Kurkuma

Nézet:
Sorrend:

Az európai területeken leginkább ismert pecsétviaszgomba (Reishi, Ganoderma lucidum) az immunrendszer egészségét támogatja. Hozzájárul a keringés egészségéhez, a koleszterinszint normál értéken tartásához, valamint a szervezet természetes védekezésének fenntartásához. A cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez. A kurkuma antioxidánsként támogatja az immunrendszert, hozzájárul a máj egészségének fenntartásához és a vérkeringés megfelelő működéséhez.

3 180 Ft

A kurkuma az indiai gasztronómia egyik leghíresebb gyöngyszeme, kedvező élettani hatása miatt népszerűsége egyre nagyobb. A kurkuma segít fenntartani az ízületek mozgathatóságát, egészséges működését. Antioxidánsként támogatja az immunrendszert, valamint a bőr egészségét. A kollagén az ízületekben és a bőrben természetesen is megtalálható rugalmas fehérje, a hyaluronsavval hozzájárulnak a bőr rugalmasságának megőrzéséhez. 

 

 

 

 

3 800 Ft

Természetes glukozaminoglikánokat (GAG), zöldajkú kagyló koncentrátumot, kurkuma kivonatot, kondroitin-szulfátot tartalmazó készítmény kiegészítve csűdfű gyökér kivonattal az ízületek egészségének fenntartásához. A kondroitin-szulfát egy jó vízmegkötő képességű vegyület, mely a porcok sejtközötti állományában is megtalálható. A csűdfű gyökér támogatja az ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát. 

4 100 Ft

Dr.Herz Kurkuma Kapszula 60 db

Kiváló minőségű, kapszulánként 400 mg Curcuma longa port tartalmazó készítmény, hozzáadott C-vitaminnal

A kurkuma természetes gyulladáscsökkentő, elsősorban a reumás panaszok enyhítésében, az ízületi merevség oldásában, az ízületek rugalmasságának megtartásában és az ödémák csökkentésében játszik szerepet. Kiváló méregtelenítő és fájdalomcsillapító fűszer- és gyógynövény, védi a májat, a veséket, kezeli az emésztési panaszokat.

A kurkuma gyógynövényt népgyógyászat emésztési panaszokra, májbetegségekre, fájdalomcsillapításra, vérhígításra, bőrpanaszok kezelésére is egyaránt alkalmazza. Az utóbbi évtizedekben tudományos vizsgálatok bizonyították antioxidáns tulajdonságait. Főkomponense a kurkumin, amely a kurkuma színét adja.

Epehajtó hatása miatt epeköves betegeknek nem javasolt. Véralvadásgátló szereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát.

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

2 730 Ft

ESI® NO-DOL® Micellás kurkuma kivonat - 185-ször magasabb biohasznosulással a kurkuma porral szemben

Egy új technológiai vívmányról számolhatunk be ismét, hiszen ez a liquid kurkuma kapszula 185x magasabb biohasznosulásra képes a természetben előforduló, kurkuma porral szemben!

Micellás kurkuma technológia

Mint tudjuk a kurkuma fő hatóanyaga a kurkumin. Ez a hatóanyag zsírban oldódó, és rossz a felszívódása a belekben, így minden bevitt adagból csak egy kis része jut be a véráramba. Az ESI® kutatói ezt szerették volna javítani, és ez igen csak jól sikerült, hiszen 185x-ös felszívódást értek el. Ez a folyékony micellás kurkuma oldat kiemelkedő oldhatóság, biohasznosulás és felszívódási sebességet illetően is!

A NO-DOL®Kurkuma folyékony micellás oldat kisebb, mint 30 nm-es átmérőjű részecskékből áll, pedig még a liposzómákból álló emulziók is (mely általában kurkuma + szója lecitin) általában 100-1000 nm nagyságúak. A kisebb részecskék könnyebben és gyorsabban szívódnak fel a belekben!


1,1 óra alatt éri el a maximális koncentráltságot a plazmában, mely a természetben előforduló kurkuma esetén 7,5 óra. A vérplazmában 24 órán át jelen van, hatása folyamatos.

Micellás kurkuma kivonat jellemzők:

  • gyulladáscsökkentő és gyulladásgátló tulajdonság
  • erőteljes antioxidáns képesség
  • hozzájárulhat az ízületi gyulladás, porckopás és menstruációs
  • fájdalmak enyhítéséhez
  • támogatja a csontok egészségét
  • csökkentheti a szív-és érrendszeri megbetegedések kockázatát
  • segíti az emésztési folyamatokat, támogatja a máj egészségét
  • Nem tartalmaz allergéneket, és vegán termék.


Tejszármazék, glutén, laktóz, hozzáadott cukor, hozzáadott tartósítószer, mesterséges ízfokozó, és GMO MENTES kivonat.

A kapszulatok is natur, növényi rostból áll, melyet tápióka fermentálásával állítanak elő, így teljesen természetes és növényi eredetű. Nem tartalmaz mesterséges színezéket és könnyen emészthető.

10 535 Ft

Szájon át szedve is képes a kurkuma fő hatóanyagát, a kurkumint nagy mennyiségben a véráramba juttatni egy szabadalmaztatott, teljesen természetes megoldás segítségével. A kurkuma illóolaját és teljes spektrumú gyömbér-kivonatot is tartalmaz. A kurkumin kivonatolása 100%-ban napelem-működtetésű gyárban történik.

Bio-Curcumin+ Forte Mikronizált kurkuma-kivonat felszívódást segítő mátrixban.

A kurkuma hatóanyagai, a kurkuminoidok véráramba jutása nagyon korlátozott. Ennek áthidalására hoztuk létre e terméket.

Egy feketebors-kivonat, a BioPerine? akár 2000%-kal is növelheti a kurkuminoidok felszívódását. A Bio-Curkumin? (BCM-95?) pedig egy új, szabadalmaztatott kurkuma-kivonat, amely a kurkuminoidokat a kurkuma esszenciaolajával együtt tartalmazza mikronizálva, és még a feketebors-kivonatos megoldásnál is 6-szor hatásosabb.

A gyömbér gingerol hatóanyaga is fokozza a kurkumin felszívódását, ráadásul hasonló hatással rendelkezik, mint a kurkumin, különösen gyömbér-illóolajokkal együtt.

A kurkuma turmeronokra standardizált kivonata szintén jelentősen fokozza a kurkumin felszívódását.A termék mindezt együtt tartalmazza!

11 330 Ft

Szájon át szedve is képes a kurkuma fő hatóanyagát, a kurkumint nagy mennyiségben a véráramba juttatni egy szabadalmaztatott, teljesen természetes megoldás segítségével. A kurkuma illóolaját és teljes spektrumú gyömbér-kivonatot is tartalmaz. A kurkumin kivonatolása 100%-ban napelem-működtetésű gyárban történik.

Mikronizált kurkuma-kivonat felszívódást segítő mátrixban.

A kurkuma hatóanyagai, a kurkuminoidok véráramba jutása nagyon korlátozott. Ennek áthidalására hoztuk létre e terméket.

Egy feketebors-kivonat, a BioPerine? akár 2000%-kal is növelheti a kurkuminoidok felszívódását. A Bio-Curkumin? (BCM-95?) pedig egy új, szabadalmaztatott kurkuma-kivonat, amely a kurkuminoidokat a kurkuma esszenciaolajával együtt tartalmazza mikronizálva, és még a feketebors-kivonatos megoldásnál is 6-szor hatásosabb.

A gyömbér gingerol hatóanyaga is fokozza a kurkumin felszívódását, ráadásul hasonló hatással rendelkezik, mint a kurkumin, különösen gyömbér-illóolajokkal együtt.

A kurkuma turmeronokra standardizált kivonata szintén jelentősen fokozza a kurkumin felszívódását.

Termékünk mindezt együtt tartalmazza!

 

5 840 Ft

Termék leirás: A kurkuma sokoldalú növény. Nemcsak az ázsiai konyha kedvelt fűszernövénye, hanem az évezredekre visszanyúló hagyományos indiai gyógyászat által régóta alkalmazott gyógynövény.

Nettó tömeg: 43,8 g

Kiszerelés: 120 tabletta/ doboz

OÉTI szám: OÉTI 12260/2013

Forgalmazza: Herbavita Kft, 1135 Budapest, Csata utca 27.

Adagolás: 2 x 1 db tabletta / nap

Tárolás: Szobahőmérsékleten,15 °C-25 °C-on , száraz helyen tárolandó.

4 225 Ft

KURKUMÁT ÉS E-VITAMINT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

A készítmény 500 mg kurkumát tartalmaz tablettánként.

A kurkuma elősegítheti az ízületek rugalmasságának, egészséges működésének fenntartását.

A készítmény nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják.

5 245 Ft

A Kurkuma segít a gyulladásos tünetek csökkentésében, csökkenti a gyulladást az ízületekben és izmokban.

Hozzájárul az ízületek rugalmasságához. Segít fenntartatni a csontok, ízületek egészségét.

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

2 295 Ft

Natur Tanya - 60 napos Szépség kúracsomag - 3000mg kollagén mátrix a napi adagban

Szépség kúracsomag

Ebben a 60 napos kúracsomagban 3 palack szabadalommal védett, folyékony kollagén koncentrátum található. A palackok tetején lévő adagolókupak segítségével napi 3000 mg kollagén mátrixszal dúsíthatod étrended a haj, a bőr, a körmök, a kötőszövet – és a porcok egészségéért.

 

  • Magas biohasznosulású folyékony forma
  • Könnyen adagolható mérőkupakkal
  • Elasztinnal, Aloéval és csipkebogyó kivonattal dúsítva
  • A napi adagban 3000mg kollagénnel a haj, bőr, körmök és porcok egészségére!


Szabadalommal védett kollagén mátrixot tartalmaz, ami lehetővé teszi az 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára, melyek az anyagcsere szintjén más és más szerepet töltenek be.


Alapvetően 5 típusú kollagént különböztetünk meg, melyek hely szerint megtalálhatóak

  • I. típusú kollagén; bőr, csontok, inak, szalagok
  • II. típusú kollagén; porc-és szem szerkezete
  • III. típusú kollagén; máj, tüdő, artériák
  • IV. típusú kollagén; vese és belső szervek
  • V. típusú kollagén; méhlepény, haj szerkezete


Éltető fehérje

A Kollagén nem más, mint a test meghatározó proteinje, ami a haj, bőr, köröm, ínak, porcok, csontok, izmok, erek, valamint az összes kötőszövet szerkezeti építője. Ez a zselatinos fehérje megtalálható pl. a szemben is, ő biztosítja a szem tömörségét. Bőrünk 75%-át kollagén alkotja. Az összfehérje tömeg 30%-a kollagén.


A kollagén hatásának vizsgálata a mai napig a tudományos kutatások középpontjában áll. Azt azonban biztosan tudjuk, hogy a kollagén szintézise az életkor előrehaladtával fokozatosan csökken, ezért fontos odafigyelni a pótlására; külső forrásból (pl. étrend-kiegészítővel tudjuk biztosítani a bevitelét).

Nem tartalmaz mesterséges színezéket

 

 

23 915 Ft

Klorofillt és a népgyógyászatból jól ismert 12 gyógynövény kivonatot tartalmazó folyékony, vegán étrend-kiegészítő a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához és a szervezet salaktalanító munkájának fokozásához. A termék hatóanyagai között kizárólag csak természetes gyógynövények szerepelnek (köztük több standardizált kivonattal), melyek közül az articsóka kivonat hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez, és a bélkomfort támogatásához1.

  • Vegán, folyékony formula
  • a szervezet méregtelenítéséhez és a bélkomfort támogatásához
  • gyógynövényekkel és standardizált kivonatokkal
  • 12 féle természetes és komplex gyógynövénnyel koncentrált formában
  • nem tartamaz hozzáadott aromát


Kinek és mikor ajánljuk a natur tanya® puridren koncentrátumot?

Ha reggelente gyűröttnek és fáradtnak érezzük magunkat
Ha csökkent a fizikai és szellemi energiánk
Fogyókúrázóknak, és hízásra hajlamos személyeknek
Ha támogatni szeretnénk a szervezet méregtelenítő folyamatait és a bélkomfortot

Hogyan készítsünk méregtelenítő és zsírégető koktélt, 3 lépésben!

Mivel az összetevők koncentráltak, naponta csak 25 ml-nyi mennyiségre van szükség, amit adjunk tetszőleges mennyiségű vízhez. (Mi 1,5 liter szénsavmentes ásványvizet javaslunk a hígításhoz)
Rázzuk össze és igyuk egész nap, egyenlő arányban elosztva!
Dúsítsuk nyugodtan koktél elemekkel is, mint narancs-, citrom-, lime- és uborkakarikák, illetve mentalevél, citromfűlevél.

6 750 Ft

Natur Tanya Hepa Detox máj és emésztés

A máj és emésztés egészségére1 alkottuk meg új, folyékony koncentrált kivonatunkat, 12 féle célzott összetevővel. A vegán májkomplex folyékony étrend kiegészítő, glutén-, laktóz- és cukormentesen.

12 féle összetevő a máj és az emésztés egészségére

A növényi kivonatok támogatják a máj és az emésztőrendszer méregtelenítését, megfelelő működését.


Standardizált Máriatövis - adagonként 210 mg szilimarin tartalommal 6562 mg porított őrleménynek megfelelő máriatövis kivonat.
A ,áriatövis hozzájárul a normál májfunkciókhoz, az epe egészségének megőrzéséhez, a toxikus anyagok szervezetből való eltávolításához, a májszövetek és a sejtek normális regenerációjához, valamint támogatja az emésztést.

Standardizált Articsóka kivonat - adagonként 16 mg cinarin tartalommal. Az Articsóka támogatja a máj és az emésztőrendszer méregtelenítését, megfelelő működését. Termékünk az articsóka egyik fő bioaktív komponensére, cinarinra standardizált kivonatát tartalmazza, amely a növény levelében a legnagyobb koncentrációban előforduló anyag. Az Articsóka továbbá támogatja a testsúlycsökkenést, és segít csökkenteni a vérzsírok mennyiségét.

Standardizált kurkumakivonat - adagonként 2,4 mg kurkumin tartalommal. A kurkuma segít fenntartani a máj egészségét, hozzájárul a normál májfunkció fenntartásához, segíti az emésztést, hozzájárul az emésztési komfortérzethez és az epe megfelelő működéséhez, valamint megakadályozza a zsírok felhalmozódását, 2valamint szignifikáns antioxidáns hatással rendelkezik.

Kolin-bitartarát – adagonként 82,5 mg kolin tartalommal, ami szinergiában hat a B6-vitaminnal a normál homocisztein anyagcserében
Aminosavak - L-metionin és L-ornitin - méregtelenítő tulajdonságaik segítenek csökkenteni a máj megterhelését, a metionin SAMe-vé és ciszteinné alakul szükség esetén, segít megelőzni a felesleges zsírfelhalmozódást a májban és a májon kívül is azáltal, hogy lipotropként működik és lebontja a zsírt az anyagcsere során.

Mio-inozitol - Egy lipotróp tápanyag akárcsak a kolin, ami támogatja vagy ösztönzi a zsír kivitelét a májból. A lipotrópok szükségesek az egészséges máj fenntartásához, és a májból kivitt zsír elégetéséhez további energianyerés céljából.

Szerves B-komplex - B1-vitamin (tiamin), B2-vitamin (riboflavin), B3-vitamin (niacin), B5-vitamin (pantoténsav) és B6-vitamin (piridoxin) a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokért.

 

5 235 Ft

Natur Tanya Hepa Detox máj és emésztés

A máj és emésztés egészségére1 alkottuk meg új, folyékony koncentrált kivonatunkat, 12 féle célzott összetevővel. A vegán májkomplex folyékony étrend kiegészítő, glutén-, laktóz- és cukormentesen.

12 féle összetevő a máj és az emésztés egészségére

A növényi kivonatok támogatják a máj és az emésztőrendszer méregtelenítését, megfelelő működését.


Standardizált Máriatövis - adagonként 210 mg szilimarin tartalommal 6562 mg porított őrleménynek megfelelő máriatövis kivonat.
A ,áriatövis hozzájárul a normál májfunkciókhoz, az epe egészségének megőrzéséhez, a toxikus anyagok szervezetből való eltávolításához, a májszövetek és a sejtek normális regenerációjához, valamint támogatja az emésztést.

Standardizált Articsóka kivonat - adagonként 16 mg cinarin tartalommal. Az Articsóka támogatja a máj és az emésztőrendszer méregtelenítését, megfelelő működését. Termékünk az articsóka egyik fő bioaktív komponensére, cinarinra standardizált kivonatát tartalmazza, amely a növény levelében a legnagyobb koncentrációban előforduló anyag. Az Articsóka továbbá támogatja a testsúlycsökkenést, és segít csökkenteni a vérzsírok mennyiségét.

Standardizált kurkumakivonat - adagonként 2,4 mg kurkumin tartalommal. A kurkuma segít fenntartani a máj egészségét, hozzájárul a normál májfunkció fenntartásához, segíti az emésztést, hozzájárul az emésztési komfortérzethez és az epe megfelelő működéséhez, valamint megakadályozza a zsírok felhalmozódását, 2valamint szignifikáns antioxidáns hatással rendelkezik.

Kolin-bitartarát – adagonként 82,5 mg kolin tartalommal, ami szinergiában hat a B6-vitaminnal a normál homocisztein anyagcserében
Aminosavak - L-metionin és L-ornitin - méregtelenítő tulajdonságaik segítenek csökkenteni a máj megterhelését, a metionin SAMe-vé és ciszteinné alakul szükség esetén, segít megelőzni a felesleges zsírfelhalmozódást a májban és a májon kívül is azáltal, hogy lipotropként működik és lebontja a zsírt az anyagcsere során.

Mio-inozitol - Egy lipotróp tápanyag akárcsak a kolin, ami támogatja vagy ösztönzi a zsír kivitelét a májból. A lipotrópok szükségesek az egészséges máj fenntartásához, és a májból kivitt zsír elégetéséhez további energianyerés céljából.

Szerves B-komplex - B1-vitamin (tiamin), B2-vitamin (riboflavin), B3-vitamin (niacin), B5-vitamin (pantoténsav) és B6-vitamin (piridoxin) a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokért.

 

8 850 Ft

Ájurvédikus gyógynövények keveréke a könnyed anyagcsere és az optimális emésztés támogatására. Összetevők: haritaki kivonat, triphala por, gyömbér por, édeskömény por, kurkuma por

Nekes ajánljuk, ha...
puffadás, hasi fájdalom, teltségérzet, fokozott bélgázképződés, székrekedés, lelassult anyagcsere vagy más hasonlóan kellemetlen emésztési problémával küzdesz.

  • A Haritaki (indiai cserzőgubacs) béltisztító hatásával segíti az optimális emésztést, segít lebontani a zsír lerakódásokat és a felhalmozódott méreganyagokat a belekben, és szabályozza az anyagcserét. A haritaki segíti a tápanyagok, vitaminok felszívódását és beépülését.
  • A Triphala 3 őshonos indiai növény gyógynövényes kombinációja. ezek: az amalaki (indiai egres), bibhitaki és a haritaki (indiai cserzőgubacs). Ez a keverék segíti a belső tisztítást és támogatja az immunrendszert. Jótékony hatással van az idegrendszerre, a szív- és érrendszerre és a húgyúti rendszerre. Javítja a bélmozgást, és a haritakihoz hasonlóan segíti a tápanyagok, vitaminok felszívódását és beépülését.
  • A Gyömbér segít az olyan emésztési panaszoknál, mint a kellemetlen érzés a gyomorban egy zsírosabb étel után vagy reflux esetén, amikor a gyomor savas tartalma visszaáramlik a nyelőcsőbe.
  • Az Édeskömény támogatja az egészséges emésztést, friss leheletet biztosít étkezések után.
  • A Kurkuma segít a test méregtelenítésben és csökkentheti a derékméretet.
5 245 Ft

Étrend-kiegészítő articsóka kivonattal és további keserűanyag-tartalmú gyógynövényekkel


Az articsóka kivonat hozzájárul a bélrendszer egészséges működéséhez, az emésztéshez.

Az articsóka egy zöldségféle, melyet főleg a Földközi-tenger környékén termelnek, s onnan jut el a világ többi országába. A 16. század óta ismerik, s értékelik a leveleiben lévő keserű anyagokat.

A Ga-Lexír az articsóka gondosan válogatott leveleiből készül, melyhez további keserű növények, s fruktóz kerül.

Íze kellemes, kesernyés aromájú. Kémiailag nem tartósított.

Cukorbetegek is fogyaszthatják. 20-40 ml 0,36-0,72 BE-nek felel meg.

 

5 580 Ft

A kurkuma (Curcuma longa) kiváló fűszer- és gyógynövény. A népi gyógyászatban többféle panasz kezelésére alkalmazzák sikerrel. A kurkuma aktív hatóanyaga a kurkumin, egy narancssárga színű olaj. Fűszernövényként (az ?élet fűszere?-ként tartják számon), festékanyagként is használják a kurkumát, de gyógynövényként is elég sokoldalúan alkalmazható. A kurkuma gyulladáscsökkentő hatású, enyhíti a gyulladásos fájdalmat és az izom- és ízületi fájdalmat.

3 195 Ft
 
Nézet:
Sorrend: