Gyümölcslé

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.03.27-ig 10% kedvezménnyel

Dr. Steinberger Bio Zöldbúzafű koktél:

A természet csodája. Zöldbúzafű levéből (45%), zöldteából, almaléből, agavesűrítményből készül, spirulina mikroalga hozzáadásával. A búzafű friss levében vitaminok, enzimek, fehérjék és klorofil, valamint több, mint 90-féle ásványi anyag és nyomelem található. Vasból a parajban lévő mennyiség tízszeresét tartalmazza. 

Dr.Steinberger Bio Zöldséglé:

Kalóriaszegény. Biológiailag termesztett zöldségek ízletes leve. A kíméletes gyártási eljárás megőrzi a zöldségekben található vitaminokat és ásványi anyagokat. A paradicsom íze mellett jól kivehető a zeller, a lestyán és a cékla zamata is. Tartalmaz még sárgarépát, uborkát, savanyú káposztát, hagymát, paprikát, kaprot, citromlevet, bazsalikomot, köményt és petrezselymet. Kalóriaszegény, ezért lékúrához is kitűnő. Salátaöntetként is finom. Melegítve ? de nem forralva ? ízletes levesként is fogyasztható. 

Dr. Steinberger Ananászlé:

Direktlé, nem koncentrátumból készül. A Dr.Steinberger Ananászléhez válogatott érett ananászt dolgoznak fel. Az ananászt meghámozzák és a teljes gyümölcsöt kíméletesen feldolgozzák. Ennek következtében az Ananászlé tartalmazza a gyümölcs értékes alkotóelemeit, így magát a gyümölcs húsát is. Különlegesen frissítő hatású. Lékúrához is ajánlott. Cukor hozzáadása nélkül készült. 

Dr.Steinberger Bio Céklalé:

A természet ajándéka.  A cékla kalciumot, foszfort, vasat, nátriumot, káliumot, ként, magnéziumot, A-, B- és C-vitamint tartalmaz. Régóta ismert a céklában található vörös festékanyag, a betanin. A zöldségek közül talán a cékla a legismertebb, hiszen a hagyományos táplálkozásban fontos szerepet kapott. A biológiai termesztés biztosítja, hogy a Dr.Steinberger Céklalé a növény valamennyi hasznos alkotóelemét hiánytalanul tartalmazza. Lékúrához is kiváló.

Dr.Steinberger Bio Sárgarépalé:

Biológiai termesztésű zöldség értékes leve. A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik. A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.

 

11 615 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
10 450 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.01 - Vége: 2024.03.27
Akcióból hátralévő idő:

Hat értékes gyömölcsből, céklából, macsából és spirulina algából készül ez a különleges és magas minősgű direktlé. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a napi ajánlott zöldség és gyümölcsbevitel eléréséhez. Az acerola rendkívül magas C-vitamin tartalma, valamint az antioxidánsokban kimagaslóan gazdag japán eredtű macsa (porított zöld tea) hozzájárulnak sejtjeink oxidatív stressz elleni védelméhez, és természetesen támogatják szervezetünk kiegyensúlyozott működését. Az egzotikus maracuja és mangó teszik igazán különlegessé ennek a direktlének az ízvilágát.

2 825 Ft

Fekete Berkenyelé/Arónia

A fekete gyümölcsű berkenye (arónia) kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal rendelkezik.

B1-, B2-, B6-, B9-, B12-, C-, H-, vízben oldódó és A-, E-, K-, zsírban oldódó vitaminokat tartalmaz. Ezenkívül magas a ritka P vitamin tartalma is.

Kelet-Európa legjobb termőterületeiről gondosan válogatott illatos bio fekete berkenyét dolgoznak fel a Dr.Steinberger üzemében és varázsolják kiváló minőségű gyümölcslévé. A gyümölcsöket csak egyszer préselik, így valóban tiszta direktlé kerül az üvegekbe, ami megőrzi a fekete berkenye természetes anyagait.

4 140 Ft

Kitűnő C-vitamin forrás! A feketeribizli íze zamatos, frissítő. A C-vitaminon kívül még számos más vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.

Kedvező gyümölcssav tartalma megvédi a C-vitamint az oxidációtól. A Feketeribizli Nektárból napi egy-két deci javasolt. Fogyasztása elősegíti a jó közérzetet, különösen a téli időszakban.

Tárolási javaslat: Felbontás után hűtőben max. 5 napig.ó

Ajánljuk: Vérzékenységben szenvedőknek, betegség után, a lábadozás ideje alatt, anyagcsere serkentő. Csökkenti a krónikus fájdalmakat, meghűléses megbetegedések kiváló ellenszere. Kiütéses, gyulladt bőr enyhítésére.

Fogyasztási javaslat: Reggel éhgyomorra 1-1,5 dl. 1 üveg kb. 5-7 napra elegendő.

2 480 Ft

A Bio-Gránátalmalevet a gyümölcsből nyersen préselik.100%-os direktlé,  nem sűrítményből készül. A gránátalma fán termő, jellegzetesen fanyar ízű, kellemes gyümölcs. Tápértékét már az ősi kultúrák is felismerték és széles körben alkalmazták.

Napi 100 ml fogyasztását javasoljuk, tisztán, vagy tetszés szerint hígítva és/vagy édesítve.

2 985 Ft

100% gyümölcstartalom

A Bio-Gránátalmalevet a gyümölcsből nyersen préselik. 100%-os direktlé, nem sűrítményből készül. A gránátalma fán termő, jellegzetesen fanyar ízű, kellemes gyümölcs. Tápértékét már az ősi kultúrák is felismerték és széles körben alkalmazták. Napi 100 ml fogyasztását javasoljuk, tisztán, vagy tetszés szerint hígítva és/vagy édesítve.

4 250 Ft

Dr. Steinberger Bio Gyömbér-Mix 750 ml

Élvezze ezt a harmonikusan komponált vegyes gyümölcslevet, amely gondosan válogatott ökológiai termesztésből származó alma, szőlő és ananász levéből készül, enyhén csípős, frissen préselt gyömbérlével.

Hidegen és melegen (nem forralva) egyaránt fogyasztható.

2 585 Ft

Élvezze ezt a magas gyümölcstartalmú, különlegesen jóízű, minden tekintetben nemes nektárkompozíciót, amely a legzamatosabb meggyfélékből készül!

Régi tapasztalat, hogy a meggy leve kiváló szomjoltó, ugyanakkor energiaforrás is.

Sportolóknak is ajánljuk. 

A meggyfélék nagyon érzékeny gyümölcsök, amelyek aromájukat csak a fán érlelik és a begyűjtés után gyorsan elveszítik. Szerződéses termelőink biztosítják, hogy a gyümölcsöket a legoptimálisabb időpontban szedik le, utána azonnal préselésre, majd letöltésre kerülnek.

 

2 720 Ft

Dr. Steinberger Kinderglück Vasban Gazdag 750 ml

Napon érlelt gyümölcsök nyersen préselt leve, 1% mézzel.

A vas elengedhetetlen a vérképzés folyamatához, a C-vitamin elősegíti a vas felszívódását és hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez.

Vas(II)glükonát hozzáadásával készül.

Elsősorban fejlődésben levő gyerekeknek.

Fogyasztási javaslat: napi 150 ml.

2 585 Ft

Dr. Steinberger piros szőlőlé 750 ml

Kétértékű vassal dúsított, természetes energiaforrás, mely aktívan hozzájárul egészség megőrzéséhez.

Magas természetes szőlő- és gyümölcscukor tartalma miatt kiváló energiaforrás.

A kétértékű vas hozzáadása révén kiválóan alkalmas a nem megfelelő táplálkozás okozta vashiány megelőzésére és a menszesz alatti fáradtság enyhítésére.

Magas ásványi anyag-tartalma (szelén, kálium) lassítja a bőr öregedését.Hígítva akár mindennapos kísérője lehet a sportos életmódnak.

A szőlő a szervezet számára közvetlenül is felhasználható cukrot - szőlőcukrot - tartalmaz, ezért kúraszerűen is ajánlható vérszegény, legyengült szervezet számára, daganatos betegségek, székrekedés, aranyér, mindenféle gyulladásos megbetegedés gyógyszereként és női betegségekre is.

2 685 Ft
Nézet:
Sorrend: