Ginseng

Nézet:
Sorrend:

A szellemi teljesítmény fenntartásához, a keringési rendszer egészségéhez

 

A Ginkgo biloba és a Panax ginseng összekeverve különleges elixírt alkot. A Ginkgo biloba (magyarul páfrányfenyő) ősi magvas faj, hatóanyagai antioxidáns hatásúak, elősegítik a sejt védelmét a szabadgyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben.

A ginsenggel társítva különleges teát kapunk. Hatóanyagainak köszönhetően mozgósítja a szervezet energiatartalékait, támogatja az immunrendszert, valamint jó hatással van a szellemi teljesítményre és a koncentráló képességre, segít fenntartani a megfelelő memóriát.

 

1 470 Ft

Ginseng és zöld tea, A szellemi felfrissülésért

A ginsenggyökér legalább 5 éven át szívja magába és raktározza el a Föld energiáját, hogy majd fogyasztójának átadja azt. A távol-keleti gyógyászat szerint 30 éves kor után fokozatosan gyengül szervezetünk. Ennek ellensúlyozására jó szolgálatot tesz a természet végtelen patikájából a ginseng. Kínában már évszázadok óta használják a ginseng gyökér és a zöld tea felhasználásával készült teakeveréket, mely szervezetünk számára szükséges revitalizáló hatóanyagokat tartalmaz. A ginseng támogatja a normális vérkeringést, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és az agyi aktivitással, valamint energiával tölt fel, hogy megfeleljünk a kihívásoknak. Erősíti, élénkíti az idősödő szervezetet. Támogatja az immunrendszert, a gyakori fáradtság és kimerültség kiváló ellenszere.

 

 

1 320 Ft

Granulált frissesség a szellemi és fizikai aktivitás érdekében


Kínában az idős korhoz közeledve szinte mindenki rendszeresen fogyaszt ginsenget.

Támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Az egészséges életmód részeként jó hatással lehet a normál vércukor szint fenntartásában.

 

 

2 090 Ft

Tradicionális keleti gyógynövény


A Jiaogulant (Ötlevelű-ginseng) a kínai népi gyógyászat a "Hallhatatlanság növényeként" is említi. A japánok Japán ginsengnek nevezik. Ellentétben a ginsenggel, a magas vérnyomásban szenvedők is bátran fogyaszthatják a belőle készült teát. Magas flavonoid tartalma mellett 8 különböző mikroelem és 18 féle aminosav is megtalálható a növényben.

2 560 Ft

GINSENGGEL A SZELLEMI ÉS FIZIKAI AKTIVITÁSÉRT

A Ginseng az ?élet gyökere?, a Távol-Keleten már évszázadok óta igen jó hatásfokkal alkalmazzák a szellemi és fizikai teljesítőképesség megőrzésére. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Támogatja a szervezet természetes védkező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Az egészséges életmód részeként jó hatással lehet a normál cukor anyagcserére. 

1 600 Ft

A teljesítőképesség fenntartásához, a méregtelenítő folyamatok támogatásához


A Magyarországon több mint 10 éve forgalomban lévő teakeverék nagy népszerűségnek örvend kellemes íze és az egészséges életmódot elősegítő hatása miatt.

A zöld tea támogatja a testsúly kontrollt, miközben antioxidánsként védi a sejteket a károsító hatású szabad gyökökkel szemben. Míg a mályva támogat minket a test formálásában, addig a ginseng energiával tölti fel a szervezetet. A három komponens harmóniája kiváló zamatú és hatású teakeveréket eredményez.

 

1 495 Ft
Fejfájás, migrén ellen hatásos. Az őszi margitvirág és a gyömbér amerikai kutatók eredményei alapján egymás hatását erősíti. A ginzeng stresszoldó. Az eredményeket klinikai kísérletekkel igazolták.

HOVÁ SOROLJUK?

Élvezeti teaként is fogyasztható gyógyhatással rendelkező teakeverék.

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?

A gyömbér gyökér, az őszi margitvirág és a ginzeng gyökér régóta használt, sokoldalú gyógynövények. Mindegyikük hivatalos az Európai Gyógyszerkönyvben és ezen kívül még számos ország gyógyszerkönyvében. Felhasználásuk világszerte elterjedt. Gyakran alkalmazott gyógyszer alapanyagok.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A napjainkban egyre gyakoribb betegségnek tekinthető fejfájás és migrén megelőzhető, illetve kezdeti stádiumában (enyhe fejfájásnál) jól kezelhető növényi szerekkel. Az őszi margitvirágot Európában évszázadok óta alkalmazzák ilyen célokra. Az ősi kínai gyógyászatban a gyömbér tölt be hasonló szerepet. Amerikai kutatók eredményei alapján a két növény együttesen alkalmazva egymás hatását erősíti. A ginzeng ez irányú pozitív hatása stresszoldó (adaptogén) képességének köszönhető. Az eredményeket a modern gyógyászat klinikai kísérletekkel igazolta.

1 010 Ft

A teakeverékben lévő gyógynövények természetes módon támogatják a szervezet ellenálló képességét.

Gyógyhatású teakeverék.

Alkalmazás: Elkészítési javaslat: 1 filtertasakot kb. 1,5 dl vízzel leforrázunk, 5-8 percig állni hagyjuk, majd tetszés szerint ízesítve fogyasztjuk, napi 2-3 alkalommal.

1 550 Ft

Termék leirás: A ginzeng gyökér segíti a koncentrációt, hozzájárul a memória megfelelő működéséhez. Jótékonyan hat fáradtság esetén. A maté levél hozzájárul az egészséges testi erőnlét fenntartásához, élénkítő és frissítő hatással bír, segítséget nyújt a mentális és fizikai fáradtság legyőzésében. A páfrányfenyő levél hozzájárul a memória javításához, a stressz okozta megnövekedett szellemi igény kielégítéséhez.

Nettó tömeg: 1 g

Kiszerelés: 20 filter/ doboz

OÉTI szám: OÉTI 9733/2011

Gyártja: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

1 840 Ft
Nézet:
Sorrend: