Zöld tea

Nézet:
Sorrend:

Az emésztés támogatására, a jó közérzetért.

A gyomormeridián szereti a meleget, a folyékony ételeket és a rendszeres étkezést. A teakeverék tartalmaz pirított árpát, galagonya gyümölcsöt, papayát és zöld teát.

A Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) 5 elem tanítása szerint a sárgára pirított árpa főleg a gyomormeridiánra hat. A kellemes, aromás meleg ital elősegíti az emésztést. A galagonya és a papaya hatóanyagai hozzájárulnak a gyomor meridián komfortjához.

Különösen javasolt nehéz, zsíros ételek fogyasztását követően.

Felhasználás: egy teafiltert öntsön le 2,5-3 dl (csészényi) forrásban levő vízzel, hagyja állni 15-20 percig. Naponta 2-3 csésze tea elfogyasztása javasolt.

1 600 Ft

A lúgosító tea zöld növény és gyógynövény hatóanyagaival segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartását. Hatóanyagainak köszönhetően alkalmazható a szervezetre ható külső és belső káros savasító hatások ellensúlyozására. A természetes növényi rostok segítik a felhalmozódott salakanyagok távozását. A teakeverék nyolc természetes növényi alapanyag áldásos hatásait ötvözi.

A lúgos szervezet egészséges és ellenálló a betegségekkel szemben. 

 

 

 

1 235 Ft

A szív és a keringési rendszer támogatásához


A jól ismert teakeverék megváltozott összetételben, de ugyanolyan hatásosan áll a teakedvelők rendelkezésére, mint elődje. A zöld tea, csalánlevél, akácvirág, kukoricabibe, komlóvirág filterezett teakeveréke a keringési rendszer támogatását segíti.

A Luobuma teának magas flavonoid és mikroelem (cink, szelén és germánium) tartalma van.

A zöldtea antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az immunrendszer támogatásához, amely segít fenntartani a szív és a keringési rendszer egészségét, a megfelelő koleszterin szintet.

A komlóvirág támogatja az egészséges koleszterinszint fenntartását, és az idegrendszer kiegyensúlyozott működését.

A kukoricabibe hozzájárul a vizeletkiválasztó rendszer, ezáltal a szív egészségének fenntartásához.

 

1 600 Ft

Aktív, rendszeres testmozgással kombinált fogyókúrához


A SZŰZTEA CLA MAX lágyzselatin kapszula, a zöldtea már jól ismert jótékony hatásai CLA-val és L-karnitinnel, valamint kalcium-piruváttal kombinálva. A TCM holisztikus szemléletének megfelelően a CLA Max a hatóanyagok kombinációja révén komplex hatást fejt ki.
Az L-karnitin és CLA (konjugált linolsavak) fogyasztása ajánlható fogyókúrás étrend kiegészítéséhez, illetve rendszeresen sportolók számára.

 

 

 

3 095 Ft

Tiszta benső ? formás külső. Természetes támogatás fogyókúrázóknak

 A Szűztea Forte gyógynövénykeverékben található polifenolok ezáltal erőteljes mértékben járulnak hozzá a fogyókúra hatékonyságához. 

A Szűztea termékek alkalmazásának javaslatai:

  • Kora reggel, az ébredést követően a hagyományos kínai orvoslás (TCM) szemlélete szerint fontos a tüdő és a belek tisztítása és működésének elősegítése. Forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet, és hagyja állni 15-20 percig.
  • Este különösen fontos, hogy a máj megfelelően tudjon pihenni. Forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet és citromlevet, ami jótékony hatást fejt ki a máj-meridiánra, majd fedje le a főzetet és hagyja állni 15-20 percig.
1 855 Ft

Tiszta benső ? formás külső. Természetes támogatás fogyókúrázóknak


Ahhoz, hogy a testsúlyvesztés ne járjon hátrányos következményekkel, fokozatos és alapos méregtelenítésre van szükség. A gyógynövénykeverékben található zöld tea polifenolok hozzájárulnak a sejtek szabad gyökök elleni védelméhez ? amelyek roncsolják a sejtfal szerkezetét és felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért ?, és biztosítják a fogyókúra eredményességét és fokozatosságát anélkül, hogy a szervezet energiatartalékai hirtelen kimerülnének. 

 

 

 

3 630 Ft

Ez a vitaminokban, nyomelemekben és rostokban gazdag készítmény vegyszermentes, válogatott minőségű gyógynövényekből készül.
A tea mellett fogyasztva annak hatását növeli, magában hatásfoka a teáéval azonos.

Kínai vizsgálatok szerint fokozatosan és egyenletesen fogyaszt, nem meríti ki a szervezetet, hosszabb használatának sincsenek káros mellékhatásai. 
Segít az Ön természetes belső és külső szépségének érvényesülésében.
Csökkenti az étvágyat, javítja a zsírok anyagcseréjét, egyensúlyban tartja a koleszterinszintet.

Ajánlott adagolás: naponta 3x1 - 2 kapszula étkezés előtt. Hatása növelhető reggel vagy este 1 adag Jiangzhi Tongshu San (szűztea) elfogyasztásával.

4 035 Ft

Ízletes keksz zöldtea és zöldség rostokkal

Modern technológiával előállított, az egészséges étrendbe illeszthető népszerű finomság. A Szűztea kekszben található zöldtea és különféle zöldségek rostanyagot tartalmaznak, amelyet az emberi szervezet csak részben képes megemészteni. Az élelmi rostok hozzájárulhatnak a teltségérzet kialakulásához, valamint a normál bélműködéshez, annak megfelelő ritmusához.

 

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz!

1 290 Ft

Tiszta benső ? formás külső. Természetes támogatás fogyókúrázóknak

Ajánlott adagolás: 

  • Kora reggel, az ébredést követően, forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet, és hagyja állni 15-20 percig.
  • Este, forrázzon le egy teafiltert 2-3 dl vízzel, keverjen el benne egy kanál mézet és citromlevet, ami jótékony hatást fejt ki a máj-meridiánra, majd fedje le a főzetet és hagyja állni 15-20 percig.
1 705 Ft

A Wu Long egyike a legrégebbi időktől termesztett kínai teáknak, amelyet fokozott gyógyhatása miatt nagy előszeretettel alkalmaznak a kínai tradicionális orvoslásban. 

A Wu Long gyógyhatása mindenek előtt rendkívüli vértisztító tulajdonságának köszönhető. Emiatt fokozatosan és egyenletesen, minden káros mellékhatás nélkül fogyaszt, javítja a zsírok anyagcseréjét, és csökkenti a koleszterin szintet.

 A Wu Long tea vérnyomás- és gyulladás - csökkentőként, vízhajtóként és székrekedés ellenszereként is kitűnő. 

 

2 090 Ft

Dr.herz zöld kávé forte+c-vitamin+glükomannán kapszula 60 db

Kapszulánként 300 mg zöld kávé extraktum, 45 %-os klorogénsav tartalommal, hozzáadott C-vitaminnal, Glükömannánnal valamint szerves kötésű, jól felszívódó cinkkel és krómmal.

A zöld kávé fő hatóanyaga, a klorogénsav az étkezést követően segít lelassítani a glükóz (cukor) felszívódását, és elősegítheti, hogy a táplálkozás során bevitt felesleges mennyiségű szénhidrátok ne raktározódjanak el zsír formájában. 

A hozzáadott króm segít stabilizálni a vércukorszintet, ezért kiemelten hasznos nyomelem például cukorbetegeknek, túlsúlyosaknak, migréneseknek, magas vérnyomásban szenvedőknek.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezés előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

 

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék fogyasztása gyermekeknek, várandós és szoptatós kismamáknak, koffeinre érzékenyeknek, valamint magas vérnyomásban szenvedőknek, szívbetegeknek nem ajánlott!

3 575 Ft

A teljesítőképesség fenntartásához, a méregtelenítő folyamatok támogatásához


A Magyarországon több mint 10 éve forgalomban lévő teakeverék nagy népszerűségnek örvend kellemes íze és az egészséges életmódot elősegítő hatása miatt.

A zöld tea támogatja a testsúly kontrollt, miközben antioxidánsként védi a sejteket a károsító hatású szabad gyökökkel szemben. Míg a mályva támogat minket a test formálásában, addig a ginseng energiával tölti fel a szervezetet. A három komponens harmóniája kiváló zamatú és hatású teakeveréket eredményez.

 

1 495 Ft

Zöld tea és zöld kávé kivonatokat valamint hozzáadott krómot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény az ideális testsúlyért és koleszterinszintért.

A glükomannán csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkentéséhez.

Kedvező hatása napi 3 gramm glükomannán bevitelével érhető e, adagonként 1 gramm glükomannán elfogyasztása mellett.


A glükomannán ugyancsak hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.


A zöld tea kivonatban lévő epigallocatechin gallate (EGCG) hozzájárul a testzsír redukciójához, segít növelni a zsír oxidációját és csökkenti a testzsírt.


A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

 

3 615 Ft

Swanson Green Tea Kivonat Kapszula 500mg 60 db

Manapság a zöldteát rendkívül hasznos szernek tartják. Nem csak frissítő italként, hanem táplálék-kiegészítőként is egyre többen kedvelik és alkalmazzák.

A zöld tea igen gazdag a polifenolnak nevezett növényi vegyi anyagokban, ezek az anyagok azonban elvesznek annak az erjedési folyamatnak a során, amelyen a többi tea átmegy. A polifenolok oxidációgátlók, vagyis a tudomány mai ismeretei szerint a szervezet keresztül-kasul bebarangoló, és kíméletlenül pusztító szabad gyököket lebontó anyagok. A szabad gyökök ugyanis rendkívül instabilak, ráadásul energiáikat képesek a sejtfal zsírjaira átvinni, ezáltal megrongálni a sejtfalat és utat nyitni a betegségeknek. A korai öregedést és egyéb betegségek egész sorát szokták a szabad gyökök tevékenységével magyaráni. A zöldtea polifenoljai közül a legfontosabb az epigallokatekhin gallát, vagyis az EGCG. A kutatók kimutatták, hogy az EGCG hatásos oxidációgátló orvosság, sokkal hatásosabb, mint akár az E-, akár pedig a C-vitamin.

– az EGCG részt vehet az egészséges vércukorszint megőrzésében
– segítheti a hasnyálmirigy védelmét
– hozzájárulhat a normális inzulin termeléshez
– hozzájárulhat a keringési- és érrendszer, valamint a szív egészségének megőrzéséhez

    5 025 Ft
    Nézet:
    Sorrend: