Jelszó

TOP akció

15% KEDVEZMÉNY

MINDEN KHADI TERMÉKRE


15% KEDVEZMÉNYMINDEN DR. ORGANIC
ARCÁPOLÓ TERMÉKRE



29% KEDVEZMÉNY
1255 Ft
895 Ft

Holle Bio köleskása babáknak
gluténmentes
250 g


29% KEDVEZMÉNY

3495 Ft
2480 Ft
Holle Bio PRE
tejalapú csecsemő tápszer
400 g


Hírlevél

Fizetési megoldás

dr.organic

neobio

Khadi

Lavera

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Fűszer, só


Sorrend:

Nature Cookta Parajdi Só Étkezési 1000 g

Az erdélyi kincs az egyik legjobb minőségű só: nem jódozott és természetes tisztaságú.

Háztartásunkban leggyakrabban a konyhai sóval találkozunk, ám az emberi kéz által sokáig érintetlen helyekről származó sófajtáknak -ahogy a parajdi sónak is- sokkal több pozitív tulajdonsága van, mint tisztított társainak.

A Nature Cookta Étkezési Parajdi sót külső környezeti hatásoktól védett helyről szerzik be. Különlegességét tovább növeli, hogy kizárólag kézzel bányásszák, apró darabokra aprítják. Megtartja a lehető legtermészetesebb mivoltát és tulajdonságait. Az egyik legjobb hatású összetétel semmiféle adalékanyagot és csomósodásgátló szert nem tartalmaz, ellenben számos ásványianyagot és nyomelemet rejt magában.

Főzéskor, sütéskor mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. Nyugodtan használhatjuk a hagyományos, asztali só helyett húsokhoz, halakhoz, salátákhoz, ?sóágyakhoz? is.

Érdemes ezzel a sóval tartósítania a káposztát, hogy a levele ropogós maradjon.
Elősózás a baromfihúsoknál és a halaknál ajánlott.

A bárányhúst a sütés előtt 24-48 órával előbb javasolt besózni, így íze sokkal teltebb és ízletesebb lesz. A kivételes só gazdagabb ízvilágot kölcsönöz ételeinknek. Segítségével saját szánk íze szerint formálhatjuk finomságainkat.


 
550 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés