Hajolaj

Nézet:
Sorrend:

A biotermesztésből származó argánfa termésének pörköletlen magjából hidegsajtolással nyert argánolaj különösen ajánlott a környezeti ártalmaknak (szél, erős napfény, füstös környezet, vegyi anyagok) kitett bőr, haj, köröm ápolására. Segít pótolni az elvesztett nedvességet, visszaadja a bőr és a haj egészséges fényét, intenzív ápolást biztosít. Vitaminokban és esszenciális zsírsavban (omega-6) gazdag. Kiegyensúlyozó hatása a fejbőrre is jótékony hatású, csökkenti a viszketést és a kiszáradást. Gyorsan beszívódik, így sem a bőrön, sem a hajon nem kelt olajos érzetet.

3 625 Ft

A DABUR Amla hajkondicionáló olaj a legtisztább növényi és ásványi olajokból tradicionálisan kialakított, és tudományos vizsgálatokkal igazolt hatású hajerősítő olaj. Az Amla gyógynövény gyümölcsének természetes hatóanyagai a hajgyökerek táplálása útján lassítják a haj öregedését és a korai őszülést. Segíti a haj növekedését kisgyermekeknél, de hatékony kemoterápiás kezelések miatt kihullott haj regenerálásban is.

Az olajok táplálják a hajgyökeret, a fejbőrt, és csodálatos fényt adnak a hajnak, védőréteget képezve minden egyes hajszálon, védve azokat az időjárás viszontagságaitól is. A földimogyoró olaj természetes E-vitamin forrás, amely táplálja a fejbőrt, erősíti a hajgyökereket, kellemes, könnyu illata egész napra friss érzést biztosít.

4 355 Ft

A kiszáradt fejbőr nagyon könnyen irritálódik, viszket, míg a száraz hajszál rugalmatlan, merev, törékeny és nehezen kezelhető. A hajápoló olaj gyógynövény-kivonatának aktív összetevői és a növényi olajok által feltöltik a fejbőrt és hajszálakat, visszaadják természetes nedvességtartalmukat.

Ezáltal ellenállóbbá válik a fejbőr a külső károsító hatásokkal szemben, a hajszálak pedig visszanyerik rugalmasságukat. A hajápoló olaj a hajat dússá, rugalmassá, selymesen puhává varázsolja. A készítmény erősíti, táplálja és regenerálja a hajhagymákat.


A kezelés után a megmosott haj nem marad zsíros hatású!


Regeneráló hatását több, célzottan kiválasztott 100%-ban természetes alapanyagból, modern technológiával és egy speciális módszerrel kivont, majd meghatározott arányban elegyített növényi kivonat, valamint kukoricacsíra és olívaolaj biztosítja.


Ideális ápolás a száraz, korpásodó, viszkető fejbőrnek, valamint a szintén száraz, merev, töredezett, és fénytelen hajszálaknak. Kúraszerűen alkalmazva, kiváló hajhullás, korpásodás ellen, haj és fejbőrregeneráló hatású. Fejbőrviszketés és erős korpásodás esetén a Hajszesz és Hajápoló olaj együttes alkalmazását javasoljuk. A hajszesz ugyanis elősegíti az elszaporodott kórokozók visszaszorítását enyhe alkoholtartalmából adódóan.


Hatóanyagai:
Bázisolajai a kukoricacsíra olaj és olívaolaj, melyek 25 gyógynövény aktív összetevőit tartalmazzák. Vitaminokat, ásványi anyagokat, éterikus olajokat, szénhidrátokat, festékanyagokat, antibiotikumokat, alkaloidokat, glikozidokat, szaponinokat, keserűanyagokat, cserzőanyagokat, szerves savakat, fitoncidákat, karotinoidokat, kumarinokat, és lektineket.

 

4 280 Ft

ICE Professional Repair my hair hajolaj 50ml

Helyreállító hajolaj rendkívül sérült hajra.

Rendbe hozza a töredezett hajvégeket és kezelhetővé, selymessé varázsolja a hajat.

A bio cédrus intenzíven regenerál és táplál, a bio csipkebogyó gyümölcsolaj segít megerősíteni a hajat, megelőzia töredezést és a hő okozta károsodást. Vegán.

Használat: Vigyen fel néhány cseppet a nedves vagy száraz hajra. Fodrász tipp: Alkalmazza lefekvés előtt.

2 730 Ft

ICE Professional Tame my hair hajmosás előtti olaj göndör hajra 100ml

Bio olajok egyedülálló keveréke fénytelen, göndör hajra. Intenzíven hidratál, puhábbá, ragyogóbbá és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat.

A 6-féle bio olaj intenzíven táplálja és regenerálja a göndör hajat, míg a Ceramid Pro-Complex erősíti a hajszálakat.

Vegán.

Használat: Oszlassa el a száraz hajon, fésülje át és hagyja hatni 10-20 percig. Alaposan öblítse le.

2 355 Ft

ICE Professional Tame my hair hajolaj göndör hajra 50ml

Hajolaj fénytelen, göndör hajra.

A tökéletesen ragyogó, rendezett fürtökért.

A 6-féle bio olaj intenzíven táplálja és regenerálja a nehezen kezelhető göndör hajat, míg a Ceramid Pro-Complex erősíti a hajszálakat.

Vegán.

Használat: Vigyen fel néhány cseppet a nedves vagy száraz hajra.

2 730 Ft
  • Enyhíti a viszketést és az irritációt
  • Megnyugtatja a fejbőrt és szabályozza a faggyútermelést
  • Hatékony korpa ellen
  • Ayurvédikus formula szerint készítve
  • 100%-ban természetes és vegán

A nyugodt és tiszta fejbőrért! A Khadi Neem Harmony fejbőrolaj stimulálja a fejbőr öngyógyító erejét, valamint gyorsan és hatékonyan helyreállítja annak egyensúlyát. Ennek köszönhetően elősegíti az irritációtól és korpától mentes, nyugodt fejbőrt. A gyönyörű haj az egészséges fejbőrnél kezdődik!

Az ayurvédikus gyógynövények hatóanyagban gazdag kivonatai segítenek megnyugtatni az irritált fejbőrt. A mustárolaj és a neem enyhítik a viszketést és a korpa kialakulását. A természetes teafaolaj pedig finoman szabályozza a faggyútermelést.

A Khadi Neem Harmony fejbőrolaj kifejezetten érzékeny, irritált fejbőrre készült, hogy jótékony hatásának köszönhetően enyhítse a viszketést és a korpa kialakulását.

Az Ayurvédában a fejbőr- és hajolajokat mindig a haj gyökereinek kezelésére használták. A hajolajok belülről építik fel a hajat, így az nem csak egészségesnek látszik, hanem valóban természetes szépségében és erejében tündökölhet.

5 075 Ft
  • Erősíti a hajat és hajgyökereket
  • Segít megakadályozni az ősz haj kialakulását
  • Egészséges ragyogást és volument ad a hajnak
  • Ayurvédikus formula szerint készítve
  • 100%-ban természetes és vegán

Érezd az erős gyökereket és az egészséges, dús hajat! A Khadi Strong Amla hajolaj létfontosságú tápanyagokkal táplálja a hajgyökereket és belülről erősíti a hajszálakat. A gyönyörű haj az egészséges fejbőrnél kezdődik!

Az ayurvédikus gyógynövények hatóanyagokban gazdagok, kivonataik erősítik a haj gyökereit és szerkezetét. Emellett az amla és a brahmi serkenti a bőr melanin termelését, amely segít megelőzni az őszülést és megőrizni a haj természetes színét.

A Khadi Strong Amla hajolaj kifejezetten normál hajra készült, hogy jótékony hatásának köszönhetően erősítse a hajat és növelje a volumenét. Az élénk és fényes hajért!

Az Ayurvédában a fejbőr és hajolajokat mindig a haj gyökereinek kezelésére használták. A hajolajok belülről építik fel a hajat, így az nem csak egészségesnek látszik, hanem valóban természetes szépségében és erejében tündökölhet.

5 075 Ft
  • Revitalizálja a hajat és hajgyökereket
  • Serkenti a hajnövekedést
  • Megakadályozza a töredezett hajvégek kialakulását és a hajhullást
  • Ayurvédikus formula szerint készítve
  • 100%-ban természetes és vegán

Revitalizáld a fejbőröd a tökéletes hajkoronáért! A Khadi Vitality Grow hajolaj tiszta életenergia a hajad számára. Hatóanyagaival táplálja a fejbőrt, erősíti a hajgyökereket és serkenti a haj növekedését. A gyönyörű haj az egészséges fejbőrnél kezdődik!

Az ayurvédikus gyógynövények hatóanyagokban gazdagok, kivonataik serkentik a fejbőr vérkeringését és anyagcseréjét, ami aktiválja a haj növekedését. A rozmaring és a görögszéna vitalizáló hatásúak. A bhringaraj védelmet nyújt a töredezett hajvégek ellen, emellett pedig segít megőrizni a haj rugalmasságát.

A Khadi Vitality Grow hajolaj kifejezetten vékonyszálú, károsodott, hajhullásra hajlamos hajra készült. A jótékony, hajnövekedést serkentő hatását, a diszkrét gyógynövény illatának köszönhetően, a férfiak is élvezhetik. A dús és egészséges hajért!

Az Ayurvédában a fejbőr- és hajolajokat mindig a haj gyökereinek kezelésére használták. A hajolajok belülről építik fel a hajat, így az nem csak egészségesnek látszik, hanem valóban természetes szépségében és erejében tündökölhet.

5 075 Ft
Nézet:
Sorrend: