Jelszó

Nyári szünet

Szabadság miatt
2017.08.07 éjfél után leadott rendelését
2016.08.21-től teljesítjük.

Ez idő alatt telefonos ügyfélszolgálatunk,
valamint irodánkban a személyes csomagátvétel is szünetel.

Webáruházunk folyamatosan elérhető!

Hírlevél

Fizetési megoldás

Díjmentes szállítás

dr.organic

neobio

Khadi

Lavera

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Faliújság

2011.01.01
Pick Pack csomagátvételi pontok

Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország számos városában megtalálható immár több mint 225 Pick Pack Pont üzletben Ön személyesen is átveheti a www.netbio.hu áruházban leadott megrendelését.
A kiszállítás és az átvétel időpontjáról e-mailben értesítjük kedves Vásárlónkat.Pick Pack Pont kiszállításA Pick Pack Pontok a frekventált helyeken megtalálható Inmedio és Relay hírlapüzletek.
A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV és Volán társaságok), az Inmedio üzletek a bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétáló-, és főutcáin találhatóak, hogy megkönnyítsük Önnek a csomag átvételét. A megrendelt áru Pick Pack Pontba érkezését követő 5 munkanapon belül átvehető az üzletek nyitvatartási ideje alatt. Az üzletekben lehetőség van Bankkártyával történő fizetésre is. (a pontos információt a részletes boltlista tartalmazza)

Mennyibe kerül?

A csomagátvétel díja igen kedvező, s
10.000 forint feletti megrendelés esetén díjmentes!

Mikor válassza a csomagpontot?

Ha nem kíván a futárra várni, és nem tud személyesen eljönni irodánkba a csomagért, akkor mindenképpen válassza az új kényelmi szolgáltatását a személyes csomagátvételt a Pick Pack Pontokban.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A csomagok Pick Pack Pontok nyitvatartási idejében akár a hét minden napján átvehetőek. Egyesíti magában a személyes átvétel kényelmét és futárszolgálat gyorsaságát.

Hogyan kérheti ezt az átvételt?

A www.netbio.hu áruházban a megrendelés leadásakor -a szállítási és fizetési módok kiválasztásakor- az üzletlistából kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső Pick Pack Pontot. A küldeményt az általunk küldött visszaigazoló e-mailben szereplő a rendelés azonosító számának megadásával veheti át.
Pick Pack csomagátvételi pontok jelenlegi listája
(új ablakban nyílik meg)

Fontos tudnivalók:

1, A Pick Pack Pont munkatársa a küldeményt Önnek, illetve annak a személynek adja át , aki a Pick Pack Pont Árushely nyitvatartási idejében, a megérkezést közlő levéltől számított öt (5) napon belül megjelenik, és magát a küldemény átvételére jogosultként igazolja magát ezen levélben szereplő kód felmutatásával. A Pick Pack Pont munkatársa nem jogosult annak semmilyen módon való vizsgálatára, hogy a kódot felmutató személy megegyezik-e Önnel vagy a megbízottjával, azaz a kódot felmutató/közlő személy igazoltatására nem jogosult. Kizárjuk a kártérítés lehetőségét, minden olyan esetre, amely a kód illetéktelen személy általi megszerzése miatt következik be. A Pick Pack Ponton Ön vagy képviselője a küldemény átvételét aláírásával igazolja a küldemény átvételének igazolására szolgáló átadás-átvételi elismervényen. Átvételkor a Önnek vagy a képviselőjének a nevét és lakcímét beazonosítható módon nyomtatott betűkkel is rá kell írni az elismervényre, az átvételt igazoló aláíráson túlmenően.

2, A Pick Pack Ponton amennyiben észleli hogy a csomag megsérült, ez esetben, a sérült küldemény átvételét megtagadja, erről a Pick Pack Pont munkatársa jegyzőkönyvet készít.

3, Abban az esetben, ha a Ön vagy meghatalmazottja a küldeményt a Pick Pack Pont Árushelyre való kiszállításától számított öt (5) napon belül az Árushelyen nem jelenik meg, erről a Pick Pack Pont nem értesíti Önt, és a csomag visszaszállításra kerül cégünkhöz.

4, Kérjük, amennyiben a rendelése után úgy dönt hogy nem kívánja a csomagot átvenni, abban az esetben értesítsen minket a posta@netbio.hu e-mail címen levélben.
 

Webáruház készítés