Fehérítés

Nézet:
Sorrend:
  • Ecocert által minősített öko tisztítószer.
  • Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt.
  • Vegán.


Mosógépbe fehérítéshez: az AlmaWin Oxigénes fehérítő ideális a mosás hatékonyságának fokozására, színes és fehér ruhák esetében egyaránt. Egy evőkanál (25 g) oxigénes fehérítőt adjunk főmosáshoz, a mosószer-adagoló rekeszbe. Kérjük, vegye figyelembe a textília kezelési utasítását. Használja ki a tökéletes fehérítőhatást fehér függönyök mosásakor: tegyen 6 evőkanál oxigénes fehérítőt az adagolórekeszbe, mosószer hozzáadása nélkül a ragyogóan fehér függönyökért.

Mosógépbe folteltávolításhoz: az AlmaWin Oxigénes fehérítő könnyedén eltávolítja a problémás gyümölcs, főzelék, kávé, tea, vörösbor, ketchup, Cola, tinta és fű foltokat. Egy evőkanál (25 g) oxigénes fehérítőt adjunk főmosáshoz, a mosószer-adagoló rekeszbe. Kérjük, vegye figyelembe a textília kezelési utasítását.

Mosogatógépbe: az AlmaWin Oxigénes fehérítő eltávolítja a makacs kávé és tea foltokat az edények és a porcelánok felületéről. Egy teáskanál (15 g) fehérítőt tegyünk a mosogatógép adagolórekeszébe.

Háztartás/gépek karbantartása: az AlmaWin Oxigénes fehérítő ökológiailag kifogástalan módon tisztítja a lefolyókat, csapokat és mosdó- és mosogatókagylókat. Megszünteti a csövekben kialakult dugulásokat, és a kellemetlen szagokat. Egy evőkanál (25 g) fehérítőszert tegyünk a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet és hagyjuk hatni. Rendszeres alkalmazásával megelőzhető a dugulás.

Az AlmaWin Oxigénes fehérítő kiválóan alkalmas a mosó- és mosogatógépek tisztaságának és higiéniájának fenntartására.

4 evőkanál (100g) fehérítőt tegyünk az adagolórekeszbe, majd indítsuk el a gépet a legmagasabb hőmérsékleten.

1 895 Ft
Nézet:
Sorrend: