Jelszó

Közeledik az évvége

AZ ÉV VÉGI ÜNNEPNAPOK KÖZELEDTÉVEL, ÉS A FUTÁRSZOLGÁLATOK TÚLTERHELTSÉGE MIATT KIZÁRÓLAG A 

2017.december 17. éjfélig
leadott megrendelések kiszállítását tudjuk biztosítani
2017. december 22-ig.

December 17-e után leadott rendeléseket folyamatosan teljesítjük, de nem tudjuk garantálni hogy az karácsonyig megérkezik Önhöz, azok karácsony után és az Új Évben érkeznek meg. Kérjük, ezt vegye figyelembe, amikor leadja rendelését!

Hírlevél

Fizetési megoldás

dr.organic

neobio

Khadi

Lavera

Szűrés

Cikkszám
Ár
225 Ft - 425 Ft

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Panírmorzsa


Sorrend:

Royal prézli, Ropogós házi morzsa 500 g

Ropogós házi morzsánk a többi termékhez hasonlóan hagyományos eljárással gyártott. Alapanyaga természetes, hozzáadott adalék és GMO mentes növényekből készült.

Szokatlan ropogósságát annak köszönheti, hogy durvára darált, többlépcsős rendszerben osztályozott morzsából megfelelő keveréket alkotunk. Emiatt bundázáskor a durvább szemcsék feltapadnak az apróbbakra - kiállnak a panírrétegből -, ezzel ropogósságot és ínycsiklandó küllemet kölcsönözve a készételnek.

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy az igazán jó eredményhez némi figyelmet ajánlott fordítani az óvatos sütésre, forgatásra és helyes panírozásra!

 
225 Ft
Royal prézli, Ropogós házi morzsa magvakkal 350 g

Alapanyagát tekintve ez a morzsa áll legközelebb nagyszüleink prézlijéhez, ugyanis héjazatlanul, hagyományos eljárással készül - a ropogós jelleg megőrzése mellett. A különbség a hozzáadott nemes magvakban rejlik. Ezek együttese alkotja azt a különleges ízvilágot, amit szeretnénk Önökkel megismertetni. A hozzáadott magvak a napraforgó-, szezám-, tökmag, mandula és a kukoricapehely mely még ropogósabbá és esztétikusabbá teszi az ételt. Magos prézlinket szinte minden hagyományos Közép-európai hús és zöldség bundázásához ajánljuk, a Borjú bécsitől a szárnyas mellekig, a tengeri halaktól a cukkiniig.

Ügyeljünk arra, hogy a morzsa jelentős mennyiségben tartalmaz egész magvakat, ezért ajánlott kis figyelmet fordítani a helyes panírozásra és óvatosabb sütésre!

A bundázás során például érdemes mellőzni a jól megszokott ?paskolást?, mert emiatt a magvak leeshetnek. Ehelyett a lisztezett és tojásba mártott húst óvatosan helyezzük a tálba öntött magvas morzsába, majd villával forgassuk meg. Ízlés szerint a folyamat ismételhető.

A sütés során figyeljünk arra, hogy óvatos forgatással elkerüljük a magvak leesését. Ha mégis az olajban maradnak, akkor azt ajánlott kihűlés után leszűrni.

Felhasználási javaslat: elsősorban rántott sertéskaraj, szűzérme, bárányborda és borjúbécsi készítéséhez ajánljuk (3-6 perc 160 C fokon). Kíválóan alkalmas továbbá tengeri és hazai falfilékhez (2-3 perc, 160 C fokon), valamint szárnyas mellek készítéséhez (2-4 perc 160-170 C fokon).

 
425 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés