Száraz, törékeny hajra

Nézet:
Sorrend:

Az Aromax Ricinusolajos Hajpakolás argánolajjal kondicionálja a hajat és a fejbőrt. A benne található argánolajnak köszönhetően segít pótolni az elvesztett nedvességet, visszaadja a bőr és a haj egészséges fényét, intenzív ápolást biztosít. Vitaminokban és esszenciális zsírsavban (omega-6) gazdag.

Kiegyensúlyozó hatása a fejbőrre is jótékony hatású. Levendula- és rozmaringolaj tartalma pedig kellemes illatot biztosít.

  • 100% természetes hatóanyagtartalom
  • Mesterséges illatanyagot nem tartalmaz
  • Parabénmentes

3 485 Ft

Kiemelt hajállapot:

  • intenzíven ápol és megnyugtatja fejbőrt
  • száraz, igénybevett, töredezett hajra
  • dauerolt vagy festett hajra


Hatása: 
Az értékes növényi olaj komponensei, a neem-levél és a kamilla gyógyító erői vitalizálják, selymessé varázsolják a hajat. A rozmaring illóolaj és a búzacsíraolaj regenerálják, aktivizálják a fejbőrt. Minden hajszál egészségesen, erőteljesen növekszik, fokozza a haj újraképződését. Ezen túlmenően a Dr. Hauschka Neem hajolaj természetes védelmet biztosít a hajnak a külső hatásokkal szemben.

Alkalmazása: Kevés olajat mosás előtt kézzel gyengéden dörzsöljünk a benedvesített hajunkra és a fejbőrbe. Ezt pakolásként kb. 20 percig hagyjuk hatni. Ezalatt frottír törölközőt csavarjunk a fejünkre, hogy melegen tartsuk, majd samponnal és öblítővel alaposan mossuk, öblítsük a hajat. Hajmosás után alkalmazzunk Neem hajvizet.


Ajánlása: Különösen ajánlott a száraz, töredezett, fénytelen haj ápolására. Fokozza a fejbőr vérellátását, ezáltal jelentősen hozzájárul a fejbőr állapotképének a javításához. Intenzív ápolást biztosít a dauerolt, festett vagy színezett, a gyakori főnözéstől, széltől, az uszoda klórozott vizétől vagy a sós tengervíztől igénybevett hajnak.


Sajátosság: 
fejbőrt erősítő olajpakolás

Bőrállapot: minden bőrállapot

Életkor: 12 év felett

  • uniszex
  • NATRUE Naturkosmetik mit Bioanteil
  • Vegán
7 350 Ft

A PANTEHAIR hajbalzsam használatával a haj könnyen fésülhetövé válik. A balzsam összetevöi ményen behatolnak a hajba, és  megörzi annak nedvességtartalmát, csökkenti a haj töredezési hajlamát. Rendszeresen alkalmazva a haj selymes és csillogó lesz.

Panthenol: hidratál, a bőr és a hajszálerek víztartalmát fokozza, bőrnyugtató.

1 605 Ft

"Bioaktív hajterápia, mely véd és kondicionál. Az eredmény önmagáért beszél"

A bioaktív Aloe Vera samponnal kombinálva, ez rendkívül hatékony készítmény. Gyengéden helyreállítja a haj természetes állapotát. A bioaktív aloe vera komplexum , behatolva és bevonatot képezve a haj külső rostjain és szarulemezein, táplálja, hidratálja és kondicionálja a hajat. Kerüljük a szemmel való érintkezést.

Az Aloe Vera nyugtatja a száraz, érzékeny bőrt, fokozza a természetes sejt megújulást, ezáltal fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét. Táplálja és védi a fejbőrt, és egészséges állapotban tartja a hajat.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 735 Ft

Regenerál, hidratál, puhává varázsolja a hajat.

A marokkói bio argán olaj vitaminok, antioxidánsok és esszenciális zsírsavak fantasztikus forrása. E különleges, egyedülálló hatású olaj, saját fejlesztésű, bioaktív növényi hatóanyag koktéllal kombinálva hidratáló és regeneráló bevonatot képez a hajszálakon, emellett mélyen behatolva a hajszálak rostjai közé simává, fényessé és élettelivé varázsolja a hajat. 
 

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: argán olaj, argán kivonat, aloe vera lé, olíva olaj, narancshús kivonat, szegfűszeg olaj, geránium olaj, citromhéj olaj, pacsuli olaj, fahéj olaj, rózsafa olaj, vadmenta olaj, mandarinhéj kivonat, vanília kivonat, fodormenta olaj, kigelia kivonat, hibiszkusz kivonat, baobab kivonat, E vitamin.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

2 995 Ft

Igénybevett, fakó, száraz hajra. Dús, fényes, egészségesen ragyogó haj még a súlyosan roncsolt haj számára is.

A ?folyékony aranynak? nevezett bio argán olaj - hajregeneráló és védő tulajdonságainak köszönhetően - saját fejlesztésű bio olajokból és kivonatokból álló ápoló komplexummal kombinálva rendkívül tápláló kondicionáló hajpakolást alkot. A haj keratinrostjait azonnal tápláló foszfolipidekkel és esszenciális zsírsavakkal vonja be. Rendkívül hatékonyan táplálja és regenerálja a sérült hajat, erősíti a hajszálak belsejét, megakadályozva ezzel a hajvégek töredezését. 
 

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: argán olaj, argán kivonat, aloe vera lé, olíva olaj, narancshús kivonat, szegfűszeg olaj, rózsafa olaj, vadmenta olaj, mandarinhéj olaj, vanília kivonat, fodormenta olaj, kigelia gyümölcs kivonat, hibiszkusz kivonat, baobab kivonat, E vitamin.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

3 865 Ft

"Bioaktív hajterápia, mely véd és kondicionál. Az eredmény önmagáért beszél"

Tápláló kondicionáló valamennyi hajtípus számára. A manuka mézből, aloe verából, shea vajból és napraforgó olajból álló rendkívül hatékony összetétel, behatolva a haj külső rostanyagába, segít újraépíteni annak egészséges állapotát. Az eredmény: erős, puha, ragyogó, könnyen kezelhető hajkorona. A Manuka mézes sampon használatát követően felvisszük a nedves hajra, majd leöblítjük. Kerüljük a szemmel való érintkezést.

Táplálja és revitalizálja a fejbőrt, és segít megőrizni az egészséges hajkoronát. Hidratáló, frissítő, tápláló hatásával gyógyítja az irritált, sérült bőrt, akárcsak a haj állapotát. Behatolva a hajszálak rostjai közé táplálja és regenerálja a haj szerkezetét

A pórusokból eltávolítja a szennyeződéseket, ezért az aknés bőr tisztítására is alkalmas. Tápanyagokkal, amino savakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és az egészséges kötőszövethez nélkülözhetetlen cukrokkal látja el a bőrt.

Támogatja a kollagén és elasztin rostok kialakulását, így csökkenti a ráncképződést, és tónusossá teszi a bőrt. Gyulladás gátló hatással rendelkezik, mérsékeli a duzzanatok kialakulását.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert

2 735 Ft

"Bioaktív hajterápia, mely véd és kondicionál. Az eredmény önmagáért beszél."

A tápláló és hidratáló hatású, antioxidáns olajsavakban gazdag olívaolaj, bioaktív természetes hatóanyagokkal együtt intenzíven hidratáló hajkondicionálót alkot. Egyedülálló nedvességpótló és újjáépíto hatóanyagaival mélyen behatol a kreatin rostok közé, ezáltal dús, kiegyensúlyozott, természetes vitalitástól ragyogó frizurát eredményez.

Alkalmazás: masszírozzuk bele a nedves hajba, majd öblítsük le. Szükség esetén ismételjük meg a folyamatot. A legjobb hatás eléréséhez használja az Olívás samponnal együtt.

Bioaktív és bio összetevők: olíva olaj, olívalevél kivonat, szőlőlevél kivonat, Aloe vera, shea vaj, E-vitamin, feketeribizli kivonat, citromhéj kivonat, édesköménymag kivonat, C-vitamin

2 735 Ft

Bio teafa olajjal és aloe verával készült hatékony regeneráló kondicionáló. Gyengéden tisztítja és revitalizálja a fejbőrt és a hajat, miközben frissít és hidratál is.

Alkalmas a normál és a zsíros fejbőr és haj kezelésére. Antiszeptikus és gombaölő hatásával javítja a kiegyensúlyozza a korpás fejbőr állapotát.

Számtalan jótékony hatását a bőrápolás és a kozmetika területén tapasztaljuk meg: tisztít és frissít, miközben gyógyítja és regenerálja a kötőszövetet. Miközben eltávolítja a szennyeződéseket és a méreg anyagokat, antibakteriális hatásával véd a fertőzésekkel szemben.

Gyorsan beszívódik a bőr mélyebb rétegeibe, így aknék, korpásodás, szeborea, sérülések, csípések és leégés esetében is hasznos. Felélénkíti és hidratálja a bőrt, miközben sugárzóvá és egészségessé teszi. Összehúzó hatása által a legtökéletesebb szer aknék kezelésére. Gyengéden élénkíti a fejbőrt, és szabályozza a faggyúmirigyek működését, ami kedvez zsíros haj esetén.

2 830 Ft

Hajápoló szérum bio marokkói argánolajjal


A mennyei illatú pacsuli, fahéj és rózsafa, egzotikus afrikai növények kivonataival és olajaival ultrakönnyű, bioaktív, könnyen felszívódó ápoló szérumot alkot, mely selymes tapintású és gyönyörű, kondicionált hajat eredményez.

Bioaktív, természetes, bio összetevők:

  • Argánolaj
  • Narancshús kivonat
  • Szegfűszegolaj
  • Gerániumolaj
  • Citromhéj olaj
  • Rózsafa olaj
  • Vadmenta olaj
  • Mandarinhéj olaj
  • Vanília kivonat
  • Fodormenta olaj
  • Kukuidió olaj
  • Moringa olaj
  • Sacha inci mag olaj

 


Hatása:

  • Kisimítja a rakoncátlan hullámokat
  • Megakadályozza a haj elektrosztatikus feltöltődését
  • Táplálja és védi a hajat
  • Azonnali fényt biztosít a hajnak

 

7 105 Ft

Festett, száraz vagy fénytelen hajra.

Intenzíven hidra-tál, és a C-vitaminban gazdag bio guava segítségével mélyen behatol a hajszálakba, segít javítani és hosszan megtartani a haj színét, fényét.

Puhává és jól kezelhető-vé teszi azt.

Vegán.

Az összetevők min. 70%-a biogazdálkodásból származik. Ne alkalmazza belsőleg, sérült, irritált bőrön, al-lergia és érzékenység esetén. Szembe és gyermekek kezébe nem kerülhet. Száraz, hűvös helyen tárolandó.

3 105 Ft

A hajnak, akárcsak a bőrnek, állandó védelemre van szüksége a kiszáradástól. A rendszeres tápláláshoz és hidratáláshoz az
ecoforia az aqua moist családot ajánlja.

Dupla hidratáló hatás helyreállítja a nedvesség egyensúlyát és hidratálja a hajat.

Ázsiai gázló (tigrisfű) fermentált kivonat tökéletesen helyreállítja a száraz és sérült hajat, védi a nedvesség veszteségtől, ápolt megjelenést és fényt kölcsönöz.

Aktív összetevői serkentik a bőr saját gag (a bőrben lévő természetes hidratáló elemek) és kollagén termelését. Klinikai tesztetekkel igazolták, hogy a gyógynövény megfiatalítja a bőrt és a test más kötőszöveteit, mivel erősen fokozza a kollagén szintézist.

Hylaruonsav mélyen hidratál és könnyen kezelhetővé teszi a hajat.

Mélyen hidratálja a száraz és törékeny hajat anélkül, hogy elnehezítené azt. Segít kibogozni a kezelhetetlen hajat és megvédi a hőkárosodástól. Hagyja a haján. Érezhetően egészséges és selymes lesz a végeredmény.

1 925 Ft

Normál vagy száraz hajra kizárólag növényi eredetű, természetes anyagokat tartalmaz parabén-mentes, tartósítószert az alkotóelemek még nyomokban sem tartalmaznak PH semleges.

Az ellenőrzött biogazdálkodásból származó aloe vera hatékonyan hidratálja a fejbőrt, erősíti a hajat és antibakteriális hatással rendelkezik. Enzimekben és fehérjékben gazdag. Segít a faggyútermelés szabályzásában, így használatával a haj nem lesz se túl száraz, se túl zsíros.

- Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, illatanyagot és színezéket, illetve olajszármazékot.
- A termék biológiai úton teljes mértékben lebomlik.

2 920 Ft

A krém egyedülálló védelmet biztosí­t a mindennapokban a száraz és igénybevett hajnak. Rendszeres használatával a haj még csillogóbbá, dúsabbá válik, és könnyen kezelhető? lesz.

Naponta használható száraz vagy nedves hajra. Helyreállí­tja a töredezett hajszálak szerkezetét. A haj könnyen kifésülhető lesz.



2 965 Ft

100%-ban növényi összetételű termék
Természetes kondicionálás, tartás és fény egyetlen lépésben.

Hajkondicionáló por minden hajszínre és hajtípusra, nem rendelkezik színező hatással. Erősíti és rugalmassá teszi a hajat, megőrzi a fejbőr egészségét. Már egyetlen használattal láthatóan dúsabbá, fényesebbé és életerősebbé teszi a hajat. A szőke hajnak aranyló fényt ad, két hajfestés közti alkalmazása pedig meghosszabbítja a színezés hatását.

 

Fontos: A készítmény kizárólag ép bőrön alkalmazható. Ügyeljen, hogy a bekeveréskor keletkező port ne lélegezze be, mert az arra érzékeny embereknél allergiás reakciót okozhat. Kerülje a szemmel, textíliával való érintkezést.

  • Mentes mindennemű kémiai adaléktól, nem tartalmaz veszélyes vegyi összetevőket.
  • Terhes nők, kismamák is bátran használhatják!
  • BDIH által minősített natúrkozmetikum.

 

5 150 Ft

100%-ban növényi összetételű termék
Természetes kondicionálás, tartás és fény egyetlen lépésben.

Hajkondicionáló por minden hajszínre és hajtípusra, nem rendelkezik színező hatással. Erősíti és rugalmassá teszi a hajat, megőrzi a fejbőr egészségét. Már egyetlen használattal láthatóan dúsabbá, fényesebbé és életerősebbé teszi a hajat. A szőke hajnak aranyló fényt ad, két hajfestés közti alkalmazása pedig meghosszabbítja a színezés hatását.

 

Fontos: A készítmény kizárólag ép bőrön alkalmazható. Ügyeljen, hogy a bekeveréskor keletkező port ne lélegezze be, mert az arra érzékeny embereknél allergiás reakciót okozhat. Kerülje a szemmel, textíliával való érintkezést.

  • Mentes mindennemű kémiai adaléktól, nem tartalmaz veszélyes vegyi összetevőket.
  • Terhes nők, kismamák is bátran használhatják!
  • BDIH által minősített natúrkozmetikum.

 

5 150 Ft
 
Nézet:
Sorrend: