Normál hajra

Nézet:
Sorrend:

A hajsűrűség növekedésének, a hajnövekedés serkentésének és a hajhullás csökkenésének és megelőzésének a támogatására készült, klinikailag bizonyított, egyedülálló, uniszex BaicapilTM formulával, esszenciális zsírsavakban, Omega 3, 6, 9 zsírsavakban gazdag, ?a természet legkiegyensúlyozottabb olajának? is nevezett bioaktív kendermagolajjal készült sampon, melynek hatását további komló- és hibiszkusz kivonat, selyem aminosavak és egyéb aktív gyógynövény kivonatok támogatnak.

Folyamatos használatával energetizálja, védi, láthatóan és érezhetően megújítja és egészségessé teszi a hajat.

Nem tartalmaz: parabént, SLS-t, ftalátokat, petrolátumot, DEA-t, BHT-t, mesterséges színezéket, izotiazolinont, ásványi olajat, szilikont.

Az összetevők minimum 70%-a biogazdálkodásból származik*.
*Kivétel a víz és a só.

Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére.

  • A Dr. Organic elutasítja az állatkísérleteket.
  • Vegán.
6 145 Ft

Dr Organic illatmentes sampon bio körömvirággal, 265 ml

- A kellemesen nyugtató körömvirág sampon bőrgyógyászatilag tesztelt termék 
- A körömvirág és Aloevera nyugtató hatását kombinálja sampon formájában, amely gyengéden tisztítja a hajat és fejbőrt, irritáció nélkül
- Bioaktív, organikus és természetes

Használata:
Masszírozza a sampont a nedves hajába. Öblítse le, majd ismételje meg szükség szerint

Kiszerelés: 265 ml

2 885 Ft

Faith In Nature Sampon Avokádó 400 ml

Antioxidáns E-vitamint tartalmaz és avokádó olajban gazdag – mely a természet titkos összetevője a haj táplálása és új életre keltése tekintetében.

Nagyon kellemes friss illatú sampon és minden hajtípusra ajánlott.

Kicsiktől a nagyokig az egész család használhatja.

Kizárólag növényi eredetű, természetes összetevőkből készül.

Parabén és SLES mentes.

A termék biológiai úton teljes mértékben lebomlik. Palackja újrahasznosított anyagból készül. 

2 840 Ft

Farfalla Kímélő sampon rózsamuskátlival 200ml

Normál hajra.

A finom muskátli illóolaja rendkívül bőrbarát és tápláló.

A gesztenyekivonat megóvja a hajat a kiszáradástól és élettelivé teszi. Ideális gyakori hajmosáshoz az egész család, még az érzékeny gyermekfejbőr számára is.

Használat:

A haj hosszától függően 1-2 pumpányi samponnal mossa meg ha-ját. 100%-ban természetes,.
Natrue minősített, vegán kozmetikum.

4 895 Ft

Termék leirás: A Bánfi sampon hatóanyagai fokozzák a vérkeringést, ezáltal élinkítik a fejbőr oxigén ellátását. Javítják a hajhagymák állapotát, így a haj erősebbé, dúsabbá válik. A Bánfi hajszesz alapját képező alkoholos növényi kivonatokat és hidratáló komponenst is tartalmaz.

Nettó tömeg: 250 ml

Kiszerelés: 250 ml/ flakon

Figyelmeztetés: Kizárólag külsőleges használatra! Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó! Nyílt sebre, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön!

2 240 Ft

Termék leirás: A Herbária Csalán sampon normál hajra csalán kivonatot tartalmazó készítmény. A kivonatnak köszönhetően serkenti a fejbőr vérellátását, kíméletesen tisztítja a hajat.

Nettó tömeg: 250 ml

Kiszerelés: 250 ml/ flakon

2 240 Ft

ICE Professional Keep my blonde sampon 250ml

Anti-yellow sampon hamvas szőke hajra.

Védi és megőrzi a hideg árnyalatokat, miközben puhává, fényessé és jól fésülhetővé teszi a hajat.

A bio sarki áfonya megelőzi a haj károsodását és helyreállítja a sérült hajat, pótolja annak ellenálló képességét és élénkségét.

A hialuronsav fenntrtja a haj nedvességtartalmának egyensúlyát és védi a szőke hajszínt.

2 260 Ft

ICE Professional Refresh my scalp sampon 250ml

Az ICE Professional Refresh My Scalp sampon egy természetes eredetű, kíméletes sampon, amely segít megtisztítani a fejbőrt és a hajat a szennyeződésektől, zsíroktól, elhalt hámsejtektől és egyéb szennyeződésektől.

Méregtelenítő sampon minden hajtípusra. Eltávolítja a szennyeződésekből, kemény vízből és a korábbi termékek használatából keletkező lerakódásokat anélkül, hogy a haj elveszítené természetes hidratáltságát.

A bio vadmenta felfrissíti a fejbőrt és segít visszaállítani a természetes, egészséges pH-értéket. Az Allantoin mélyhidratáló tulajdonságainak köszönhetően megelőzi a fejbőr kiszáradását és a viszketést.

Vegán.

2 260 Ft

ICE Professional Tame my hair sampon göndör hajra 250ml

Az ICE Professional Tame My Hair sampon göndör hajra egy speciálisan kifejlesztett termék, amely a göndör haj tulajdonosok számára lett tervezve.

A sampon célja, hogy megtisztítsa és ápolja a göndör hajat, miközben segít megőrizni a haj természetes textúráját, csökkenti a frizzt és hozzájárul a könnyebb kezelhetőséghez.

Olaj bázisú tápláló sampon fénytelen, göndör hajra. Hidratálja és táplálja a hullámos és göndör hajat.

Segít kezelhetővé és rendezetté tenni göndör frizurát és támogatja a haj szerkezetét. A 6-féle bio olaj intenzíven táplálja és regenerálja a nehezen kezelhető göndör hajat, míg a Ceramid Pro-Complex benntartja a tápanyagokat és erősíti a hajszálakat.

Vegán.

2 260 Ft
  • Volument és fényt ad a hajadnak
  • Támogatja a hajnövekedést és erősíti a fejbőrt
  • Friss Ayurvédikus gyógynövényekkel gazdagítva
  • 100%-ban természetes és vegán
  • Nem tartalmaz olyan mesterséges összetevőket, mint a szilikon és a szulfátok

Érezd a természet erejét! A Khadi Amla Sampon lélegzetelállító dús hatást és élettel teli volument ad a hajadnak ? különösen vékonyszálú vagy erőtlen haj esetén. Erősíti a hajad a hajvégektől a gyökerekig. Hajad az első használat után azonnal erősnek érződik, egészségesen ragyog, illata harmonikus és az ylang-ylang virágokat idézi.

A Khadi Amla Sampon Ayurvédikus gyógynövényteát tartalmaz, amely értékes összetevőkből áll: Az amla, az indiai bazsalikom és az Aloe Vera fontos tápanyagokkal látja el a hajad, hidratál és felépíti a hajszerkezetet. Az amla sampont hagyományosan a hajhullás és a korai őszülés ellen használják ? öregedésgátló kezelés a hajadnak és a fejbőrödnek. Természetesen szilikon-, szulfát-, és alkoholmentes ? a Khadi Volumennövelő sampon 100%-ban vegán.

A Khadi Amla Sampon 4,5-ös pH értékű ? hasonlóan a hajadhoz és a fejbőrödhöz. Természetesen egyensúlyozza ki a fejbőröd pH értékét. A természetes sav erősíti a hajszerkezetet, erősíti a fejbőrt, ragyogást és selymességet kölcsönöz a hajadnak.

A Khadi samponok kíméletesen tisztítják a hajad növényi tenzidekkel és Ayurvédikus gyógynövényekkel. A Khadi Amla Samponnal napi hajmosáshoz is alkalmas.

6 335 Ft
  • Kíméletes hajmosás és ápolás az érzékeny fejbőr számára
  • Gyengéden tisztítja és megnyugtatja a hajat
  • Kíméletes ápolást biztosít még a finom gyermekhaj számára is
  • 100%-ban természetes és vegán
  • Nem tartalmaz olyan mesterséges összetevőket, mint a szilikon és a szulfátok

Érezd kiegyensúlyozottságot! A khadi Lavender Sensitive Sampon megkönnyebbülést és kíméletes ápolást biztosít az érzékeny hajnak és fejbőrnek az indiai szárcsagyökér és a hibiszkusz hatásának köszönhetően. Élvezd a levendula olaj kellemes, megnyugtató illatát!

A levendula, a sarsapilla, a hibiszkusz és az Aloe Vera koncentrált Ayurvédikus kivonata megnyugtatja és táplálja az érzékeny fejbőrt. A levendula olaj ismert gyengéd, nyugtató hatásáról. Hagyományosan a sarsaparillával együtt alkalmazzák különböző bőrbetegségek kezelésére. Az egyesített összetevők kiegyensúlyozzák és megnyugtatják a stresszes fejbőrt. Emellett a Palasha kivonat és a hibiszkusz védi a finom, érzékeny hajat, valamint ásványi anyagokkal és tápláló vitaminokkal tölti fel azt. Az Aloe Vera és a Ratanjot pedig hidratálja a bőrt.

A khadi Lavender Sensitive Sampon a hajadhoz és fejbőrödhöz hasonló pH értékkel rendelkezik, ezzel segítve a természetes egyensúlyt. Nem tesztelték állatokon, 100%-ban növényi és természetesen vegán: Minden Khadi sampon szilikon-, szulfát és paraffinmentes.

A Khadi samponok kíméletesen tisztítják a hajad növényi tenzidekkel és Ayurvédikus gyógynövényekkel.

6 335 Ft
  • Hatékony korpa ellen.
  • Enyhíti a fejbőr irritációját és viszketését.
  • Friss Ayurvédikus gyógynövényekkel gazdagítva
  • 100%-ban természetes és vegán
  • Nem tartalmaz olyan mesterséges összetevőket, mint a szilikon és a szulfátok

Harmónia és relaxáció a fejbőrödnek! A Khadi Neem Sampon enyhíti a fejbőr viszketését és hámlását. Már az első használat után érezni fogod, hogy a viszkető és égető érzés végre enyhül. A faggyútermelés saját magát szabályozza. Felszabadult érzést ad! Hajad könnyűvé és erőssé válik, és az eukaliptusz és a teafaolaj illatát árasztja.

100%-ban növényi eredetű, vegán és állatkísérletek nélkül tesztelve ? A Khadi sampon kizárólag természetes alapanyagokból készült. A koncentrált hatóanyagok, mint a neem, a shikakai és az illatos barátcserje megakadályozzák az új korpa képződését és erősítik a fejbőrt. Az Ayurvédikus hatóanyagok, a teafaolaj, az Aloe Vera és a neem-olaj együttese gondoskodik a fejbőr helyreállításáról. Samponjaink komplexek és kíméletesek. Gyógynövény kivonatokban gazdag ? nem tartalmaz mesterséges összetevőket, mint a szilikon és a szulfátok.

A korpásodás elleni sampon antibakteriális és mitotikus hatású. 4,5-ös pH értékű ? hasonlóan a fejbőrödhöz. A természetes közeg véd az irritáció ellen, simítja a haj szerkezetét, hajad ellenállóvá és selymessé teszi.

A Khadi samponok kíméletesen tisztítják a hajad növényi tenzidekkel és Ayurvédikus gyógynövényekkel.

6 335 Ft

lavera H családi sampon minden hajtípusra VEGÁN 250ml

A természetes bio almát és bio quinoát tartalmazó összetétel lehetővé teszi a mindennapos használatot az egész család számára, mivel rendkívül gyengéd a hajhoz és a fejbőrhöz.

Az új, innovatív formulának köszönhetően a haj könnyebben fésülhetővé válik.
Ecocert COSMOS ORGANIC által ellenőrzött, vegán termék.

Szilikonmentes.
99%-ban újrahasznosított csomagolás.
Klímasemleges gyártástechnológiával készült.

Fedezd fel a természetes hajápolás új dimenzióit szilikon nélkül.

2 705 Ft

A hajat természetesen felépítő formula bio koffeinnel goji bogyóval, gránátalmával és természetes betainnel - volument és rugalmasságot ad a hajnak.

Növényi kovasav erősíti, növényi összetevők gyengéden tisztítják a hajat.
A hajat természetesen felépítő formula bio koffeinnel goji bogyóval, gránátalmával és természetes betainnel - volument és rugalmasságot ad a hajnak. Növényi kovasav erősíti, növényi összetevők gyengéden tisztítják a hajat.

BDIH és NATrue által minősített. Vegán.


3 495 Ft

MediNatural Teafaolaj Sampon + Keratinnal- normál és zsíros hajra

helyreállítja a fejbőr természetes egyensúlyát
csökkenti a bakteriális eredetű korpásodást.
szabályozza a faggyútermelődést
+KERATIN a haj védelméért -regeneráló, újjáépítő és hidratáló hatásának köszönhetően visszaadja a haj egészségét és természetes csillogását.
A természetes teafa illóolaj fűszeresen kámforos, friss illatát a narancs illóolaj édes, gyümölcsös illatával lágyítottuk.

Tipp  ? MediNatural Teafaolaj Sampon(Keratin) + MediNatural Argán bőrápoló olaj
Minden hajmosásnál tegyél pár csepp argán olajat a tenyeredbe a Teafaolaj samponhoz! így együtt tökéletes megoldást nyújt számodra. Segít optimalizálni a fagyútermelést!

Száraz töredezett hajat hetente legalább egyszer kezeld MediNatural argán bőrápoló olajjal, hogy visszanyerje a rugalmasságát!

3 180 Ft

A sampon gyengéden tisztítja és tökéletesen hidratálja a hajat, mely így még kezelhetőbb és fényesebb lesz.

Az altaji homoktövist évszázadok óta használják a haj és a bőr megszépítésére. Ez a szibériai bogyó a béta-karotin, a jótékony hatású és ritka omega 3-6- 7-9 zsírsavak, valamint az értékes flavonoidok leggazdagabb természetes forrása. Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket és tiszta szibériai növényolajokat tartalmaz.

A sampon az altaji homoktövis-, szibériai fenyő- és búzacsíraolajjal, valamint vitaminokkal és tajgai tüdőfűkivonattal gazdagított. Nem tartalmaz parabéneket, SLS-t, SLES-t, PEG-t, glikolokat és ásványi olajokat.

2 505 Ft

A sampon mélyen tisztítja és tonizálja a zsíros fejbőrt. Hajtápláló és hidratáló hatásának köszönhetően a haj felfrissül és egészséges fényt kap.

A sampon altaji homoktövisolajjal, hidratáló hatású sarkvidéki vadmálnával és tisztító bio borsmentával gazdagított. Az altaji homoktövist évszázadok óta használják a haj és a bőr megszépítésére. Ez a szibériai bogyó a béta-karotin, a jótékony hatású és ritka omega 3-6- 7-9 zsírsavak, valamint az értékes flavonoidok leggazdagabb természetes forrása.

Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket és tiszta szibériai növényolajokat tartalmaz.

Nem tartalmaz: parabéneket, SLS-t, SLES-t, PEG-t, glikolokat és ásványi olajokat.

2 505 Ft
 
Nézet:
Sorrend: