Mézes szörp

Nézet:
Sorrend:

A hársfa virágját az emberek évszázadok óta a kamilla után a legnépszerűbb házi szerként meghűléses betegségeknél alkalmazták, vagy izzasztásra, köhögéscsillapításra használták. A hársfavirágjából hagyományos módon, kíméletes eljárással készült kézműves szörp nemcsak ízletes, de értékes összetevőkben is gazdag, a hozzáadott mézről nem is beszélve.

2 040 Ft

A málna nemcsak ízletes gyümölcs, de kiváló vitaminforrás is, C, B és A vitaminokban, nyomelemekben és flavonoidokban is gazdag.  Úgy tartják, a nyári meghűlés legkellemesebb gyógyszere lehet a szobahőmérsékletű málnaszörp, a hozzá adott mézről nem is beszélve.

2 920 Ft

A bodzát nagyszüleim megbecsülték talán gyors növekedése miatt, karónak kiváló. Nagymamám a virágjából nyáron friss, üdítő italt készített mézzel és jó sok citrommal. Később kísérletezni kezdett, és sikerült palackba zárnia ezt az üdítően friss ízt télire is.

„Olyan finomat és sűrűt, azóta sem ittam, Nekik ajánlom szeretettel!”

A hagyományos módon, kíméletes eljárással készült szörp, a természetben föllelhető bodzavirág értékes összetevőivel, kiegészítve a méz jótékony tulajdonságaival, igazi különlegesség.

Fogyassza hűsítőként egy árnyas diófa lombjai alatt. Vendégeinek adhat hozzá friss mentalevelet, néhány szem szőlőt, egy kis jeget és már is kész a szőlős-bodzás nyári koktél.

Fogyaszthatja akár melegen is egy csésze zöld teát ízesítve.

1 985 Ft

Az áfonya sokunk szívéhez áll közel, néhány éve Bodza és a Búzavirág mellett Áfonyára is keresztelhetjük lányunkat. Kézműves termékeink sorában az egyik legértékesebb bogyós gyümölcsből készült szörpünk a kék áfonya szörp.

Gyümölcsét már a történelem előtti idők óta fogyasztják. Az apró bogyók rengeteg értékes anyagot tartalmaznak. Arról nem is beszélve, hogy öregedő társadalmunkban a kék áfonya segítségünkre lehet számos rettegett öregkori betegség megelőzésében, a látás megőrzésében. Népiesen látásjavító gyümölcsnek is nevezték.

A kék áfonya gyümölcséből hagyományos módon, kíméletes eljárással készült kézműves szörp nemcsak ízletes, de értékes összetevőkben is gazdag, a hozzáadott mézről nem is beszélve.

Fogyassza egészséggel! Fogyassza szeretettel akár szörpként, akár újszerű finom öntetként tejberizshez, rizsfelfújtakhoz, natúr joghurtok és müzlik ízesítéséhez, de készíthet belőle igazán ízletes mártást vad- és marha húsokhoz is.

Próbálja ki forrón! Zöld teához öntsön ízlés szerint kék áfonya szörpöt és élvezze a különleges ízvilágú, friss gyümölcs teát mézzel!

2 410 Ft

Szemet gyönyörködtető látvány a vidéki táj dimbes-dombos lankáin járva, amint az ember messziről meglátja a széles, lilás levendula mezőt. Ez az illatos virágú gyógynövény, pihentető nyugalommal tölt el. Virágai a növény legértékesebb részei, amelyek illóolaj tartalma és különböző összetevői révén a népi hiedelem szerint erősítik az idegeket, nyugtató hatású és pozitív gondolatokra hangolnak. Álmatlanság esetén, altató hatása miatt kedvelték, valamint sebek fertőtlenítésére is alkalmazták.

Ezt az értékes gyógynövényt zártuk palackba, kiegészítve a méz közismerten jótékony hatásával. Kézműves Méhes-Mézes szörpjeink kíméletes eljárással készülnek, kizárólag természetes és minőségi összetevőket tartalmaznak.

Fogyassza szeretettel, kínálja vendégeinek és családjának ne csak szörpként, hanem teák, frissítő italok ízesítésére. Különlegesen finom desszertekbe, pudingokba, és öntetek készítésénél is.

1 985 Ft
Nézet:
Sorrend: