Vérkeringés javítása

Nézet:
Sorrend:

A C-, A- és D vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A ginkgo biloba hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. A ginzeng hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához.

Az 1×1 Vitamin Energy 25 féle aktív összetevőt, köztük ginkgo bilobát és ginzenget tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta.

Aktív összetevő: A-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-, D3-, E-, K1-vitamin, Kalcium, Magnézium, Biotin, Cink, Folsav, Ginkgo biloba, Ginzeng, Vas, Jód, Króm, Magnán, Molibdén, Niacin, Szelén

3 505 Ft

A Fehér fagyöngy az emberiség egyik legrégebbi gyógynövénye, az ókorban a leveleket és a leveles hajtásokat Hippokratész és Galenus is alkalmazta, de hatásterülete nem volt tisztázott.

Az orvostudomány és az analitika fejlődésével azonban fény derült az addigi fekete foltokra.

A fagyöngy erős hatású polipeptid-keveréket tartalmaz. Egyes fehérjéi az érrendszerre hatnak, vérnyomás-csökkentő, vérnyomásszabályozó hatással rendelkeznek, míg mások az immunrendszer aktivitását fokozzák.

1 600 Ft

A fokhagyma káliumot, foszfort, B-C vitaminokat, fehérjét tartalmaz, a magyar népi orvoslás legkedveltebb gyógyszere.

Számos olyan összetevot tartalmaz, melyek antibakteriális, antibiotikus és antioxidáns tulajdonságúak.

A fokhagyma értágító, vérnyomáscsökkentő, nyugtató, fertőtlenítő, jó féregűző hatású.

Értágító hatása főleg a perifériás (szívtől távol eső) ereken érvényesül. Különösen jó gyógyszere az érelmeszesedésnek. Puffadásgátló, csökkenti a vér koleszterinszintjét. Javítja a szívizom vérellátottságát, lassítja a szapora szívműködést, oldja a koszorúerek görcsét.

A szemideghártya ereinek meszesedése esetén javítja a látóképességet.

A fokhagymakúrának 5-6 hónapig kell tartania, hogy kellőképpen hasson az érrendszerre. A megfázás elleni megelőzésben is segíthet.

1 600 Ft

A fagyöngy, galagonya és a fokhagyma együttesen jótékony hatást gyakorol a vérkeringésre, serkenti a szívműködést, csökkenti a vér koleszterinszintjét, elősegíti a vérnyomás csökkenését, lassítja az érelmeszesedést.

A fagyöngy egyes fehérjéi az érrendszerre hatnak, vérnyomás-csökkentő, vérnyomás-szabályozó hatással rendelkeznek, míg mások az immunrendszer aktivitását fokozzák. 

A galagonya természetesen előforduló antioxidánsokat tartalmaz, melyek segítenek a szabad gyökök ellen való védekezésben. Ezek a szabad gyökök károsítják a sejteket és a szöveteket, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért. Hatékony az emésztés segítésére, kitágítja a véredényeket, így csökkenti a vérnyomást, szétoszlatja a koleszterint, ami a véredények falán lerakódik. Érszűkület, vérkeringési zavarok, túlzott hús- és zsírfogyasztás esetén is javasolt.

A fokhagyma káliumot, foszfort, B-C vitaminokat, fehérjét tartalmaz, a magyar népi orvoslás legkedveltebb gyógyszere. Értágító, vérnyomáscsökkentő, nyugtató, fertőtlenítő, jó féregűző hatású. Értágító hatása főleg a perifériás (szívtől távoleső) ereken érvényesül. Különösen jó gyógyszere az érelmeszesedésnek. Puffadásgátló, csökkenti a vér koleszterinszintjét. Javítja a szívizom vérellátottságát, lassítja a szapora szívműködést, oldja a koszorúerek görcsét.

 

Tartósítószert nem tartalmaz!

1 600 Ft

A DABUR Rózsavíz különleges, kézzel szedett rózsaszirmok olajából készült igen finom esszencia. Széleskörűen alkalmazzák illatosító és lemosó szerként a kényes részek, pl. a szem környéke lemosására, de ételek ízesítésére is alkalmas, különösen a keleti konyha használja erre a célra.
Görcsök, gyomorpanaszok esetén, máj- és epebántalmak csillapítására is használják. Külsőleg borogatásként alkalmazzák mellmirigy-gyulladás csillapítására, bőr- és ajakberepedés ellen. Illata görcsoldó hatással is bír. Hatására a tónusos izmok elernyednek, az alvászavarok kedvezően befolyásolhatók és a depressziósok hangulata is javul. A rózsavizet használják pakolásokhoz, borogatásokhoz, szív- és idegrendszeri panaszok enyhítésére is. 

2 200 Ft

Alga ? a tengeri multivitamin értékes gamma-linolénsavval


Az ideális testsúly elérése és az egyoldalú táplálkozás kedvezőtlen hatásainak elkerülése érdekében minden fajta ételből naponta kellene fogyasztanunk. Különösen fontos kiegészítenünk étrendünket tengeri eredetű ételekkel, amelyek rendkívül sok hasznos elemet tartalmaznak. Ezek azonban a világ számos részén, így Magyarországon is csak közvetve hozzáférhetőek. Japán tudósok fejlesztették ki a ligetszépe és a tengeri alga keverékéből készült kapszulát. Az alga segítségével pótolható az egyoldalú táplálkozásból fakadó fehérje-, aminosav- és nyomelem-hiány. A ligetszépe olaj értékes gamma-linolénsav tartalma révén kedvező tápanyag. 

 

2 775 Ft

Az immunrendszer és a légutak támogatásához, a keringési rendszer egészségéért

A fokhagyma (Allium sativum) az egyik legrégebben ismert fűszer és gyógynövény. Fő hatóanyaga az allicin, egy kéntartalmú vegyület, melynek a növény erős szaga is köszönhető. Jelentős a kálium-, és szeléntartalma, illetve a B1-, B6-, C-, K-vitamin tartalma. Fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre. Hozzájárulhat a légúti rendszer, valamint az immunrendszer egészségének fenntartásához.

A C-vitamin fontos antioxidáns anyag, a szabad gyökök megkötése révén segíti a sejtek védelmét. Támogatja az immunrendszert, és fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását a bélrendszerből. A C-vitamin szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában.
A két hatóanyag kombinációjának jelentőségét tovább fokozza egymásra gyakorolt kedvező hatásuk. A C-vitamin egy meglehetősen érzékeny vegyület, a fokhagymaolaj ezt az érzékenységet jótékonyan befolyásolja, a C-vitamin pedig megvédi a fokhagymaolajat az oxidációtól.

 

 

 

3 265 Ft

Megfelelő vérkeringés, jó emésztőrendszer


A galagonya (Crataegus pinnatifida) Kínában már évszázadok óta a mindennapi étkezés része. A karotinban, vitaminokban, flavonoidokban, szacharidokban, glikozidokban, proteinben gazdag galagonyát a távol-keleti népgyógyászatban a lép energiájának a növelésére, így az emésztés normalizálásának a segítésére használják, főként a sok húst fogyasztók. Továbbá a galagonya támogatja a szív és keringési rendszer egészségét, a tudatos szívbarát életmód elérését.

1 235 Ft

A szellemi frissesség, jó memória fenntartásáért
Szellemi frissesség, jó memória, antioxidáns védelem

A ginkgo hatóanyagai hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, és segíthetik az időskori agyműködés frissen tartását. A fokhagyma hatóanyagai támogatják a keringési rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartását. A zöld tea poifenolok és az E-vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően a készítmény hozzájárul a káros szabad gyökök elleni védelemhez. Az élesztőből származó szelén antioxidáns, kedvező hatással van az immunrendszer működésére, valamint szükséges a jódtartalmú pajzsmirigy hormonok normál működéséhez. A króm részt vesz a makrotápanyagok anyagcseréjében, segíti a normál vércukor szint fenntartását. A készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a szellemi frissesség megőrzéséhez, valamint a keringési rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartásához.

 

 

 

2 990 Ft

Az ampullába zárt emlékezet.

Az akár több ezer évig élő Ginkgo biloba, azaz a páfrányfenyő különleges tulajdonságai révén napjaink lelkesen kutatott gyógynövénye. Hatóanyagai hozzájárulhatnak a normális vérkeringéshez, segíthetik az agyi vérkeringést, amelynek nagy szerepe van a memória és a szellemi teljesítőképesség megőrzésében és frissentartásában. Antioxidáns hatása révén semlegesíti a szabadgyököket, lassíthatja a szervezet öregedési folyamatait.

2 455 Ft

Szellemi frissesség és memória, antioxidáns védelem

A készítmény hatóanyagainak köszönhetően támogatja a megfelelő agyműködést, ideális vizsgákra való felkészülés időszakában és idős korban. 

Lecitin fogyasztása elsősorban tanulási időszakban, és idősebb korban javasolható. Idősebb korban az agy alkatrészei kopásnak indulnak, ebben segíthet a lecitin, hasonlóan a motorolaj funkciójához, mely védi az alkatrészeket a kopástól és jobb teljesítményt generál.
A ginkgo flavonoid hatóanyagai a vérkeringés tonizálásával hozzájárulhatnak a hatóanyagok felszívódásához, a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Ennek köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását.
Az E-vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően a készítmény hozzájárul a káros szabad gyökök elleni védelemhez.

 

2 990 Ft

A megfelelő agyi tevékenység, a memória de végtagjaink hőmérséklete, vagy a tápanyagok felszívódása is összefügg keringési rendszerünk állapotával.
A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek és szövetek megfelelő vér- és oxigén ellátásához, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítménnyel, a memóriával. A galagonya hatóanyagai hozzájárulhatnak a vérkeringés és a vérnyomás normál állapotának fenntartásához, támogathatják a szív egészséges működését, valamint segíthetik az egészséges emésztést. A C-vitamin támogatja az immunrendszer egészséges működését, hozzájárul az oxidatív stresszel szembeni védelemhez. Hozzájárul a normál kollagén képződéshez, ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához. A kapszula C-vitamin tartalma fedezi a napi ajánlott mennyiséget.

 

 

3 845 Ft

A megfelelő agyi tevékenység, a memória de végtagjaink hőmérséklete, vagy a tápanyagok felszívódása is összefügg keringési rendszerünk állapotával.
A ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek és szövetek megfelelő vér- és oxigén ellátásához, mely összefüggésbe hozható a szellemi teljesítménnyel, a memóriával. A galagonya hatóanyagai hozzájárulhatnak a vérkeringés és a vérnyomás normál állapotának fenntartásához, támogathatják a szív egészséges működését, valamint segíthetik az egészséges emésztést. A C-vitamin támogatja az immunrendszer egészséges működését, hozzájárul az oxidatív stresszel szembeni védelemhez. Hozzájárul a normál kollagén képződéshez, ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához. A kapszula C-vitamin tartalma fedezi a napi ajánlott mennyiséget.

 

 

2 210 Ft

Az eleutheroginzeng Kína északi hegyvidékéről származik. Az egészségre gyakorolt jótékony hatását tudományos kísérletek igazolják.

  • Általános erősítő és serkentő szer. 
  • Növeli a fizikai erőnlétet, erősíti az ideg- és immunrendszert. 
  • A depresszió és az idegesség fő ellenszere. 
  • Fokozza a vérkeringést, szabályozza az anyagcserét. 
  • Nagymértékben csökkenti a klimax idején kialakuló idegrendszeri eredetű panaszokat: a hőhullámot, ingerlékenységet, stresszt. 


Az ampulla nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, aminosavakat, B-vitamint, hozzáadott méhpempőt., kisebb mennyiségben természetes ásványokat és nyomelemeket. Hasznos általános kimerültség, alvászavar ellen, illetve menstruációs zavarok és fájdalmak esetén.

2 390 Ft

Az ampullába zárt erő ginsenggel és méhpempővel, a szellemi és fizikai frissesség megőrzéséért.

A ginseng gyökeret 5000 éve használják a Távol-Keleten. A ginseng gyökérből és méhpempőből készült ivóampulla hasznos segítség modern, rohanó világunkban. A ginseng támogatja az immunrendszert, hozzájárul a szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához. Segíti a test vitalitását, az agyi folyamatok zökkenőmentes működését. Támogatja a normális vérkeringést, ami összefüggésbe hozható a szellemi teljesítőképességgel és a mentális aktivitással (Védjegy lajstromszám: 164 258). 

 

 

2 390 Ft

A fizikai és szellemi erőnlétért, tanulási és vizsgaidőszakra


Az Eleuthero ginseng gyökeret (Eleutherococcus senticosus) a kínai gyógyászat már évezredek óta alkalmazza, mint tonizáló és erősítő szert. Hatással van a vérkeringésre, amely összefüggésben áll az agyi teljesítménnyel és aktivitással. Segít megerősíteni a szervezetet, hozzájárul a fizikai jólléthez, fogyasztója energikusabbnak érzi magát. Hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét. Segíti a relaxációt, használható fáradtság, kimerültség, idegesség esetén.

2 025 Ft
 
Nézet:
Sorrend: