Immunerősítő ital

Nézet:
Sorrend:

Ajánljuk a minden nap rohanó, túlterhelt embereknek (pl. managerek), hogy kezdjék a napjukat egy pohár egészséggel.

 

A csomag tartalma:

  • 1 db Dr.Steinberger Vitesse, az immunrendszer támogatására (750 ml),
  • 1 db Dr.Steinberger Bio zöldbúzafű koktél (750 ml),
  • 1 db Dr.Steinberger Multi-Fit (750 ml),
  • 1 db Dr.Steinberger Bio Céklalé (750 ml),
  • 1 db Dr.Steinberger Vitesse a szív egészségéért (750 ml).

 

Az egészség megőrzésében, az aktív és teljes élet megvalósításában az egészséges táplálkozás sokat segíthet. A napi javasolt 40-50 dkg zöldség-és gyümölcsfogyasztás számos vitamint-és ásványi anyagot biztosít a szervezet számára. Ennek egy része fedezhető a ?Manager Activ? csomagban található gyümölcs és zöldséglevekkel. Összeállításánál különös figyelmet szenteltünk a stresszes, rohanó életmód miatt a szív és érrendszer védelmét, az immunrendszer támogatását szolgáló vitaminoknak, ásványi anyagoknak, fitonutrienseknek (biológiailag aktív növényi anyag) Igyon naponta 2 dl a Dr.Steinberger ?Manager Activ? csomagban található léből reggelente, hogy jól induljon a napja!


 

11 880 Ft

A Dr. Steinberger Bio Zöldbúzafű koktél zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával.

A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található. Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza. 

Évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget, hogyan lehet a búza fűnagyságú leveléből olyan levet kinyerni, amely tartalmazza a benne rejlő értékes anyagokat. Az otthoni préselés fáradsága helyett válassza a különleges Dr.Steinberger Bio Zöldbúzafű koktélt.

 

 

2 845 Ft

Dr. Steinberger Immun Plus 450 ml

A Dr.Steinberger Immun Plus természetes összetevőkön alapuló étrendkiegészítő. Vitamin- és ásványianyag összetételének köszönhetően segít fedezni a szervezet cink, C- és D3-vitamin szükségletét.

Az ajánlott napi fogyasztási mennyisége egy felnőtt C-vitamin szükségletének 100%-át, cink és D3-vitamin szükségletének 50%-át teszi ki. Kellemes, gyümölcsös ízvilágának köszönhetően 4 éves kor felett gyermekek számára is tökéletes vitaminforrás lehet.

Ajánlott fogyasztás: Naponta 2x20ml=40 ml (napi adag)

4 520 Ft

Fogyasztási ajánlás:

Napi ajánlott mennyiség reggel éhgyomorra 1,5 - 2,0 dl. Egyszerre csak egy üveget bontson fel. A termékek nem tartalmaznak tartósítószert, ezért hűtőben tárolva is csak 5-6 nap az eltarthatóság felbontás után. A sorrend tetszőleges.

Ha rendszeresen fogyasztja ezeket az egészséges italokat, akkor sokat tett immunrendszerének védelmében. Könnyebben legyőzi a stressz, kimerültség okozta fáradt periódusokat, a hideg, nyirkos napok kellemetlen kihívásait.

Váljék egészségére!

10 285 Ft

Dr. Steinberger Vitesse Az Immunrendszer Támogatására 750 ml

Hozzáadott cukor nélkül.

Bizonyos helyzetekben, mint például : egyoldalú táplálkozás, erősebb fizikai igénybevétel, vagy tartós szellemi és lelki megterhelés esetén a szervezet immunrendszerének támogatásra van szüksége. Hasznos lehet ilyen esetekben C-vitamin és cink egyidejű fogyasztása. Mivel a szervezet a cinket nem tudja előállítani és csak korlátozott ideig tudja elraktározni, ezért azt az élelemmel kell megfelelő mennyiségben bevinni.

A Dr. Steinberger Vitesse az immunrendszer támogatására tartalmazza ezeket a fontos tápanyagokat egy harmonikusan komponált , almából, mangóból és a természetnél fogva C-vitaminban gazdag acerolából készült gyümölcslé formájában.

Napi 150 ml fedezi felnőttek számára C-vitaminból a napi ajánlott bevitel 300 százalékát és cinkből a 23 százalékát.

2 560 Ft
Nézet:
Sorrend: