Arctisztítás (arcmaszk, bőrradír, arctisztítótej,-hab)

Nézet:
Sorrend:

A legjobb választás a bőrápoláshoz. Tisztítja a bőrt és stabilizálja a tónusát, hihetetlenül puha, és sugárzó eredmény.
Organikus Altai homoktövis hidrolátum: hozzájárul a bőr felületének egészségéhez, a rugalmasság és hidratáltság növelésével.
C Vitamin: segít a bőr természetes védekezőrendszerénekfelállításában, és a helyreállító folyamatok felgyorsításában.
Glikolsav
Tejsav

Kiszerelés: 150 ml

2 050 Ft

Finoman tisztítja a bőrt, elősegíti a regenerálódást, mattítja és javítja az arcszínt.

Bio Sophora Khakassia-virágvíz segít a lipidegyensúly szabályozásában és minimalizálja a pórusokat.

Bio szibériai fenyőolaj a többszörösen telítetlen savak, E- és F-vitamin egyedülálló természetes forrása, táplálja és puhítja a bőrt. Hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
2 600 Ft

Mélyen tisztítja a bőrt, segít minimalizálni a pórusokat és tonizáló, felfrissítő hatással rendelkezik.

Bio Sophora Khakassia-virágvíz segít a lipidegyensúly szabályozásában és minimalizálja a pórusokat. Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
2 135 Ft

Age-Defying. Finoman tisztít, eltávolítja a sminket, és a megtisztulás, frissesség és kényelem érzetét kelti.

Bio Snow Cladonia-virágvíz segíti a bőr megújulását, megemeli és óvja a finom ráncok kialakulásától. Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, Hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
2 225 Ft

Naturissimo alga-spa maszk 50 ml

Vegyes, zsíros bőrre

A kevert, tágpórusú és vízhiányos bőr normalizáló maszkja.

Hatóanyagok: bükszéki gyógyvíz, méz, komló kivonat, Zn2+, spirulina alga, jojoba olaj, tökmagolaj, cickafark, makadámia, biotin, ciprus, E-, B5-vitamin, Mn2+. Parfümöt nem tartalmaz. A spirulina alga nyomelemek és értékes lipidek tárháza. A gyógyvíz összetétele, bázikus karbonátjai kiegészítik az alga hatását, így a nyomelemhiányos, kevert bőrtípusok kiváló regeneráló, nyugtató maszkja.

Alkalmazása: hetente, kéthetente a gélmaszkoknál szokásos vastagságban gézre, vagy anélkül felvisszük a kezelendő felületre, majd 15-20 perc hatóidő után lemossuk.

2 525 Ft

Naturissimo citromfű-fűzfa tini arclemosó gél 100 ml

Alaposan tisztító, de kímélő, komplex gyógynövényes megoldást jelent a tinikori zsíros, pattanásos bőr tisztítására és mattítására, kinézetének javítására a citromfű-fűzfa tini arclemosó gélünk. Nappali és esti használatra is ajánljuk. Megőrzi a bőr védőrétegét, mégis bőrkímélő felületaktív anyagai hatékonyan tisztítják a zsíros, aknés bőrt is. A paradicsom kivonata, a ciprus illóolaja, a panthenollal és E-vitaminnal a faggyúmirigy működés normalizálását támogatja. Alkoholt nem tartalmaz, ezért nem is szárít, a bőrfelület hidratáltságának megőrzését segíti.

2 815 Ft

Nyugtató és egységesítő hatás, matt és bársonyos eredmény.

A PuroBio Cosmetics zsíros bőrre való primer alapozója nyugtató és mattító hatásával tökéletesen felszívja a fölösleges faggyút.

Gyors száradása nem befolyásolja az alapozóval való elegyítését, amelyet kiváló eredménnyel lehet szinte azonnal felvinni.

A zsíros bőrre való előkészítőnk segítségével sminkje tökéletes és hosszan tartó lesz.

Használata: Helyezzen egy kevés terméket az arcára, és egyenletesen oszlassa el, amíg teljesen fel nem szívódik. Javasoljuk ujjal való felvitelét.

Ne használja a szemkörnyéken, mert az különleges termékeket igényel.

A termék tesztelve lett nikkelre, vegán és a CCPB organikus minősítésével rendelkezik.

4 060 Ft

Akné elleni krém, hatóanyagai olyan regeneráló anyagok mint az ichtyol, allantoin, A.H.A. sav. Ezek faggyúmirigyszabályzó, bőrpuhító, viszketéscsillapító, hámképző, nyugtató tulajdonságúak. A bőrt nem terhelik. Az allantoin növeli a bőr természetes védekezőképességét, segítik a sejtregenerációt. Javítják a bőrfunkciók normális működését. Kiváló bőrmegújító tulajdonságuk miatt lehetőséget adnak a a szabad gyökök okozta problémák enyhítésére.

Bőrtípus: Gyulladt aknés, zsíros bőrre.

2 980 Ft
Nézet:
Sorrend: