Jelszó

Hírlevél

Fizetési megoldás

dr.organic

neobio

Khadi

Lavera

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Termék részletek



Lecker's Bio gabonba-alapú szárított élesztő 9 g

Lecker's Bio gabonba-alapú szárított élesztő 9 g
285 Ft285

Ökológiai gazdálkodásból származó termék. Emulgeátorok felhasználása nélkül készült.

A konvencionális élesztő előállítása során, egy melasz alapon termesztik az élesztőt ammóniák, szintetikus vitaminok kén- és foszforsav segítségével. Ugyan ilyen sokoldalú, de sokkal környezetkímélőbb a gabonaalapú bio élesztő előállítása. Egy bio alapon - ami bio gabonából, tiszta forrásvízből és enzimekből áll - magas minőségű tejsavbaktérium- és élesztőkultúrát termesztenek. Az összes használt mikroorganizmusok és alapanyagok garantáltan génmanipuláció mentesek. A további feldolgozás során nem használnak semmilyen kémiai alapanyagot. Egy csomag szárazélesztő hatása megegyezik egy 1 kocka friss élesztő hatásával.  Egy finomabb és gyorsabban keleszthető süti előállításához a Lecker?s ?elő-tészta? készítését javasolja.
Az ?elő?tészta? 500g lisztből: 100g lisztet 9 g (1 zacskó) élesztővel összekeverünk, majd 100 g meleg vizet hozzáadunk és összedolgozzuk. 1-2 óra dagadási idő után a többi hozzávalót is belegyúrjuk a tésztába.

A csomag 500 gr liszthez elegendő.

  • Elkészítési javaslat: Liszttel jól elvegyítjük (közvetlen folyadékba nem szabad feloldani) és mint élesztő feldolgozzunk.


    Összetevők: gabonakészítmény (kukorica, búza)*, élesztő (47%), burgonyakeményítő* = *ellenőrzött biogazdálkodásból.

    Kiszerelés: 9 g

  • Vonalkód
    4013044100106
    Minősítés
    Bio
    Termék
    Élesztő
    Várható szállítás
    1 héten belül
    Szállítási tömeg
    9 g/db
Webáruház készítés