Hidratálás

Nézet:
Sorrend:

Megemel – Antioxidáns – Felragyogtat

  • Elképesztő lifting- és tápláló hatás
  • Azonnali és hosszan tartó eredmény
  • *In vivo tesztek igazolták az azonnali feszesítő hatást, már 5 perc után az önkéntesek 70%-nál, 15 perc után pedig a 90%-uknál!


A szérum aktív összetevői: organikus Moringa Oleifera levélkivonat és magolaj, Baobab pép, gumiarábikum és hialuronsav. Minden bőröregedéssel kapcsolatos folyamatra hatással van, a bőrt feszesíti, hidratálttá és ragyogóvá varázsolja. Véd a szmog, valamint az UV sugárzás öregítő hatásától. Minden bőrtípusra tökéletes választás!


Biológiai mutatók

  • Organikus összetevők összesen: 35%**
  • Természetes eredetű összetevők összesen: 99,75%
  • Természetes eredetű illatanyag:100 %
  • Vegán termék
  • Bőrgyógyászatilag, mikrobiológiailag tesztelt
  • NIKKEL-KRÓM-KOBALT TESZTELT < 0,00001%!
  • Nincsenek benne: génmódosított összetevők, állati eredetű anyagok, ásványi olajak, parabének, szilikon, PEG, szintetikus színezék
  • A csomagolás újrahasznosítható és a
    felhasznált papír is felelős gazdálkodásból származik

**min. 10 % szükséges a Cosmos Organic Standard-hoz

8 015 Ft

A Caviar Collagen kollekció termékei egyesítik magukban a fekete kaviár kivételes tulajdonságait, a gyógynövények kollagénjét és a Szibériai Gyógynövényes Hidratáló Komplexet, mely a vadon termő szibériai növényekből készült különleges keverék, és segít megőrizni a bőr fiatalságát, frissességét és szépségét.

A krém segít, hogy bőre tökéletesen hidratált legyen. Emellett optimális védelmet biztosít és megelőzi az öregedés első jeleinek megjelenését.

Minden bőrtípusra alkalmazható.

9 565 Ft

Naturissimo gránátalma-aszú time defence hidratáló nappali krém 50 ml

Az érett bőr hidratációját elősegítő, bőrtápláló arckrém. Biológiailag értékes gránátalma és szőlőmag olajokat, a környezeti ártalmakból származó szabadgyökök lekötődését elősegítő antioxidáns spárga kivonatot és A-vitamint tartalmaz.

A bíbor kasvirág kivonata, a hidratációt és bőrregenerációt támogató aszús szőlőlé és a alpesi csukóka kivonata a száraz, érett bőr komplex ápolásáról gondoskodnak.

7 740 Ft

Organic Shop Antioxidáns és anti-aging fátyolmaszk guavával és papayával 25g

Az Organic Shop Antioxidáns és Anti-aging fátyolmaszk guavával és papayával egy természetes összetevőkből készült maszk, amely hidratálja, táplálja és védi a bőrt. 

Azonnali felfrissülést és egyenletesebb bőrfelszínt biztosító maszk öregedésgátló hatással.

A C Vitamin Therapy maszk ragyogást biztosít bőrének, miközben hatékonyan célozza az öregedés jeleit és emellett természetes forrású C-vitamint tartalmaz, amely a fiatalító formula részeként működik.

Az organikus guava fokozza a ragyogást és javítja az arcszínt, apapaya segít a bőr tónusának halványításában és a sötét karikák elleni küzdelemben. Természetes forrású C-vitamint tartalmaz, amely a fiatalító formula részeként működik.

740 Ft
Nézet:
Sorrend: