Bőrápolás

Nézet:
Sorrend:

100% tisztaságú argán olaj Q10-zel, könnyen adagolható cseppentős kiszerelésben. Az argán olaj használatát az arc és szem körüli érzékeny bőr ráncainak simítására, az egész test ápolására, a haj fényének megőrzésére javasoljuk. Nem tartalmaz illat-és festékanyagot, sem állati zsiradékot, szervkivonatot.

3 415 Ft

Az Avokádó bőrápoló olaj kiváló regeneráló, visszaadja a bőr rugalmasságát, elősegíti a bőr sejtjeinek megújulását

MediNatural Avokádó hidegen sajtolt bőrápoló olaj - Különösen száraz, érzékeny bőrre 

Az avokádó bőrápoló olaj A-, B-, és D-vitaminokban gazdag tápláló olaj, amely jól beszívódik a bőrbe és a hajba egyaránt. Ideális választás száraz, időjárás által megviselt, ráncos, érzékeny bőrre. Kiváló regeneráló, visszaadja a bőr rugalmasságát, elősegíti a bőr sejtjeinek megújulását, ezért ekcémás, gyulladásra hajlamos bőr elsőrendű ápoló olaja. Hajregeneráló és hajerősítő, szinte újjáéleszti a száraz, töredezett hajat. A fejbőrbe masszírozva serkenti a hajnövekedést. 

Azonnali, teljes komfortézetet biztosítva a kiszáradt, érdes bőr.
?   EXTRA száraz, érzékeny ráncos bőrre! 
?   hegekre, striák, narancsbőr tüneteinek enyhítésére 
?   ekcémás, gyulladásra hajlamos bőr elsőrendű ápoló olaja

?   repedezet sarokra hidratálja és puhítja a bőrt
?   serkenti a haj növekedését, erősíti a hajat 
?   a száraz, töredezett hajat regenerálja és csillogóvá teszi

Avokádó alakformáló testápoló olaj

Az avokádó bőrápoló olaj melegíti a bőrt, ezért Cellulit problémák, fogyókúrák esetén kiváló testápoló olaj.

Az avokádó bőrápoló olaj a legjobb köröm és körömágy ápoló 

Gyenge, törékeny körmeid vannak? Akkor a MediNatural avokádó bőrápoló olajat mindenképpen ki kell próbálnod.  A száraz körömágy könnyen beszakad és komoly fájdalmakkal járhat. Ezeket a problémákat könnyedén leküzdheted és egészséges fényes körmeid lehetnek Az avokádó olaj nem csak táplálja a körömágyat a körmeidet is feltölti és egészséges megjelenést kölcsönöz neki.

Természetes hajkondicionáló olaj

A MediNatural avokádó bőrápoló olaj, igen gazdag tápláló olaj  csodálatos hatással van a hajra.  A sejtek regenerációjának ösztönzésével segíti a hajszálak növekedését.  A MediNatural avokádó bőrápoló olaj, hidratálja a száraz, töredezett hajat. Antibakteriális hatása révén segít csökkenteni a korpát és a viszketést a fejbőrön  A-vitamin, magnézium és réz tartalmának köszönhetően, hozzájárul a hajhullás csökkentéséhez

1 680 Ft

Egy igazi szépségbomba a csipkebogyó olaj - egy fantasztikusan hatékony regeneráló olaj arcra és testre egyaránt

A csipkebogyó olaj rendkívül gazdag esszenciális telítetlen zsírsavakban, amit a bőrünk is tartalmaz. Erősíti a bőrben lévő hajszálereket és a kötőszöveteket is rendkívül magas C-vitamin tartalmának köszönhetően Segít a bőr sejtjeinek regenerálásában, kollagén termelődésben és gyulladáscsökkentő hatással is bír, mert gazdag A-,E-vitaminban és tele van antioxidánsokkal valamint olyan bőrszépítő összetevőkkel, melyek ragyogóvá és feszessé varázsolják az arcot. 


?  A szem körüli apró ráncok, szarkalábak és a finom mimikai vonalak halványítására


?  száraz, hámló, viszkető gyulladásra hajlamos bőr ápolására

?  érzékeny, kipirosodásra, rozáceára hajlamos bőr ápolására

?  szőrtelenítés, szoláriumozás, napozás után a nap perzselte érzékeny bőr megnyugtatására ápolására

?  régi vagy új kevésbé esztétikus hegek, terhességi csíkok és striák enyhítésére

?  idősödő és érett bőr ápolására, pigmentfoltok halványítására

A csipkebogyó bőrápoló olaj figyelemre méltóan javítja a hegeket, a striákat, a finom vonalakat és a ráncokat

A bőrön jól eloszlik és gyorsan beszívódik. A csipkebogyó olajsegíthet a bőr fiatalabbá, ragyogóbbá tételében! Napi használatával a bőr természetes öregedési folyamatait enyhíthetjük.

A Medinatural csipkebogyó bőrápoló olajat meghálálja a bőröd, ha irritált, száraz, ekcémás, mert kifejezetten bőrnyugtató hatású olaj.

A csipkebogyó olaj bőrfiatalító hatását már rövid időn belül megtapasztalhatod az arcbőrödön. Fokozza a bőr tónusát, így visszanyeri a bőr a fiatalos üdeségét. Rendszeres használatával csökkennek a ráncok, kisimulnak a szarkalábak .

2 580 Ft

A mandulaolaj a natúr szépségápolás csúcsa  

?   Érzékeny és száraz bőr elsőrendű tápláló és védő olaja

?   ekcémás bőrre is alkalmazhatod, olyan kíméletes
?   arclemosónak, ha extra érzékeny a bőröd
?   fantasztikus ajakápoló
?
   várandósság idején csodásan ápolhatod vele növekvő pocakod
?   annyira gyengéd, hogy ápolhatod a babád bőrét is vele
?   Puhítja a sarok, talp vagy könyök felületén megkeményedett bőrt

A mandulaolaj - a legfinomabb arc- és testápoló, ami akár a legérzékenyebb Baba bőr ápolására is alkalmassá teszi.

A mandulaolaj érzékeny és száraz bőr elsőrendű tápláló és védő olaja, amely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására. Nyugtató hatása azonnali felüdülést hoz a dehidratált, hámló, viszkető bőrnek - gombás bőrfertőzések esetén is enyhíti a tüneteket, gyorsítja a bőrsejtek gyógyulási folyamatait még az ekcéma esetén is. A mandulaolaj puhítja a sarok, talp vagy könyök felületén megkeményedett bőrt

A mandulaolaj használható önmagában vagy illóolajokkal keverve testápolásra is.  Kiválóan vegyül az illóolajokkal ezért tökéletes választás hordozóolajként aromaterápiás felhasználásra. 

A mandulaolaj - természetes arctisztító olaj

A MediNatural édesmandula bőrápoló olaj a tisztító arctejek alternatívája lehet, mivel képes tökéletesen eltávolítani a szennyeződéseket anélkül, hogy felborítaná a bőr természetes hidrolipid köpenyének egyensúlyát.

A mandulaolaj - striák, terhességi csíkok ellen

Kismamáknak- Stria (terhességi csíkok) megelőzésére. Az édes mandula olajnak főként a striák kialakulásának megelőzésében van nagy szerepe a várandósság időszakában.
A 3. hónaptól kezdve használhatjuk a kritikus pontokon. Bőrrugalmasító tulajdonságának köszönhetően megakadályozza a kötőszöveti rostok szakadását, amely a bosszantó és nem épp esztétikus striák kialakulását okozza.

Mandulaolaj- hajtápláló pakoláshoz, hajápolásra

Az édesmandula olaj tápláló hatása miatt tökéletes a száraz, nehezen formázható, töredezett haj ápolására is. Egy száraz hajra felvitt, hajmosás előtti 20-30 perces mandulaolajos pakolás csodásan puha hajfürtöket eredményez.
Nyaralás alatt, tengerparton is védheted a hajad a napsugárzás vagy a sós tengervíz károsító hatásától mandulaolajos bedörzsöléssel. Általános bőrápoló szerként

Mandulaolajos - babamasszázs, bőrápolás.

Az édesmandula bőrápoló olaj használata különösen alkalmas a legkisebbek érzékeny bőrének ápolására, amely gyakran van kitéve nedvességnek, horzsolásnak, kipirosodásnak, és sokkal sérülékenyebb, mint a felnőttek bőre.
Az apróságok bőre nagyon érzékeny, ezért különösen fontos, hogy természetes, nem allergizáló, nem irritáló anyagokkal ápoljuk őket. Az édesmandula bőrápoló olaj elengedhetetlen alapanyaga a jó minőségű babaápoló szereknek.

Mandulaolaj- Száraz, töredezett haj ápolására

A szép, fényes, egészséges hajkoronáért: száraz, vagy nedves hajon oszlass  egy kis mennyiséget a hajtőtől a hajvégekig, masszírozd bele a hajadba. Lágyítja, selymesebbé teszi a hajat, és ápolja a hajas fejbőrt. Erősíti a haj természetes ragyogását!

Mandulaolaj- fantasztikus fürdőolaj

A meleg víznek köszönhetően a MediNatural édesmandula olaj könnyen eloszlik a bőrünkön és fel is szívódik. A fürdőzés után bőrünk csodálatosan puha és bársonyos lesz.

1 835 Ft

MediNatural Gránátalma bőrápoló olaj

A Gránátalma olaj bomba erős, antioxidánsokban gazdag hatóanyagai, méltán teszik az anti-aging bőrápoló olajok ?korona ékkövének?  egy igazi kincsesbánya lesz a bőröd számára.

Évezredek óta az örök fiatalság szimbólumaként jelenik meg a gránátalma;  a legenda szerint a szépség istennőjétől, Aphroditétől származik. 

A gránátalma olaj  megvédi az epidermiszt (a bőr külső rétegét), és elősegíti a bőrsejtek regenerációját, új sejtek növekedését, amelyek elasztint és rostot termelnek, ezáltal biztosítják, hogy a bőr puha és rugalmas maradjon. Ez a tulajdonság egyebek között az igen ritka punicin-savnak köszönhető. 

Gránátalma olaj  stimulálja a keratinociták sejtosztódását, amelyek a bőr külső rétegét alkotják. Ezen sejtek növekedésével a bőr könnyebben regenerálódik és segít a bőr újraélesztésében a fiatalos megjelenés feltárásában. 

A gránátalma olajban található ritka vegyületek megakadályozzák, hogy az enzimek lebontsák a kollagént, így hozzájárulnak az egészséges bőrhöz. A kollagén a bőrben található létfontosságú anyag, amely biztosítja, hogy a bőr puha, sima és feszes maradjon. Ezenkívül olyan sejtek növekedését is segíti, amelyek elasztint és rostot termelnek, ezáltal biztosítják, hogy a bőr puha és rugalmas maradjon. 

Journal of Ethnopharmacology című folyóiratban megjelent tanulmány 2006-ban megállapítja, hogy a gránátalma magolaj elősegíti az epidermisz regenerálódását, amely elengedhetetlen az öregedési jelek leküzdéséhez.
(J Ethnopharmacol. 2006 február 20., 103 (3): 311-8. Epub 2005 október 10. )

MIRE AJÁNLJUK?

gránátalma olaj különleges vitamin és antioxidáns tartalmával, védi a bőrt a környezeti ártalmaktól, és hozzájárul a rugalmasságának megőrzéséhez;  a bőr textúráját finomítva elősegítheti a szépség megőrzését

  •     arcbőr, nyak, dekoltázs és a szemkörnyék ápolására
  •     minden bőrtípusra
  •     száraz, érzékeny, érett,   bőr ápolására 
  •      érett, öregedő bőr ápolására
  •      irritált, pirosodásra hajlamos, szőrtelenített bőr nyugtatására      (nőknek és férfiaknak borotválkozás után)
  •  

Tipp:   anti-age kezelésekhez a gránátalma olajat használhatod önmagábban vagy más olajokkal keverve  pl.: csipkebogyó-, sárgabarackmag-,  argán-, szőlőmagolaj.

MEDINATURAL GRÁNÁTALMA OLAJ ? ÍGY HASZNÁLD A BŐRÖDRE

A tökéletes hatás érdekében a bőrápoló olajat a frissen megtisztított, enyhén nedves bőrödbe körkörös, finom mozdulatokkal masszírozd be. Így néhány csepp gránátalma olajjal is meggyőző hatást érhetsz el.

A bőrön jól eloszlik és gyorsan beszívódik. 

3 115 Ft

A MediNatural Jojoba olaj - a bőrödre olyan hatással lesz, bármilyen típusba is tartozik, hogy meg fogsz lepődni!

A MediNatural jojoba olaj  minden bőrtípus számára kiváló választás! A jojoba olajat rendkívül könnyen befogadja a bőr, mélyen regenerálja, és erősíti annak természetes védőrétegét. Megköti a nedvességet a bőr szarurétegében, növeli annak rugalmasságát, és szabályozza a faggyúmirigyek működését, ezáltal a száraz, és a zsíros- vízhiányos bőr is egyaránt kedveli. A MediNatural jojoba olaj ideális test- és szemkörnyék ápoló (ránctalanító) szérumként, nagyon száraz felületek (sarok, könyök) kezelésére és masszázsolajok alapjának is.

Illóolajok kiváló hordozója, hosszan megőrzi azok illatanyagát. Lágy mozdulatokkal finoman masszírozd a bőrödbe, majd élvezd ahogyan megújítja és élettel tölti fel a bőröd.   

?  Minden bőrtípus számára kiváló választás! 
?  száraz bőr - fokozza a bőr rugalmasságát, beállítja optimális működését.

?  aknés bőr - antibakteriális hatású, növeli a bőr ellenálló képességét, beállítja zsírtermelését.
?  Jótékony hatással bír az aknéra, összehúzza a pórusokat.

?  mitesszerek ellen- Sok aknéban szenvedő arról számolt be, hogy a jojobaolaj csökkentette a mitesszerek számát.
?  pikkelysömör - pikkelysömör esetén ajánlott, és kezelhetünk vele kisebb bőrgyulladásokat, pattanásokat is. 
?  Hajápolás - Segít megőrizni és védeni a haj szerkezetét

Jojoba olaj - a természetes hajkondicionáló

A MediNatural jojoba bőrápoló olajat természetes hajkondicionálóként is nyugodtan kipróbálhatod, nem fog csalódást okozni Neked! Jojoba  olaj hidratáló hatását nem csak a bőrödön élvezheted, különösen erőteljes a hajápoló hatása is.  Tökéletesen helyettesíti a mesterséges hajkondicionálókat. A jojoba olaj képes belülről hidratálni a hajat, így fényessé és puhává varázsolja azt. Behatol a haj szerkezetébe, így segít a töredezettségeket is helyreállítani. A jojoba bőrápoló olaj a fejbőrbe masszírozva elősegíti a szőrtüszők kitisztulását, így a haj élénk fényű és erősebb szálú, könnyen fésülhető, rugalmas, puha és csillogó marad. 

A jojoba olaj rendszeres használata segít megakadályozni a hajvégek töredezését, erős és fényes hajat eredményez. Könnyít a viszkető fejbőrön, csökkentheti a hajhullást.  
EXTRA TIPP: Hajhullás ellen is bevetheted 1 Ek. jojoba bőrápoló olajban keverj el 5 csepp MediNatural Rozmaring illóolaját

Borotválkozás után gyakran kipattogzik a bőröd? A Jojoba olaj segítségedre lesz!

Használj borotválkozás előtt MediNatural jojoba bőrápoló olajat, ami felkészíti bőröd, hogy tökéletesen sima borotvált hatást érj el, megakadályozva a gyakori pörsenéseket és a bőr kipattogzását. 

Természetes arctisztítás jojoba olajjal

A jojoba bőrápoló olaj kiválóan tisztítja a bőrt, így sminklemosódat is kiválthatod vele. A MediNatural jojoba olajat egy vattára csepegtess és töröld át gyengéden az arcod vele. A jojoba bőrápoló olaj előnye, hogy segít újrakondicionálni a bőröd.

1 950 Ft

MediNatural Ligetszépe hidegen sajtolt bőrápoló olaj- minden típusú, de különösen a száraz vagy vízhiányos öregedő bőr ápolására

A ligetszépe olaj értékes összevetőinek köszönhetően alkalmas a  száraz, hámló, érzékeny gyulladt bőr ápolására. Enyhíti a bőr viszketését, kiszáradását, segíti a bőr védő rétegének helyreállítását, a bőr megújulását, kiválóan hidratál. Ideális a szem körüli érzékeny terület ápolására, a ráncok kisimítására, halványítja a szem alatti sötét karikákat. Rendszeres használatával fokozatosan csökkenthetők a szem és száj körüli finom ráncok.

?   száraz, viszkető, hámló bőr ápolására 
?   érzékeny, gyulladásra, ekcémára hajlamos bőr ápolására
?   zsíros, pattanásra hajlamos, aknés bőr ápolására
?   pirosodásra, rozáceára hajlamos bőr ápolására
?   idősödő és érett bőr ápolására 
?   szem és száj körüli kényes, érzékeny bőrfelületre ?érett, ráncos bőrre
?   öregedési jelek megelőzésére pigmentfoltok halványítására
?   napozás- és szoláriumozás után hidratálóként

A Ligetszépe olaj különleges, gamma-linolensavat tartalmazó zsírsav összetételénél fogva, biztosítja  a bőr egészségét támogatja öngyógyító képességét.?

Így használd a bőrödre

A tökéletes hatás érdekében a bőrápoló olajat a frissen megtisztított, enyhén nedves bőrödbe körkörös, finom mozdulatokkal masszírozd be. Így néhány csepp olajjal is meggyőző hatást érhetsz el.

1 840 Ft

A Neem bőrápoló olaj erős gyulladáscsökkentő, valamint parazita, gomba, baktériumellenes és rovarriasztó hatóanyagai alkalmassá teszik használatát, olyan bőrbántalmak esetén is mint: korpa, körömgomba, pattanás ekcéma, hegek, gyulladt bőr, csalánkiütés szemölcsök, herpesz, tetvesség és egyéb bakteriális és vírusos bőrbetegségek esetén.

?  pattanásokra hajlamos aknés bőr ápolására 
?  gombás láb, köröm ápolására -az olaj tartós használata mellett visszaszorítható a körömgomba.
?  száraz, repedezett ekcémára hajlamos bőr ápolására
?  viszkető korpás fejbőrre
 csípések, felületi sérülések esetén
 természetes növényvédelemre - a kutatások szerint közel 130-féle kórokozó,kártevő ellen használható. Valódi bio-növényvédőszer.
?  természetes rovarriasztó

Vedd figyelembe, hogy a neem bőrápoló olaj a kéntől és fokhagymától kellemetlen illatú. A Neem bőrápoló olaj önmagában is használható, de nehéz szaga miatt, érdemes egyéb bőrápoló olajokkal keverni (2-5 % arányban)!

A szagot elfedheti pár csepp illóolaj.

Tipp: Pár csepp MediNatural teafa vagy borsmenta illóolaj hozzáadásával fel erősíthetjük hatását és az illata is kellemesebb lesz!

 

Neem olaj sok komplex és aktív összetevővel rendelkezik, amelyek segítenek a már jelenlévő rágó és szívó szájszervű rovarok (levéltetvek, atkák, szöcskék, kabócák..) eltüntetésében.

Különbözik más rovarölő szerektől, nem hat azonnal! Leállítja a rovarok hormonjainak normál működését, amitől elfelejtenek enni, párosodni, petéket rakni, repülni.
Tipp: 1 liter vízhez körülbelül 5 ml neem olajra van szükség, a rovar érzékenységétől függően. Érdemes hetente egyszer használni

1 615 Ft

A sárgabarackmag olaj könnyű szerkezetű , jól felszívódó olaj, mely kellemes, selymes érzetet hagy maga után! A sárgabarackmag bőrápoló olaj ideális választás nyak, dekoltázs és a szem körüli érzékeny területek ápolására is. A- és E-vitamin tartalmának köszönhetően erőteljes antioxidáns, így regeneráló és revitalizáló hatásával, felveszi a harcot az öregedés jelei ellen. A sárgabarackmag bőrápoló olaj vitalitást és ragyogást kölcsönözve visszaadja a bőr régi fényét, tónusát és simaságát.

A sárgabarackmag bőrápoló olaj alkalmazását ajánljuk minden bőrtípusra, különösen a tompa fényű, fáradt vízhiányos, öregedő, ráncos bőrre, aminek ápolása kitüntetett figyelmet igényel. A bőrpuhító és a bőr szárazságát enyhítő hatású olaj a bőr ápolására

? A szem körüli apró ráncok, szarkalábak és a finom mimikai vonalak halványítására
? minden bőrtípusra, különösen a tompa fényű, fáradt bőrre
? vízhiányos, öregedő, ráncos bőrre, aminek ápolása kitüntetett figyelmet igényel.
? nyak és dekoltázs ápolására
? a szem környékének ápolására a a bőr korai öregedési tüneteinek megelőzésére
? érzékeny, enyhén irritált bőrre

Így használd a bőrödre
A tökéletes hatás érdekében a bőrápoló olajat a frissen megtisztított, enyhén nedves bőrödbe körkörös, finom mozdulatokkal masszírozd be. Így néhány csepp olajjal is meggyőző hatást érhetsz el.

Sárgabarackmag bőrápoló olaj remek éjszakai arcápoló olaj - ?tegyél néhány cseppet az arcodra lefekvés előtt, reggelre tündöklő bőr lesz a jutalmad

1 670 Ft

MediNatural szőlőmagolaj

szőlőmagolaj egy szuper könnyű, selymes textúrájú olaj, amely üdítő hatással lesz a bőrödre!  Értékes összetevőivel mélységében táplálja a bőrt, hozzájárulva hidratáltságának és rugalmasságának fenntartásához, 

Regeneráló, tápláló, bőrpuhító és faggyúmirigy működést szabályozó tulajdonsága miatt  minden bőrtípus előnyére válik! Könnyű olaj, amely gyorsan és mélyen szívódik be a bőrbe, nem hagy zsíros utóérzetet.

A MediNatural szőlőmagolaj a nap érlelte érett szőlőszemek magvából kímélő hidegen sajtolással készül, azért, hogy minél több vitamint és ásványi anyagot őrizzen meg magában. 

Így születik meg a  különleges, boros aromájú, zöldesen aranyló természetes bőrszépítő olaj;  a MediNatural szőlőmagolaj 

MIRE AJÁNLJUK?

- száraz,  érzékeny,  érett  bőr ápolására

- enyhe összehúzó, faggyúmirigy működést szabályozó tulajdonsága miatt 
  vegyes, kombinált, vagy zsíros-szeborreás bőr ápolására is megfelelő      
választás
Tipp: A pattanásra hajlamos, aknés bőr kezelésénél  kombinálhatod akövetkező olajokkal:  jojoba olaj,  gránátalma olaj

Tipp: Anti-age kezelésekhez arcbőr, nyak, dekoltázs és a szemkörnyék ápolására kombináld a következő olajokkal.: csipkebogyó olaj,  argán és gránátalma olajjal

MediNatural szőlőmagolaj ? ÍGY HASZNÁLD A BŐRÖDRE

A tökéletes hatás érdekében a bőrápoló olajat a frissen megtisztított, enyhén nedves bőrödbe körkörös, finom mozdulatokkal masszírozd be. Így néhány csepp olajjal is meggyőző hatást érhetsz el.

1 870 Ft

MediNatural Zöld kávé bőrápoló olaj (20ml)

A zöld kávé olajának nincs párja. Csodás napindító fáradt reggeleken a szemek körüli fáradt bőrnek, főleg amikor ébredés után a tükör elé állva lehangoló kép néz vissza ránk! Selymes, bársonyos textúrájával azonnal beszívódik a bőrbe, olajos érzet nélkül! Segít táplálni, hidratálni és megerősíteni bőrünket, hozzájárulva az üde és feszes megjelenéséhez. Egyszerre teszi derűssé az arcbőrt, frissebbé a tekintetet.

A MediNatural Zöld kávé olaj, könnyű zöldes illatú olaj, mivel a  pörköletlen nyers kávéból préselik. A kávébabszemeket még zölden, érett, de nyers formában sajtolják, hideg eljárással. Így az olaj a  legtisztább és leggazdagabb hatóanyag-tartalommal kerülhet a MediNatural üvegcsékbe. Ne várd, hogy kávéillattal ölel majd körbe, mert az csak a pörköléssel alakul ki, ami a hatóanyagoknak nem kedvez.

Kinek ajánljuk a Zöld Kávé bőrápoló olajat?

Azoknak, akik természetes megoldást keresnek az arc, a nyak, a dekoltázs és a szemkörnyék érzékeny bőrének ápolására. 

Milyen bőrtípusra jó?

A zöld kávé olaj minden bőrtípus számára felüdülést tartogat. Lágyító hatású, puhítja és bársonyosítja a bőrt, megtartja a bőr hidratáltságát. Éppúgy ápolja a száraz bőrt, mint a vegyeset, az érett bőrt, vagy a zsírosat, és mindegyiknek másért jó. A száraz bőrt puhítja, simává varázsolja, megfiatalítja, a vegyes és zsíros bőr számára a faggyúmirigy termelését szabályozza, az érett bőrt feltáplálja, feszesíti. Rendszeres napi használata felér egy anti-aging kúrával, ami ráadásul folyamatosan tart. 
Az esszenciális zsírsavak, szterinek, az E-vitamin és az antioxidánsok extra magas koncentrációjának jótékony hatásai nem múlnak el nyomtalanul.

De hogyan is használjuk a zöld kávé bőrápoló olajat?

Mindig tiszta bőrre van szükség ahhoz, hogy az olaj felszívódhasson és megfelelő hatékonysággal működjön. Amennyiben a bőrödön szennyeződések vannak, az arcolaj nem jut be a bőrbe. Tehát ne feledd! Az első lépésként mindig tisztítsd meg a bőröd. 
A zöld kávé olaj felvitele előtt tisztítsd meg az arcbőrödet a szennyeződésektől, erre tökéletes választás a C-vitaminos arctisztítónk.

Hová építsem be a rutinomba a Zöld kávé bőrápoló olajat?

A tökéletes hatás érdekében még a hidratáló felvitele előtt, a szérumok egyikeként vidd fel a bőrödre. Ha másik szérumot is szoktál  használni, akkor mindig a könnyedebbtől haladj a testesebb kozmetikumok felé!
Kellemesen könnyen felszívódó selymes textúrájával hozzájárul az antioxidánsok és hasznos tápanyagok bőrbeviteléhez. Naponta érdemes használni a reggeli-éjszakai program részeként. Tartós használatával elérhetjük, hogy bőrünk megszépüljön, megfiatalodjon. 

Csak az arcra való a Zöld kávé olaj?

A zöld kávé olaj az egyik legtermészetesebb és leghatékonyabb módja az arcápolásnak, de ne feledkezzünk meg további testrészeinkről sem: a nyak, a dekoltázs és a mell bőre szintén igényt tarthat erre a gondoskodásra, ne sajnáljuk hát tőlük se. 

3 505 Ft
Nézet:
Sorrend: