Normál hajra

Nézet:
Sorrend:
-20%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 20% kedvezménnyel

Gyermek tusfürdő és sampon

Megelőzi a haj gubancosodását.

Parabénmentes és SLES-mentes

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A Ziaja különleges kekeszes vanília fagyi illatú sampon és tusfürdő élménnyé varázsolja a hajmosást és a fürdést. Kíméletes kétfunkciós formulája D-panthenolt és gyengéd, természetes eredetű tisztító összetevőket tartalmaz, mely használat közben dús, krémes habot képez. Nem szárítja ki a bőrt. Gyengéden tisztítja és ápolja a gyermekek haját és bőrét. Megelőzi a haj gubancosodását.
3 éves kortól, minden bőrtípusra ajánlott.
Szobahőmérsékleten, közvetlen fénytől védett helyen tárolandó.
Használat: Tegyen kis mennyiségű sampont a gyermek nedves hajára, gyengéden masszírozza, míg hab nem képződik. Alaposan öblítse le. Mosakodáshoz használjon kis mennyiséget és alaposan öblítse le. Csak külső használatra!
1 695 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 355 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-20%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 20% kedvezménnyel

Ziaja Kecsketejes Sampon 400 ml

Gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt. Regenerálja és táplálja a hajat. Keratin és Kecsketej protein tartalmának köszönhetően segít újjáépíteni a sérült haj szerkezetét, javítja a rugalmasságát és megakadályozza a töredezettségét. Természetes módon növeli a haj volumenét. Parabén mentes termék.

1 815 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 450 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:
-20%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 20% kedvezménnyel

Ziaja men tusfürdő és sampon 2in1 300ml

Nyugtató hatású allantoint és erősítő vitamin komplexet tartalmaz. Hatékonyan tisztítja és ápolja a bőrt és a hajat. Friss érzést biztosít. Megóvja a bőr természetes pH-értékét. Nem okoz irritációt.

Használata: Alkalmazza nedves bőrén és haján. Langyos vízzel alaposan öblítse le!

1 550 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 235 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

Erős, dús haj természetes ragyogással.

5 vadon termő bogyó (altaji homoktövis, erdei málna, fekete áfonya és boróka kivonata) különböző vitaminokat tartalmazó tökéletes kombinációt alkot a haj ápolására, melyet erővel és volumennel ajándékoz meg.

A szibériai tajga egy szinte felderítetlen világ, melyet érintetlen természet, friss levegő, festői rétek, kristálytiszta víz jellemez.

Az egyedülálló termékek alapjait itt termő növények és gyógynövények hasznos kivonatai és olajai adják.

BDIH minősített, vegán natúrkozmetikum.

Használat: Vidd fel a megmosott hajra, oszlasd el a nedves haj teljes hosszán, hagyd hatni 2-3 percig, majd meleg vízzel öblítse le.

985 Ft

Mélyen tisztítja és tökéletesen ápolja a hajat. 7 bio tajgai gyógynövény (bajkáli csucsóka, szakállzuzmó, citromfű, limonnik, angyalgyökér, sagan dália és árnika kivonatai) különféle vitaminokkal tökéletes kombinációt alkot a hajápoláshoz, természetes erőt és fényt biztosít a haj számára.

A szibériai tajga egy szinte felderítetlen világ, melyet érintetlen természet, friss levegő, festői rétek, kristálytiszta víz jellemez. Az egyedülálló termékek alapjait itt termő növények és gyógynövények hasznos kivonatai és olajai adják.

  • BDIH minősített, vegán natúrkozmetikum.
985 Ft

Minősített bio termék - gabonacukorral

Az Ultra Mild Biokap Bellezza bio sampon ideális gyakori mosáshoz és napi használatra. A Cosmos Organic által bio minősítéssel ellátott formulája gabonacukrot tartalmaz, amely kíméletesen tisztít, hidratál, puha és könnyen fésülhető hajat biztosítva. A zöld dióból nyert fitokomplexnek köszönhetően védi a hajat a külső behatásoktól és megőrzi a színét. Végül a mandulakivonat tartalma puhaságot és fényt kölcsönöz a hajnak.

Az Ultra Mild sampon minden hajtípushoz és az egész család számára alkalmas, még a kicsiknek is: gyengéd formulája nem csípi a szemet.


Összes összetevőjének 98%-a természetes eredetű.

4 060 Ft

Minősített bio termék - gyömbérrel és tömjénfa kivonattal

A BioKap Bellezza bio Rebalancing sampon gyengéden tisztít, és a gyömbérből, boswelliából és vörös szőlőből nyert komplexnek köszönhetően segít a bőrnek visszanyerni optimális egyensúlyát, ellensúlyozva a felesleges faggyút.

A Cosmos Organic által bio minősítéssel ellátott formula a tisztító hatású kakukkfű- és bojtorjánkivonatokat is felhasználja, hogy a haj könnyű és puha legyen, és friss, jó közérzetet adjon.

Több mint 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, tisztító alapanyaga gyorsan lebomló, illatanyaga pedig természetes illóolajokból származik.

4 060 Ft

Biola bio csicsóka-neem gyermeksampon 150 ml

A BIOLA levendulás illatú bio samponja a gyerekeknek is élménnyé varázsolja a hajmosást!

Gyengéd, természetes eredetű tisztító összetevőket tartalmaz, mely használat közben dús, krémes habot képez. Nem szárítja ki a bőrt.

Az érzékeny hajas bőrre a csicsóka levél, valamint a bíbor kasvirág kivonata támogatja a bőrregenerációt és a B3-, B5-vitaminok a hajnövekedést segítik. A teafa-, és levendula illóolajok, valamint a Neemfa levelének kivonata a higiénikus hajas fejbőrállapotot segíti elő. Három év feletti gyermekeknek ajánlott sampon.

Alkalmazása: A megnedvesített hajra, hajas fejbőrre kb 2-3 cm3-nyi sampont viszünk fel felnőtt felügyelet mellett egyenletesen, majd az óvatos átdörzsölést követően alaposan leöblítjük. A samponozást még egyszer megismételjük, és nagyon alaposan leöblítjük a sampont a hajról és a fejbőrről.
A bio csicsóka & neem gyermek sampon tanúsított biokozmetikum.
3 185 Ft

Minden hajállapotra javasolt

  • gyengéden tisztít és ápol egészen a hajvégekig
  • vitalizálja a fejbőrt


Neemet, rozmaringot és birset tartalmazó összetétele révén különösen gyengéden tisztít és ápol, egészen a hajvégekig. A friss illatról citrom-, bergamot- és fodormenta- esszenciális olajok gondoskodnak. A fehérjében gazdag csicseriborsó-kivonat ápolja és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat.

Az értékes gyógynövénykivonatok vitalizálják a fejbőrt. Festett hajra is használható. Szilikonmentes.

  • Bőrállapot: minden bőrállapot
  • Életkor: 3 év felett
  • Uniszex
  • NATRUE Naturkosmetik mit Bioanteil
  • Vegán

7 350 Ft

Minden hajtípusra

Dr. Konopka különleges, 28. számú növényi bio olajával és bio zsályakivonattal. Erősíti, táplálja és dússá teszi a hajat.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán


* A maximális hatás érdekében használja a Dr. Konopka Volumennövelő hajbalzsammal és szérummal együtt. 

 



2 245 Ft

A teafaolaj sampon az ausztrál teafa, gyógyszerkönyvi tisztaságú természetes antiszeptikus olaját tartalmazza. A teafaolaj sampon helyreállítja a fejbőr természetes egyensúlyát és csökkenti a bakteriális eredetű korpásodást.

A teafaolaj sampon regenerálja a festés, dauerolás és szárítás által igénybe vett hajat. Az első fázisban hatékonyan eltávolítja a korpát és más szennyeződést a hajból és a fejbőrről, a második fázisban korlátozza a baktériumok aktivitását, amelyek a korpaképződét kiváltják. A készítmény növényi eredetű hatóanyagai kíméletesen tisztítják és védik a hajat a környezet károsító hatásaitól. Rendszeres használatával megelőzhető a további korpásodás, a haj tiszta, ápolt, egészséges, selymes és csillogó lesz. A teafaolaj távol tartja a hajparazitákat is.

Alkalmazás: A sampont gyengéden masszírozza be a nedves hajba és a fejbőrbe, majd néhány perc után bő vízzel öblítse le és igény szerint ismételje meg a műveletet. Ha szembe került, akkor meleg vízzel azonnal öblítse ki.

2 695 Ft

Bioaktív hajterápia, mely véd és kondicionál. Az eredmény önmagáért beszél.

A színtiszta bioaktív Aloe Vera sampont használva maximális mértékben részesülünk a növény jótékony hatású poliszacharid tartalmából, ami válogatott növényi kivonatokkal kombinálva behatol, illetve bevonatot képez a hajszálakon. Megnyugtatja és táplálja a fejbőrt és a hajhagymákat, a hajat pedig selymesen puhává, könnyen kezelhetővé teszi.

Kerüljük a szemmel való érintkezést. 

Nyugtatja a száraz, érzékeny bőrt, fokozza a természetes sejt megújulást, ezáltal fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét. Táplálja és védi a fejbőrt, és egészséges állapotban tartja a hajat. Gyógyítja a sebeket és az égési sérüléseket. Ph értéke nagyon hasonló az emberi bőr pH-jához. (enyhén savas), ezért hatóanyagai könnyedén beépülnek, anélkül, hogy a legkevésbé is beleavatkoznának a bőr természetes állapotába.

Tanulmányok igazolják, hogy a bőrsérülések gyógyulási idejét lerövidíti. Magas nedvesség tartalmával hidratálja a bőrt. Hidratáló hatása van, csökkenti a nedvesség kipárologtatását és megköti az atmoszférában jelen levő nedvességet. Az aloe vera jótékony hatását felerősítő növényi olajok, kivonatok és vitaminok az ?ép testben ép lélek? vezérgondolathoz hűen hozzásegítenek a tökéletes testi, azon túl a lelki egyensúly eléréséhez. Kakaóvaj, méhviasz, tengeri alga, csalán, olíva olaj, shea vaj, teafa, A és E vitaminok. Gotu kóla: Indiában, Indonéziában, Kínában évszázadok óta használt gyógynövény. Bőrgyógyászati és szájápolásban tanúsított hatékonyságát klinikai tesztek igazolják.

Akiknek ajánljuk: Elsősorban vízhiányos, száraz, érzékeny bőrűek számára ajánlható.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 735 Ft

Regenerál, hidratál, puhává varázsolja a hajat.

A marokkói bio argán olaj vitaminok, antioxidánsok és esszenciális zsírsavak fantasztikus forrása. E különleges, egyedülálló hatású olaj bio illóolajokkal és gyümölcskivonatokkal kombinálva tápláló sampont alkot, mely csodálatosan tisztítja és hidratálja a hajszálak rostjait, revitalizálttá és élettelivé teszi a hajkoronát.
 

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: argán olaj, aloe vera lé, narancshús kivonat, szegfűszeg olaj, geránium olaj, citromhéj olaj, pacsuli olaj, fahéj olaj, rózsafa olaj, vadmenta olaj, mandarinhéj olaj, vanília kivonat, fodormenta olaj, kigelia kivonat, hibiszkusz kivonat, baobab kivonat.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

2 995 Ft

Az új Dr Organic sampon és balzsamban lévő bioaktív kendermagolaj tartalmazza az egészséges hajhoz szükséges Omega 3, 6 és 9 zsírsavakat

A 2 az 1-ben Dr Organic sampon és hajkondicionáló bioaktív kendermagolajat, fekete áfonya kivonatot és aminosavakat tartalmaz, amely felfrissíti és jelentős mértékben erősíti a hajat


A Dr Organic bioaktív kendermagolaj termékcsaládról:

  • A kendermagolaj használata a szépségiparban napjainkban ismét előszerettel használja annak élettani hatásai miatt
  • A kendermagolaj olyan különleges összetételű, hogy szinte semmilyen más növényhez nem hasonlítható
  • A Dr Organic bioaktív kendermagolaj kozmetikumok legalább 70%-ban biotermesztésből származó összetevőkből állnak
  • A kendermagolaj esszenciális zsírsavakat, Omega 3, 6 és 9 zsírsavakat, ezen kívül alapvetően fontos aminosavakat és magas tápértékű fehérjéket tartalmaz
  • A vitaminok (A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C-, D- és E-vitamin), ásványi anyagok (kálium, kalcium, vas, magnézium) és enzimek jelenléte az egyik legértékesebb növényi olajjá emelkik a kendermagolajat
  • A Dr Organic bioaktív kendermagolaj termékekben lévő kendermagolaj gyulladáscsökkentő, antioxidáns, kiegyensúlyozó és támogatja a haj egészséges növekedését
  • Különös jelentőséggel bír, hogy számos kutatás bebizonyította, hogy a kenderolajban megtalálható linolsav lassítja a sejtek öregedését
  • A Dr Organic bioaktív kendermagolaj bőrápolási termékek rendkívül erős hidratáló és bőrpuhító hatásúak, továbbá növelik a bőr rugalmasságát és a szövetek vízmegtartó képességét
  • A Dr Organic bioaktív kendermagolaj termékcsalád kisimítja és hidratálja a száraz, fáradt, igénybe vett bőrt
3 420 Ft

Dúsít, véd, hidratál, táplál, regenerál.

Ez a tartalmas hidratáló sampon a tápláló kókuszolaj tulajdonságait bio esszenciális olajok és gyümölcs kivonatok keverékével egyesítve stimulálja a haj keratin rostjait, ezáltal dússá, ragyogóvá és láthatóan egészségessé teszi a hajat.

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Kókusz kivonat, aloe vera lé, papaya kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangosztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamott olaj, citromhéj olaj, C vitamin.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

2 735 Ft

"Bioaktív hajterápia, mely véd és kondicionál. Az eredmény önmagáért beszél"

A bioaktív hatóanyagok komplex keverékét tartalmazó Manuka mézes sampon maximális mértékben regenerálja és erősíti a hajat. Mindez a gondosan válogatott növényi kivonatokkal, garantáltan gyógyhatásúvá teszi a mindennapos tisztálkodást. Stimulálva a haj szarulemezeit, láthatóan egészséges hajkoronát eredményez.

Kerüljük a szemmel való érintkezést.

Táplálja és revitalizálja a fejbőrt, és segít megőrizni az egészséges hajkoronát. Hidratáló, frissítő, tápláló hatásával gyógyítja az irritált, sérült bőrt, akárcsak a haj állapotát. Behatolva a hajszálak rostjai közé táplálja és regenerálja a haj szerkezetét.

A pórusokból eltávolítja a szennyeződéseket, ezért az aknés bőr tisztítására is alkalmas. Tápanyagokkal, amino savakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és az egészséges kötőszövethez nélkülözhetetlen cukrokkal látja el a bőrt. Támogatja a kollagén és elasztin rostok kialakulását, így csökkenti a ráncképződést, és tónusossá teszi a bőrt. Gyulladás gátló hatással rendelkezik, mérsékeli a duzzanatok kialakulását.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 735 Ft

"Bioaktív hajterápia, mely véd és kondicionál. Az eredmény önmagáért beszél"

A legtisztább bioaktív teafa sampon, melyben az antibakteriális összetevők garantáltan aktívan hatnak. Kombinálva az aloe vera jótékony hatásával, új életre kelti, revitalizálja és alaposan megtisztítja a hajat és a fejbőrt. A tökéletes eredmény érdekében használja a  teafa hajkondicionálóval. Kerüljük a szemmel való érintkezést. Az összetevők természetes eredete miatt, a szín és az állag változhat, ez nem befolyásolja a termék minőségét.

Bio teafa olajjal és aloe verával készült hatékony regeneráló sampon. Gyengéden tisztítja és revitalizálja a fejbőrt és a hajat, miközben frissít és hidratál is.

Alkalmas a normál és a zsíros fejbőr és haj kezelésére. Antiszeptikus és gombaölő hatásával javítja a kiegyensúlyozza a korpás fejbőr állapotát.

Számtalan jótékony hatását a bőrápolás és a kozmetika területén tapasztaljuk meg: tisztít és frissít, miközben gyógyítja és regenerálja a kötőszövetet. Miközben eltávolítja a szennyeződéseket és a méreg anyagokat, antibakteriális hatásával véd a fertőzésekkel szemben.

Gyorsan beszívódik a bőr mélyebb rétegeibe, így aknék, korpásodás, szeborea, sérülések, csípések és leégés esetében is hasznos. Felélénkíti és hidratálja a bőrt, miközben sugárzóvá és egészségessé teszi. Összehúzó hatása által a legtökéletesebb szer aknék kezelésére. Gyengéden élénkíti a fejbőrt, és szabályozza a faggyúmirigyek működését, ami kedvez zsíros haj esetén.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 830 Ft

A Dr. Organic Vitamin E Sampon védi a hajat az oxidatív károsodástól.

Védi és hidratálja a bőrt, csökkenti a ráncok kialakulását, lassítja a korai öregedés folyamatát.

Hidratáló hatásával visszaadja a bőrnek a rugalmasságot és tartósan fenntartja a fiatalos megjelenést.

2 735 Ft
 
Nézet:
Sorrend: