeretnék enyhíteni a cikluszavarok miatt kialakuló kellemetlen tüneteket

Termék leirás: Serdülőkortól a változókorig a hormonháztartás problémái sok nő életét megkeserítik. A teakeverék kifejezetten azon hölgyek számára készült, akik természetes módon szeretnék enyhíteni a cikluszavarok miatt kialakuló kellemetlen tüneteket, valamint a menstruációt kísérő lelki változásokat. A palástfű biztosítja a szervezet komfortérzését a menstruáció előtt és alatt. A citromfű segít fenntartani a pozitív hangulatot és támogatj a relaxácáiót.

Nettó tömeg: 30 g

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Nyilvántartási szám: OÉTI 11294/2012

Gyártja: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

1 455 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 305 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

A szív és a keringési rendszer támogatásához


A jól ismert teakeverék megváltozott összetételben, de ugyanolyan hatásosan áll a teakedvelők rendelkezésére, mint elődje. A zöld tea, csalánlevél, akácvirág, kukoricabibe, komlóvirág filterezett teakeveréke a keringési rendszer támogatását segíti.

A Luobuma teának magas flavonoid és mikroelem (cink, szelén és germánium) tartalma van.

A zöldtea antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az immunrendszer támogatásához, amely segít fenntartani a szív és a keringési rendszer egészségét, a megfelelő koleszterin szintet.

A komlóvirág támogatja az egészséges koleszterinszint fenntartását, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működését.

A kukoricabibe hozzájárul a vizeletkiválasztó rendszer, ezáltal a szív egészségének fenntartásához.

 

1 600 Ft

Köhögésnél fertőtlenítő, görcsoldó és köptető hatású. Előnyösen társítható más ilyen célú gyógynövénnyel. A gyermekgyógyászatban is alkalmazható. Illatosító, ízesítő tulajdonságai következtében az élelmiszeripar fűszerként használja.

800 Ft

Alkalmazási javaslat:
A csészébe helyezett 1-2 teáskanál drogot leforrázzuk 1,5 dl vízzel. A forrázatot lefedve 10 percig állni hagyjuk, majd szűrjük.

Termék leirás: Emésztési zavarok és felfúvódás kezelésére. Enyhe görcsoldó hatású. Felsőlégúti megbetegedések esetén hurutoldó Forrás: ESCOP Monographs

Nettó tömeg: 50g

Kiszerelés: 50 g/ tasak

Gyártja: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27

1 105 Ft

Termék leirás: A nők számára különösen fontos, hogy az élet minden területén (család, munka, háztartás) jól helyt tudjanak állni. Az elvárásoknak való örökös megfelelés mellett is nagyon fontos, hogy szakítsunk időt magunkra és, hogy ne feledkezzünk meg a magunkkal való törődésről sem. Ezt a teakeveréket kifejezetten azon hölgyek számára fejlesztettük ki, akiknek a rohanó hétköznapokban szükségük van a testi-lelki felfrissülésre, egy csészényi energiára.

Nettó tömeg: 30 g

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Nyilvántartási szám: OÉTI 11293/2012

Gyártja: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

1 375 Ft

Termék leirás: Szoptatós anyáknak az anyatej termelés fokozására. Az anya, valamint az anyatejjel táplált csecsemő esetleges emésztési zavarainak csökkentésére.

Nettó tömeg: 30 g

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

Nyilvántartási szám: OGYI-571/1995

Forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27

1 720 Ft

Termék leirás: Feszültség, nyugtalanság, ingerlékenység és elalvási nehézségek/zavarok csökkentésére. Mérsékli az ideges eredetű gyomor-és szívpanaszokat is.

Nettó tömeg: 100 g

Kiszerelés: 100 g/ doboz

Nyilvántartási szám: OGYI-080/1988

Forgalmazza: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

2 050 Ft

Ayurvéda gyógynövény- és fűszerkeverék

z Ayurvéda szerint a férfiaknak tudatosan kell élniük hogy nap mint nap megújuljon energiájuk, így biztosítva aktivitásukat és termékenységüket. Az élelemmel nem csak a szervezetet tápláljuk, de a potenciát is befolyásoljuk.

A Férfi tea összetevői mindehhez jótékonyan járulnak hozzá ? fogyasztása naponta javasolt.

Biotermék.

1 535 Ft

Engedd, hogy Téged is átjárjon e keverék gazdag illat- és íz-világa, és képzeletben elrepítsen a Himalája lábához, ahol már őseink is ennek a receptnek alapján készítették a tökéletes teát. A melengető gyömbér és a fahéj csodálatos egységét az ánizs és az édeskömény édeskés ízei teszik teljessé.

 

1 595 Ft

Engedd, hogy Téged is átjárjon e keverék gazdag illat- és íz-világa, és képzeletben elrepítsen a Himalája lábához, ahol már őseink is ennek a receptnek alapján készítették a tökéletes teát. A melengető gyömbér és a fahéj csodálatos egységét az ánizs és az édeskömény édeskés ízei teszik teljessé.

 

1 920 Ft
Nézet:
Sorrend: