Ganoderma gomba

Nézet:
Sorrend:

A Shiitake és a Ganoderma gomba egyaránt fontos fehérje-, kálium- és cink-forrás. Mindkét gomba rostanyagban gazdag, nagy mennyiségben tartalmaz a szervezet számára fontos aminosavakat, B- és D-vitamint. A pecsétviazsgomba hozzájárul a természetes immunvédelemhez (betegségek utáni lábadozáskor, radikális kezelések után rendkívül fontos a legyengült immunrendszer helyreállítása).

 

2 090 Ft

Shiitake és ganoderma gombából (pecsétviaszgomba) készült kapszula. A kapszulák nem tartalmaznak egyéb adalékanyagokat csak shiitake és ganoderma gomba kivonatot, zselatint is csak a kapszula anyagának megfelelő mennyiségben! A kivonat ebben az esetben sem külföldi termék, saját gombából készül!

A 90db kapszula 230 g friss SHIITAKE gombának megfelelő, illetve 19 g friss GANODERMA (pecsétviasz) gombának megfelelő kivonatot tartalmaz.

A javasolt napi adagolás 3x 1-2 darab kapszula.

7 690 Ft

Szárított Ganoderma Lucidum gombából (pecsétviaszgomba) készült őrlemény. A termék 100%- os tiszta ganoderma gomba őrleményt tartalmaz.

A javasolt napi adagolás 3x1 mokkáskanál gombaőrlemény (napi 1-3g), amely natúr joghurthoz, kefirhez, adagolva, vagy forró vízzel felöntve és leszűrve teaként, őrölt kávéval elkeverve, kávéként lefőzve fogyasztható.

A pecsétviasz gomba őrleményének fogyasztásával párhuzamosan javasolt napi 500 mg C-vitamin elfogyasztása annak érdekében, hogy a gombában lévő hatóanyagok maximális mértékben kifejthessék jótékony hatásukat.

4 270 Ft

A pecsétviaszgomba több néven is ismert: Latin neve; Ganoderma lucidum, népies neve; lakkostapló, Japán neve: Reishi, Kínai neve; Ling Zhi,aminek magyar jelentése; "halhatatlanok gombája".

Az immunrendszer természetes védekezésében betöltött lehetséges kedvező hatását a mai napig tudományosan vizsgálják.

A készítmény formulázásakor nem a pecsétviaszgomba porított őrleményét, hanem annak magas poliszacharid koncentrációjú (30%) kivonatát használjuk, biztosítva ezzel a megfelelő termékminőséget és hatékonyságot.


A gombát több mint 2000 éve ismerik és több felhasználási területen is használják Kínában. Az ún. (Ganoderma) nemzetségbe tartozik, amelyben mintegy 50 gombafaj található. Ezek közül az egész Európában, így Magyarországon is a természetes körülmények között fellelhető pecsétviaszgomba tekinthető a legjelentősebbnek. Hazánkban kora ősszel jelenik meg és számos fafajon megfigyelték, így tölgy-, bükk-, éger-, nyírfán és fenyőféléken egyaránt fellelhető.

A biológiai hatásért felelős anyagok megismerése csak a múlt század 60-as éveiben kezdődött meg. Változatos szerkezetű poliszacharidok jellemzik, mint pl.: glükán, glükuronoglukán, mannoglükán és más aktív heteroglikánok mellett találhatók még benne poliszacharid-protein komplexek (ún. proteoglikánok) is. A szteroidok, azon belül a szterolok csoportjába sorolható a gombában jelenlévő ergoszterol, amely a D2- vitamin biológiai prekurzora. A gomba egyéb biológiailag aktív anyagai közül említést érdemelnek a lektinek, a germánium, az olajsav és a cerebrozidok (lipidek; szfingozinból, zsírsavból és galaktózból épülnek fel).

 

5 475 Ft

A ganoderma vagy más néven pecsétviaszgomba a keleti gyógyászat évezredek óta kedvelt szere.

Meleg, nedves helyeken terem, Ázsiában őshonos. A modern kutatások is vizsgálják egészségre gyakorolt hatását, és számos területen igazolják a korábbi pozitív tapasztalatokat. Frissen vagy porított változatban is fogyasztható.

Felhasználási javaslat: Napi 1-2 kávéskanál ganoderma por reggel és este gyümölcslébe vagy turmixba keverve.

4 830 Ft

A pecsétviaszomba (Ganoderma, Reishi) hatóanyagai segíthetnek az általános egészség fenntartásához, optimális szintre emelhetik a tápanyag hiányos vagy elromlott egészségi állapotot. Hozzájárulhatnak a máj, a gyomor, a bélrendszer, a légzőszervek és a hasnyálmirigy problémák kezeléséhez.

Egy kapszula 300mg Ganoderma kivonatot tartalmaz.

2 495 Ft
Nézet:
Sorrend: