Általános tisztítószer

Nézet:
Sorrend:
-11%
Raktárkészlet:
3 db

Természetes citrom- és tejsavból készült fürdőszobai tisztítószer koncentrátum, kellemes borsmenta illattal. Hatékonyan oldja a vízkövet, a szappanmaradványokat és a szennyeződéseket, továbbá ragyogó tisztaságot biztosít az egész fürdőszobában.

1 795 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 595 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.27 - A készlet erejéig!
-10%
Raktárkészlet:
2 db

A természetes narancsolaj tiszta friss illatot biztosít minden kezelt felületnek. A cukortenzidek keveréke által mindenféle makacs, ragacsos folt könnyen eltávolítható. Egy igazán csodás tisztítószer. Eredeti narancs és citrom kivonattal készült. Szinte minden tisztítására és takarítására alkalmas. Ablaktól kezdve a konyhán a textileken keresztül mindenre jó.

  • Mindentudó tisztítószer.
  • Rendkívüli hatékonyság a folteltávolításban.
  • Narancs és citrom illóolajokkal.
  • Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt.
  • Vegán.

A háztartásban bárhol használató. Illata kíváló.
Igen kevés kell belőle, tehát nagyon sokáig elég. Természetes anyagokból készül, lebomlik 100%ban, környezet és bőrbarát.
Minden háztartás fontos kelléke.

Lágy illat, rendkívüli hatás, sokoldalúság, narancsos és citromos illóolajokkal.
Koncentráltan és hígítva is használható.
A ruházaton, szőnyegpadlón és ülőgarnitúrán lévő foltokat, rágógumi és festékfoltokat, elgyantásodott zsírokat, cipőnyomokat a padlóról, töltő- és golyóstoll okozta foltokat, lakk- és olajfestékeket, ragasztószer maradékokat, körömlakkot, gépolajat és ?zsírt, viasz és foltmaradványokat és még sok mást eltávolít.
Megszünteti a fürdőben, a WC-ben és a szemeteskukában a kellemetlen szagokat. Rejtett helyeken célszerű próbatisztítást végezni, mert koncentrált formában bizo-nyos felületeket és színeket feloldhat.

5 580 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.27 - A készlet erejéig!
-12%
Raktárkészlet:
2 db

Könnyedén feloldja a vízkő lerakódásokat, a húgykövet és az egyéb szennyeződéseket.

  • Környezetbarát, 100%-ban természetes eredetű összetevők Ecogarantie minősítéssel.
  • Bőrgyógyászatilag sikeresen tesztelt.
  • Vegán.

2 030 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 795 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!
-20%
Raktárkészlet:
1 db

Bőrkímélő, az erősen koncentrált összetételnek köszönhetően különösen gazdaságos tisztítószer, mely hatékonyan tisztít és ápol minden padló, fürdő, konyha, műhely, autó és egyéb felületet.

Nagy kiterjedésű üvegfelületekre is alkalmazható.

Az összetevők eredete és tulajdonságai: A cukorból, növényi keményítőből és kókuszolajból származó kókuszzsír-alkoholszulfát és cukor felületaktív anyagok, mint aktív hatóanyagok, együttesen a szappanokéhoz mérhető tisztítóerővel rendelkeznek, de szemben velük a vízkeménység nem befolyásolja hatékonyságukat.

A narancshéj kivonat tovább erősíti a termék zsíroldó hatását.

Különleges terméktulajdonság: A termékben lévő aktív hatóanyagok különösen bőr- és környezetbarátok. Mint minden Sonett termék, így ez a készítmény is gazdaságos a koncentrált összetétel miatt.

Biológiai lebonthatóság: A növényi összetételnek és a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően megmarad az összes összetevő természetes molekula struktúrája, amely lehetővé teszi a mikroorganizmusok számára a teljes lebontást.

A cukor felületaktív anyagokat és a kókuszzsíralkohol-szulfátot az OECD előírások alapján biológiailag könnyen lebomló anyagként osztályozzák.

A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is


Minősítések:

  • Vegan 
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie
2 500 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2023.11.28 - A készlet erejéig!
-25%
Raktárkészlet:
1 db

Mindenkinek, aki a por alapú tisztítószerekkel szemben a folyékonyakat részesíti előnyben. Gyengéden tisztítja az acél, a zománc, a műanyag, az üvegkerámia és az ezüst felületeket. Makacs szennyeződésekhez és apró vízkőlerakódáshoz a Sonett Súrolóport ajánljuk.

Friss illata az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó citromfűből származik.

A termék teljes mértékben biológiailag lebomlik.

Adagolás: Adagolja a súrolószert egyből a tisztítandó felületre. Dörzsölje a felületre egy nedves ronggyal, utána törölje vagy öblítse le.


Összetevők eredete és tulajdonsága: A kalcium-karbonát (CaCO3) a világon a legelterjedtebb ásványok közé tartozik. Ebben a termékben a Sváb Alpokban képződött kalcium karbonát található, amely enyhén durva tapintású.

A termék tisztító hatását fokozza a kókuszzsíralkohol- szulfát és cukor felületaktív anyagok együttes zsíroldó ereje. A kókuszzsír-alkohol szulfát a kén és kókuszolaj reakciójának a terméke, a cukor felületaktív anyag cukor és kókuszolaj vegyülése savas katalizátor jelenlétében. A reakcióhoz használt cukor melaszból vagy keményítőből származik.

Különleges tulajdonságok: A súrolószer összetétele tiszta mészporon alapul és rendkívül gyengéden, enyhén tisztít. A természetes levendula- és citromfűolajok keverékének köszönhetően, enyhe kórokozó gátló hatása is van.

Biológiai lebonthatóság: A kalcium-karbonát (mészkő) egy természetes ásvány, íhy nincs szüksége további bontásra.

A kókuszzsíralkohol-szulfát és a cukor felületaktív anyag esetén, a növényi összetételnek és a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően, megmarad az összetevők természetes molekula struktúrája, amely lehetővé teszi a mikroorganizmusok számára a teljes lebontást.

A cukor felületaktív anyagokat és a kókuszzsíralkohol-szulfátot az OECD előírások alapján biológiailag könnyen lebomló anyagként osztályozzák.
A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is


Minősítések:

  • Vegan
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie
1 600 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 195 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2023.12.27 - A készlet erejéig!

Koncentrátum, bőrgyógyászatilag tesztelt. A vízálló felületek általános és nagyhatású tisztítószere. Magas koncentrációjú, takarékosan adagolható termék. A termék bőrregeneráló hatását a hozzáadott természetes anyagok (pl. búzaprotein) biztosítják. Érzékeny és allergiára hajlamos bőrűek számára kifejezetten ajánlott.

Kellemes illatát a természetes citrom, narancs, koriander és mentaolaj biztosítja. pH-semleges, univerzális és erőteljes tisztító mindenféle vízálló felületre.

Cukortenzidek és zsíralkoholszulfátok biztosítják a kitűnő tisztítóhatást, és biológiailag különösen jól lebomlik (OECD-módszer). Búzaproteinek támogatják a visszazsírozó hatást, és így jelentős mértékben hozzájárulnak a bőr védelméhez. A bőrgyógyászati tesztet sikeresen teljesítette. Az általunk kiválasztott cukortenzidek (burgonya, kukorica vagy cukornád ill. répacukor nyersanyagaiból és kókusz- és pálmamagolajból) zsíralkoholszulfátokkal (kókusz- és pálmamagolajból) kombinálva kitűnő dermatológiai tulajdonságokkal rendelkező mosóaktív anyagok. Mindkét nyersanyag könnyen lebomlik biológiailag. A mosó hatóanyagoknak ezen bőrkímélő kombinációja célzottan a szennyeződések, és a zsír ellen hat.

És hogy még inkább megkímélje az Ön bőrét, AlmaWin Konyhai tisztítószer koncentrátum búzaproteineket tartalmaz, melyek visszazsírzó és ápoló hatást fejtenek ki bőrére. Az alkohol,, a tejsav és a szóda olyan természetes anyagok, amelyek segítik a tisztítóhatást. Étkezési só biztosítja az AlmaWin Konyhai tisztítószer koncentrátum megfelelő konzisztenciáját. AlmaWin Konyhai tisztítószer koncentrátum finom illatát természetes illóolajok határozzák meg: citromolaj, narancsolaj, korianderolaj és mentaolaj. A bőrkímélő tisztítószereket is megfontoltan alkalmazzuk és kerüljük a túladagolást. A környezet hálás érte.

1 645 Ft

Frosch általános tisztító levendula 1000ml

Higiénikus tisztaság az egész háztartásban. Használható a legtöbb lemosható felületen és a padlón is. Hatékonyan távolítja el a zsírt és a szennyeződéseket, visszamaradó szerek nélkül, higiénikus tisztaságot biztosítva.

Alkalmazás: 

  • 5 liter vízhez: enyhe szennyeződés esetén: 30 ml (2 evőkanál), normál szennyeződés esetén: 60 ml (4 evőkanál).
  • Makacs szennyeződések esetén vigye fel hígítás nélkül, hagyja hatni, majd öblítse le alaposan.
  • Tipp: Az adagolási útmutató betartásával energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.
1 500 Ft

Frosch ph semleges tisztító 1000 ml

Alapos, de kíméletes tisztítást biztosít otthonában a különböző padlófelületeken, bútor-, konyhai-, fürdőszobai- és más mosható felületeken. Bőrsemleges pH értékű összetételével kíméletes a bőrhöz és a felületekhez, még gyakori használat esetén is. Kézi mosáshoz mosószerként is használható.

Alkalmazás: 

  • Adagolás: 5 l vízhez 2 evőkanál (24 ml).
  • Makacs szennyeződések esetén vigye fel hígítás nélkül, hagyja hatni, majd öblítse le alaposan.
  • Tipp: Az adagolási útmutató betartásával energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.
1 500 Ft

A szódabikarbóna, vagy más néven nátrium-hidrogén-karbonát rendkívül széles körben használható a háztartásban:

  • használhatjuk kávé-, tea- és zsírfoltok eltávolítására,
  • a vízzel együtt készített pasztát felhasználhatjuk tisztításra (pl. sütők, fugák, fényes
  • felületek),
  • citromlével fertőtlenítő hatását kihasználva takarításhoz és áztatáshoz használhatjuk,
  • csinálhatunk vele lábfürdőt, sokat segíthet meghűléses betegségeknél,
  • izzadásgátló, dezodorokat készíthetünk belőle.

 

1 205 Ft

Szenzitív termékeinket allergiások számára különösen ajánljuk


A bőrt kímélve és illatmentesen tisztítja a padlózatot, csempét, mosdót, konyhabútort, autót és nagyfelületű ablakokat. Allergiára hajlamosak is biztonsággal használhatják.

Adagolás: Körülbelül 5-10 ml-t (0,5-1 evőkanálnyit) adagoljon 10 liter vízhez, a szennyezettség mértékétől függően használhat többet is.


Minősítések:

  • Vegan
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie


A természetes forrásból származó, mosási hatékonyságot növelő anyagok közül a termékekben a cukor felületaktív anyagok és a zsíralkohol-szulfátok találhatók meg. Ezek az adalékok teljes körű, természetes lebomlási tulajdonsággal rendelkeznek, és egyben nem irritálják a bőrt.

Nem tartalmaz:

  • Illatanyagokat
  • Tartósítószereket
  • Színező- és töltőanyagokat
  • Kőolajszármazékot
  • Enzimeket, GMO anyagokat

 

Összetételére jellemző:

  • Csak növényi felületaktív anyagokat tartalmaz
  • Teljes mértékig biológiailag lebomló
  • Az összes összetevőt feltüntetjük, tekintet nélkül a mennyiségre
1 850 Ft

Környezetbarát vízkőoldó szer.

A citromsav kiváló vízkőoldó, és sok szempontból jobb mint az ecet. Ez a természetes gyenge sav minden fajta felület (fém, csempe, műanyag, stb.) vízkőtelenítésére alkalmas. Kitisztíthatjuk vele a kávé- és teafőzőket is, és utána nem marad az ecetéhez hasonló savanyú szag a készülékben. A citromsav jól oldódik vízben, vizes oldata folttisztításra és fehérítésre is használható.
 

Ötlet: Edények, mosogató- és mosdótálca valamint vécékagyló tisztításához szórjon kevés citromsavat egy vizes szivacsra vagy súrolóra, és cseppentsen hozzá pár csepp mosogatószert. Ezzel súrolja a tisztítani kívánt felületeket. A citromsav oldani fogja a vízkövet, a mosogatószer pedig eltávolítja a zsíros szennyeződéseket.


  

3 800 Ft

Környezetbarát vízkőoldó szer.

A citromsav kiváló vízkőoldó, és sok szempontból jobb mint az ecet. Ez a természetes gyenge sav minden fajta felület (fém, csempe, műanyag, stb.) vízkőtelenítésére alkalmas. Kitisztíthatjuk vele a kávé- és teafőzőket is, és utána nem marad az ecetéhez hasonló savanyú szag a készülékben. A citromsav jól oldódik vízben, vizes oldata folttisztításra és fehérítésre is használható.
 

Ötlet: Edények, mosogató- és mosdótálca valamint vécékagyló tisztításához szórjon kevés citromsavat egy vizes szivacsra vagy súrolóra, és cseppentsen hozzá pár csepp mosogatószert. Ezzel súrolja a tisztítani kívánt felületeket. A citromsav oldani fogja a vízkövet, a mosogatószer pedig eltávolítja a zsíros szennyeződéseket.


  

1 895 Ft

A mosószóda gépi vagy kézi mosáshoz egyaránt alkalmas, elsősorban fehér ruhák tisztítására. Használható önállóan, vagy a szokott mosóporokkal keverve, amelyből így kevesebb kell. A mosószóda kiváló zsíroldó hatású így általános tisztítószerként is használható.

 

 

1 895 Ft

A mosószóda gépi vagy kézi mosáshoz egyaránt alkalmas, elsősorban fehér ruhák tisztítására. Használható önállóan, vagy a szokott mosóporokkal keverve, amelyből így kevesebb kell. A mosószóda kiváló zsíroldó hatású így általános tisztítószerként is használható.

 

 

600 Ft


Szódabikarbóna, nátrium-hidrogén-karbonát (NaHCO3) konyhai és háztartási felhasználásra. Gyengén lúgos, meleg vízben jól oldódó anyag. A savakat szén- dioxid felszabadulása közben semlegesíti. 

Felhasználható zsír-, kávé- és teafoltok eltávolítására, konyhában leégett ételmaradékok eltávolítására, fürdőszobában csempe mosdó wc tisztítására.  Jó nedvszívó és szagtalanító ézért alkalmas hűtő tisztítására, szgatlanításra is.

A szódagyártás és más vegyipari folyamatok melléktermékeként keletkezik. A környezetre ártalmatlan.
  

2 015 Ft


Szódabikarbóna, nátrium-hidrogén-karbonát (NaHCO3) konyhai és háztartási felhasználásra. Gyengén lúgos, meleg vízben jól oldódó anyag. A savakat szén- dioxid felszabadulása közben semlegesíti. 

Felhasználható zsír-, kávé- és teafoltok eltávolítására, konyhában leégett ételmaradékok eltávolítására, fürdőszobában csempe mosdó wc tisztítására.  Jó nedvszívó és szagtalanító ézért alkalmas hűtő tisztítására, szgatlanításra is.

A szódagyártás és más vegyipari folyamatok melléktermékeként keletkezik. A környezetre ártalmatlan.
  

585 Ft

Az egyik legismertebb természetes konyhai segédanyag. Kiválóan használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként vagy például emésztési panaszok kezelésére.

Étkezési célú használata mellett a szódabikarbóna az egyik legsokoldalúbban használható környezetbarát háztartási tisztítószer!


Felhasználási javaslat:

  • Önmagában fogyasztva kiváló gyomorégéses panaszokra (egy kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva)
  • Használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként, sütőpor helyett.
  • Hüvelyesek (bab, borsó, lencse) főzési idejét csökkenthetjük egy késhegynyi szódabikarbóna hozzáadásával
  • Főzelékek (paraj, bab, kelkáposzta) egy csipetnyi szódabikarbónától megőrzik a színüket
  • Vigyázat! Mindezek ellenére a túlzásba vitt szódabikarbóna használat emésztési zavarokat okozhat!

 

 

585 Ft
Nézet:
Sorrend: