Tőzegáfonya

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Az aranyvessző hozzájárul a húgyutak egészségének fenntartásához.

A köznyelvi neve amerikai tőzegáfonya, de a helyes magyar megnevezés az amerikai nagytermésű áfonya (Vaccinium macrocarpon), a hangafélék (Ericaceae) családjába sorolt áfonya (Vaccinium) nemzetség egyik faja. Bogyótermését gyümölcsként, fűszerként és gyógynövényként is fogyasztják.


Az amerikai tőzegáfonya fitokémiailag gazdag összetételű, legnagyobb mennyiségben polifenolok fordulnak elő a növényben. A polifenol vegyületek egyik specifikus csoportja, az úgynevezett proantocianidinek, amelyeknek két típusát különböztetjük meg: A- és B-típusú proantocianidin.

5 080 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 570 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

Amerikai tőzegáfonya és aranyvessző kivonatokat, valamint C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula növényi eredetű kapszulahéjban

  • 40 mg proantocianidin (PAC) a napi adagban
  • Növényi kapszulahéj
  • 60 db = 1 havi adag

Alkalmazása:  Az aranyvessző hozzájárul a húgyutak egészségének fenntartásához.

Az amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) termése hagyományosan ismert és széles körben felhasznált növényi rész. A termékben található amerikai tőzegáfonya kivonat ellenőrzött mennyiségben tartalmazza a proantocianidin (PAC) elnevezésű flavonoidot.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Kiszerelés: 60 db kapszula/doboz, megfelel 1 havi adagnak. A kapszulák biztonságos és higiénikus blisztercsomagolásban.

Adagolás: Felnőtteknek naponta 2×1 kapszula. Lehetőség szerint étkezés után, rágás nélkül, bő folyadékkal nyelje le.

 

2 635 Ft

Az alsó húgyutak védelmére


A húgyúti szervek egészségének fenntartásához tőzegáfonya-kivonattal, bíbor kasvirággal, inulinnal és C-vitaminnal összeállított komplex készítmény.

A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) hozzájárul a szervezet természetes védekező rendszerének megfelelő működéséhez, illetve az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez. A C-vitamin segíti a védekező rendszer megfelelő működését, és hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

 

3 225 Ft

Növényi kivonatai olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek gátolják a kórokozók megtapadását, így azok nem képesek bejutni, megmaradni a húgyutakban, a húgyhólyag falán és fertőzést okozni. Csillapíthatja a betegséggel járó fájdalmat, enyhíti az égető érzést, a viszketést, kiirtja a baktériumokat. Amíg a tőzegáfonya megnehezíti az E. Coli baktériumok megtelepedését a húgyút falán, addig a D-mannose olyan molekulákat tartalmaz, melyhez E.coli baktériumok szívesebben kapcsolódnak és így kiválasztódnak a vesében és vizelettel távoznak a szervezetből.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

TÁROLÁS: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

3 415 Ft

A JutaVit tőzegáfonya kapszula tőzegáfonya (Vaccinium Macrocarpon) és aranyvessző (Solidago Virgaurea) kivonatot tartalmaz. Az aranyvessző hozzájárul a húgyutak egészségéhez.


A Jutavit Tőzegáfonya és aranyvesszőfű kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő terméke kiválóan ötvözi a tőzegáfonya és az aranyvessző jótékony hatásait..

 

3 260 Ft

A JutaVit Tőzegáfonya 800mg*+Aranyvessző kivonat Tőzegáfonya (Vaccinium Macrocarpon) kivonatot és aranyvessző (Solidago Virgaurea) kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő.
Az aranyvessző hozzájárul a húgyutak egészségéhez.

Adagolás: Napi 2 filmtablettátt étkezés előtt bő folyadékkal egészben lenyelni.

Kiszerelés: 100 db filmtabletta

Nettó tömeg: 108  g  ? (100 db)

3 305 Ft

A JutaVit Tőzegáfonya 800mg*+Aranyvessző kivonat Tőzegáfonya (Vaccinium Macrocarpon) kivonatot és aranyvessző (Solidago Virgaurea) kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő.
Az aranyvessző hozzájárul a húgyutak egészségéhez.

Adagolás: Napi 2 filmtablettátt étkezés előtt bő folyadékkal egészben lenyelni.

Kiszerelés: 60 db filmtabletta

Nettó tömeg: 64,8 g  -(60 db)

Figyelmeztetés:
? Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.
? Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
? Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

2 400 Ft

Natur Tanya - Szerves Tőzegáfonya/Cranberry FORTE - Húgyúti fertőzések, húgyhólyag-és húgycsőgyulladások

6000mg tőzegáfonya (Cranberry) őrlemény minden tablettában!

(Vaccinium macrocarpon, Nagybogyós áfonya, Cranberry)

A készítmény tartósítószer mentes, nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Az Amerikából származó nagybogyós áfonya rokona a kökénynek. Évszázadok óta használatos a gyógyászatban és a konyhában egyaránt. Angol neve a cranberry, eredetileg cranberry, amelyet daru (angolul crane) formájú virágairól kapta. A növényt gyógyhatása miatt Észak-Amerika minden részén termesztik. A hagyomány szerint régen az áfonyabogyókat összezúzták, és sebek, illetve duzzanatok kezelésére használták; de alkalmazták még a C-vitamin-hiány miatt fellépő, ínyvérzéssel járó skorbut kezelésére is. Az 1920-as években felfedezték, hogy a sok tőzegáfonyát fogyasztó emberek vizelete savasabb és kevesebb baktérium van benne.

 

5 865 Ft

Miért ajánlott a CRAN-C készítmény szedése?
A CRAN-C az Észak-Amerikában honos nagyszemű tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon, angolul cranberry) koncentrálásával készült. Amerikai nagyszemű tőzegáfonya hatékonysága miatt régóta népszerű Amerikában, utóbbi időkben étrend-kiegészítőként. Élettanilag fontos szerves savakat, valamint proantocianidineket (PAC) tartalmazó antioxidáns kivonat, amelyek védenek a szabadgyökök káros hatásaival szemben. Polifenol, PAC hatóanyagai gátolják egyes káros mikroorganizmusok megtelepedését a szervezet egyes helyein, sok folyadék fogyasztásával segítik kimosódásukat. A CRAN-C készítmény C-vitamin-tartalma az immunrendszer támogatásával segíti az egészség megőrzését, visszanyerését.


Mikor javasolt a CRAN-C készítmény alkalmazása?
A Cran-C készítmény szedése télen és nyáron is sok esetben megkönnyítheti életünket, de különösen javasolt hidegre érzékeny egyéneknek. Amerikai nagyszemű tőzegáfonya hatóanyagainak fogyasztása segítheti a hidegre érzékeny személyek egészségének megőrzését. Antioxidáns és vitamin-tartalma támogatja az immunrendszer normál működését.


A hidegre érzékeny személyek egészségét veszélyezteti például, ha télen nem öltöznek fel eléggé, vagy ha a ruha alá izzadnak,nyáron, a hideg kövön mezítláb járkálnak vagy strandolás után vizes fürdőruhában maradnak.

 

4 080 Ft

Specchiasol® Aloe vera ital tőzegáfonyás, erdei gyümölcsös 100% tisztaságú, IASC által certifikált Aloe tartalommal

  • kiemelkedően magas hatóanyag tartalom
  • 5 éven át érett levelek belső géljéből
  • tőzegáfonyával és erdei gyümölccsel
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket
  • az aloe vera (aloe vera barbadensis)
  • segít fenntartani az egészséges bőrt
  • támogatja a gyomor-, és bélrendszer egészségét és az emésztést
  • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, jótékony hatással van a fáradtságra
  • segít fenntartani a normál vércukorszintet, javítja a glikémiás kontrollt
  • szabályozza a menstruációs ciklust, jótékony hatással van a női
  • reproduktív szervekre


Az Aloe vera fő hatóanyaga egy, a természetben elforduló poliszacharid, az acemannán. Honnan tudhatja, hogy az Aloe verának címkézett termék megfelelő mennyiségben tartalmazza a fő hatóanyagot? 

A Specchiasol Aloe Vera italok teljesen természetesek, az íz, a szín és a sűrűség változó lehet. Ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét vagy hatékonyságát. Az Aloe ital minőségének megóvásáról a nem áttetsző PET-palack gondoskodik.

 

8 635 Ft
Nézet:
Sorrend: