Szőlő

Nézet:
Sorrend:

Próbálod meggyőzni a gyerekeket, hogy az étkezés mellett az italok terén is figyeljenek egészségükre? Netán szüleiddel vagy a pároddal vagy hasonló gondban?

Ez a gyümölcsökből és zöldségekből gondosan összeállított fenséges keverék az egész család kedvence lesz!

Az alma a benne található rostanyagoknak, C-, A- és B-vitaminoknak, folsavnak, kalciumnak, magnéziumnak és káliumnak köszönhetően finom íze mellett igazán tápláló is.

A szőlő kiváló antioxidáns, emellett káliumban, vasban, magnéziumban, rézben, cinkben, szelénben is gazdag, valamint B- és C-vitamint is tartalmaz.

A répában rengeteg karotin található, de kalciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, sót, A, B komplex, C, E, G és K vitaminokat is tartalmaz.

Ami igazán különlegessé teszi ezt az italt, az a ?homok aranya?, vagyis a homoktövis. C-vitamin tartalma kiemelkedően magas, de megtalálható benne a B1, B6, E-, illetve K-vitamin is, valamint flavonoidokat, ásványi anyagokat és szerves savakat is tartalmaz.

  • Allergénmentes

 

2 460 Ft

Dr. Steinberger Kinderglück Vasban Gazdag 750 ml

Napon érlelt gyümölcsök nyersen préselt leve, 1% mézzel.

A vas elengedhetetlen a vérképzés folyamatához, a C-vitamin elősegíti a vas felszívódását és hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez.

Vas(II)glükonát hozzáadásával készül.

Elsősorban fejlődésben levő gyerekeknek.

Fogyasztási javaslat: napi 150 ml.

2 585 Ft

Dr. Steinberger piros szőlőlé 750 ml

Kétértékű vassal dúsított, természetes energiaforrás, mely aktívan hozzájárul egészség megőrzéséhez.

Magas természetes szőlő- és gyümölcscukor tartalma miatt kiváló energiaforrás.

A kétértékű vas hozzáadása révén kiválóan alkalmas a nem megfelelő táplálkozás okozta vashiány megelőzésére és a menszesz alatti fáradtság enyhítésére.

Magas ásványi anyag-tartalma (szelén, kálium) lassítja a bőr öregedését.Hígítva akár mindennapos kísérője lehet a sportos életmódnak.

A szőlő a szervezet számára közvetlenül is felhasználható cukrot - szőlőcukrot - tartalmaz, ezért kúraszerűen is ajánlható vérszegény, legyengült szervezet számára, daganatos betegségek, székrekedés, aranyér, mindenféle gyulladásos megbetegedés gyógyszereként és női betegségekre is.

2 685 Ft

Javára válik ez a vassal (vas(II)glükonát) dúsított étrendkiegészítő. A vasat a szervezet nem tudja előállítani, ezért azt megfelelő mennyiségben a bevitt táplálékkal kell biztosítani. A készítmény C-, B1-, B2-, B-12 vitaminokat tartalmaz.
A  különböző korosztályoknak, szoptatós és terhes anyáknak javasolt napi adagot az üveg hátoldali címkéje tartalmazza.

5 285 Ft

KÁLIUMMAL, MAGNÉZIUMMAL ÉS GALAGONYA KIVONATTAL DÚSÍTOTT
VEGYES GYÜMÖLCSLÉ
- HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL -

A szív egészségéért

Szívünk egy nagyteljesítményű motorhoz hasonlóan naponta csúcsteljesítményt nyújt. Nyolcvan-, kilencven-, akár százezerszer is ver fáradhatatlanul a nap 24 órájában. Ahhoz, hogy a szívizom erősebb fizikai vagy lelki terhelés esetén is megbízhatóan működjön elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás megfelelő mennyiségű kálium és magnézium bevitelével.

A Dr.Steinberger Vitesse ?a szív egészségéért? tartalmazza ezeket a fontos, a szívműködést támogató tápanyagokat harmonikusan komponált gyümölcslé formájában az egzotikus csirimojó (trópusi gyümölcs ? annona cherimola) ízével.

Napi 150 ml fedezi a felnőttek számára az ajánlott bevitel 23%-át mind káliumból, mind magnéziumból. 150 ml 100 mg galagonya kivonatot tartalmaz.

Összetevők: almalé, fehérszőlőlé, almavelő, csirimojóvelő, fekete berkenyelé (arónialé), tőzegáfonyalé, káliumcitrát, magnéziumcitrát, galagonya kivonat

2 560 Ft
Nézet:
Sorrend: