Fűzfa

Nézet:
Sorrend:

Reuma és köszvény kezelésére szolgál. A népgyógyászat régóta alkalmazza e gyógynövényeket a betegség gyógyításában. A tapasztalatokat a korszerű orvostudomány eredményei is megerősítik.

MIT TUDHATUNK A NÖVÉNYEKRŐL?

Az alkotórészek közül a csalán levél, az orbáncfű, a nyírfa levél és a fűzfa kéreg hivatalosan bejegyzett az Európai Gyógyszerkönyvben (Ph Hg VIII.). Utóbbi növényt évszázadok óta használják a gyógyításban. Hatóanyagának megismerése után fejlesztették ki a közismert Aspirint. A nagy útifű a Francia Gyógyszerkönyvben szerepel.

 

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A fűzfa kéreg fájdalomcsillapító tulajdonságú. A csalán levél+nagy útifű+orbáncfű keverék állatkísérletben sikeresnek bizonyult mesterségesen kiváltott köszvényes tüneteknél. A népgyógyászat régóta alkalmazza ezeket a gyógynövényeket köszvény, reuma kezelésében. A hatás alapja a káros anyagcseretermékek (salakanyagok) kiürülésének támogatása, a gyulladások és a fájdalom mérséklése, immunerősítés és az ellazulás elősegítése. A népi tapasztalatok helyességét a korszerű orvostudomány eredményei is megerősítik.

895 Ft
A gyomorégés és a nyelőcsövet irritáló savas visszafolyás kezelésében használható. A keveréket a szakirodalomban közölt, humánklinikai kísérletekkel is alátámasztott ajánlás alapján állítottuk össze, hagyományos gyógynövényekből.

MILYEN ELŐNYÖS HATÁSSAL JÁR FOGYASZTÁSA SZERVEZETÜNKRE?

A teakeverék a gyomorégés és a nyelőcsövet irritáló savas visszafolyás kezelésében használható kiegészítő (adjuváns) terápiaként. A keveréket a szakirodalomban közölt, humán klinikai kísérletekkel is alátámasztott ajánlás alapján állítottuk össze. Gyomor -és bélrendszeri betegségek fitoterápiás kezelésében javasolt, hagyományos gyógynövényekből. A hatásos alkalmazáshoz életmódbeli változtatás és az étkezési szokások megváltoztatása, esetleg orvos által előírt diéta ajánlott.

HOGYAN ALKALMAZZUK?

1 kávéskanál vagy 1 teafilter teakeverék 2,5 dl forró vízzel, 10 percnyi állás után fogyasztható. Napi 3 csésze elfogyasztása ajánlott a főétkezések közötti időszakban.

1 010 Ft
Nézet:
Sorrend: