Tea kapszulák

Nézet:
Sorrend:

Momordica charantia termés őrleményt, inulint, B1-, B6-, C-vitamint, krómot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A készítmény hatóanyagainak kombinációja és komplexitása hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához. 
A Momordica charantia (balzsamkörte) termését a trópusi területeken régóta használják a mindennapi ételkészítés során. Az inulin mint élelmi rost hozzájárulhat az emésztőrendszer ezáltal az immunrendszer egészségének fenntartásához.

A C-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését. A B1- és B6-vitaminok részt vesznek a szénhidrát anyagcserében, valamint hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. 

A króm megfelelő bevitele a szénhidrát anyagcserére gyakorolt kedvező hatása miatt ajánlott cukorbetegek számára. 


2 965 Ft

Könnyed test, tiszta fej


A Pu Erh tea (más néven vörös tea) fája a világon főleg Yünnanban, az ?örök tavasz tartományában? virágzik.

A tea fogyasztása catechin hatóanyagainak köszönhetően hozzájárulhat a kívánt testsúly fenntartásához. Mára az európai kontinensen is méltó hírnevet szerzett, mint kedvelt ínyencség. A másnaposak körében is növekszik népszerűsége.

A kapszula a Pu Erh tea előnyeit kínálja Önnek ? egyszerűen.

 

 

3 585 Ft

Dr.chen szűztea soft kapszula 60 db

Testsúlycsökkentést támogató étrend-kiegészítő készítmény gyógynövényekkel és krómmal.

A hagyományos Szűztea kapszula új generációs fejlesztése, amely gyengéd módon segíti az áhított testsúly elérését.

A Szűztea SOFT a klasszikus Szűztea kapszula innovációja, gyengédebb módon járul hozzá a testsúlycsökkentés támogatásához.

A zöldtea polifenol hatóanyagai támogatják az anyagcserét és a zsírok oxidációját. A keserűnarancs támogatja a zsírok és szénhidrátok anyagcseréjét, és a testsúly kontrollt. A spárgakivonat segít fenntartani az emésztés egészségét, az emésztőnedvek áramlását. A szennalevél segít fenntartani a bélműködés rendszerességét, támogatja a bélfunkciót, az emésztés ritmusát. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok anyagcseréjében.

3 180 Ft
Nézet:
Sorrend: