Normál hajra

Nézet:
Sorrend:

Ha az irritált fejbőr enyhítő gondoskodást igényel, ápolja haját a teafa, levendula és magnolia kéreg kivonatot tartalmazó Urtekram Teafás samponnal. Ezen felül, az aloe vera és glicerin gyengéd gondoskodást és hidratáltságot biztosít a haj és a fejbőr számára.

6 025 Ft

Gyermek tusfürdő és sampon

Megelőzi a haj gubancosodását.

Parabénmentes és SLES-mentes

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A Ziaja különleges kekeszes vanília fagyi illatú sampon és tusfürdő élménnyé varázsolja a hajmosást és a fürdést. Kíméletes kétfunkciós formulája D-panthenolt és gyengéd, természetes eredetű tisztító összetevőket tartalmaz, mely használat közben dús, krémes habot képez. Nem szárítja ki a bőrt. Gyengéden tisztítja és ápolja a gyermekek haját és bőrét. Megelőzi a haj gubancosodását.
3 éves kortól, minden bőrtípusra ajánlott.
Szobahőmérsékleten, közvetlen fénytől védett helyen tárolandó.
Használat: Tegyen kis mennyiségű sampont a gyermek nedves hajára, gyengéden masszírozza, míg hab nem képződik. Alaposan öblítse le. Mosakodáshoz használjon kis mennyiséget és alaposan öblítse le. Csak külső használatra!
1 695 Ft

Ziaja Kecsketejes Sampon 400 ml

Gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt. Regenerálja és táplálja a hajat. Keratin és Kecsketej protein tartalmának köszönhetően segít újjáépíteni a sérült haj szerkezetét, javítja a rugalmasságát és megakadályozza a töredezettségét. Természetes módon növeli a haj volumenét. Parabén mentes termék.

1 815 Ft

Ziaja men tusfürdő és sampon 2in1 300ml

Nyugtató hatású allantoint és erősítő vitamin komplexet tartalmaz. Hatékonyan tisztítja és ápolja a bőrt és a hajat. Friss érzést biztosít. Megóvja a bőr természetes pH-értékét. Nem okoz irritációt.

Használata: Alkalmazza nedves bőrén és haján. Langyos vízzel alaposan öblítse le!

1 550 Ft
Nézet:
Sorrend: