Jelszó

Fizetési megoldás

Újdonságok, akciók

Új termékek


NetBioHónap


AKCIÓK!

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Árzuhanás

Akció

Házhozszállítás

Gmail-es vásárlók FIGYELEM!

Az utóbbi napokban egyre több visszajelzést kaptunk arról, hogy a
Pick Pack
Csomagpontra érkező csomagról az értesítő levelek
nem érkeztek meg.

Ezek a visszajelzések mind-mind Gmail-es postafiókról jöttek.
Az esetek többségében Pick Pack Pont (Lapker/Sprinter) értesítő levele a Gmail-es postafiókon belül a SPAM mappában landolt. 

K
érjük, ezeket a leveleket ne minősítse SPAM-nek és ha a rendszer annak minősítette, kérjük minősítse át "nem spam" levélnek! Így elkerülhető hogy később is oda kerüljön.  

Termékajánló

TOP Termékek

Faliújság

2014.03.13
2013.07.25
2013.04.26
2012.08.16
2012.05.18
2010.06.06
2010.02.07
2008.06.01
2007.11.12
2007.10.12
2007.09.14
2007.09.12

Szűrés

Minősítés
Termék
Várható szállítás

Hírlevél

Látogató Számláló

1
9
1
1
3
5
5

Naptár

2015. Február
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 

Termék RészletekHunza barack kapszula 120 darab

Hunza barack kapszula 120 darab
6 900 Ft

Sárgabarackmag kivonatot (300 mg/kapszula) Reishi kivonatot (60 mg/kapszula) és C-vitamint(60 mg/kapszula) tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.


Sárgabarackmag kivonat: A hagyományos hunza étrend sárgabarackmaggal kiegészülve, az átlagos étrendnél mintegy kétszázszor több B17 vitamint tartalmaz. A napjainkban hivatalosan is elfogadott orvostudomány nem tud választ adni arra, miért mentesek a Hunzák a civilizáció betegségeitől. Talán a sárgabarackfákban rejlik a hunza emberek hosszú életének titka?

Reishi - Ganoderma lucidum kivonat: A hazánkban pecsétviasz lakkostapló (=pecsétviaszgomba), Japánban reishi, Kínában ling-zhi néven ismert gomba Japánban az egyik leghíresebb gyógygomba. Kínában mintegy 4000 év óta ismerik és használják a népi gyógyászatban a ling-zhi gombát (jelentései: halhatatlanság növénye és isteni gyógyfű). A gombáról fennmarad első írásos emlékek mintegy 2000 évre nyúlnak vissza, ekkortájt a legjobb hatású gyógynövények közt tartották számon. A hagyományos kínai orvoslás képviselői ma is az egyik leghatékonyabb erősítőnek tekintik a pecsétviaszgombát, fogyasztását rákos betegeknek is gyakran ajánlják. A pecsétviaszgomba és a különböző részeinek felhasználásával előállított készítmények alkalmazásának néhány fontos lehetőségeként említhető meg az immunrendszer általános folyamatainak stimulálása, egyes rákos megbetegedésekkel szembeni védelem (megelőzés) és a sugárkezelések immunrendszert károsító hatásainak mérséklése. Forrás: A XXI. század gyógyítói: a gombák (Babulka Péter).

C-vitamin: Mint hatékony antioxidáns nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez. Hozzájárul a szervezet különböző fertőzésekkel szembeni védelméhez, semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket. Hiányában az immunrendszer gyengül, nő a fertőzésekre való fogékonyság. A C-vitamin fokozhatja a barackmag kivonat és a resihi gomba biológiai értékesíthetőségét.

Ajánlott napi adag: 4 x 1 kapszula.

A Himalája távoli hegyeiben, Nyugat-Pakisztán, India és Kína között van egy kicsiny királyság, melyet Hunzának hívnak. Az ott élő emberek híresek hihetetlenül hosszú életükről és jó egészségükről. A hunzakutoknál nem ritka a száz év fölötti kor és vannak, akik százhúsz évnél is többet élnek. A külvilágból idelátogató orvoscsoportok közölték, hogy Hunzában nem találtak rákos eseteket. 

Bio minősítésű, szárított, kapszulázott sárgabarack termés- és magőrlemény egyenesen a hunzák földjéről.
A hunzák, mint a Földön élő hat leghosszabb életű népcsoport egyike, a Himalája hegyei között élnek.
A 19. században erre a vidékre eljutó kutatók meglepve tapasztalták, hogy hunzában ismeretlen a rák, és sok más degeneratív betegség.

Ennek a csodálatos hatású gyümölcsnek és a hunzák egészségének egy darabkáját kínálja kapszulázva a Hunza Barack. 

 • Összetevők: Sárgabarackmag kivonatot (300 mg/kapszula) Reishi kivonatot (60 mg/kapszula) és C-vitamint(60 mg/kapszula) tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

  Kiszerelés: 120 darab

  A hunzák, mint a Földön élő hat leghosszabb életű népcsoport egyik, a Himalája hegyei között, szinte megközelíthetetlen, kies völgyekben élnek. Néprajzkutatók a világ minden tájáról azt állítják, hogy ők az elveszettnek hitt "fehér hunok" Attila hunjainak rokonai.

  A 19. században erre a vidékre eljutó kutatók meglepve tapasztalták, hogy hunzában ismeretlen a rák, és sok más degeneratív betegség. A 20. század angol és amerikai orvosai, akik közül egyesek évtizedeket töltöttek a hunzák tanulmányozásával, ők sem találtak egyetlen rákos esetet sem. Intenzív kutatás indult meg annak kiderí-tésére, hogy mi lehet a magyarázata a hunzák egészséges, hosszú életének. Amellett, hogy ásványi anyagokban rendkívül gazdag az étrendjük és a z ivóvizük, sokat mozognak a napon és a szabad levegőn, valamint relatíve stressz mentes életet élnek, a kutatók felfigyeltek a bőségesen termő sárgabarack-ligetekre, melynek termését rendszeresen fogyasztják.

  A sárgabarackot szent növényként tisztelik, amely egészséget és hosszú életet adományoz nekik. A gyümölcsnek nem csak a termését fogyasztják, hanem a magját kiszárítják, majd feltörik és rendszeresen, minden nap esznek néhány szemet. A nők a magból préselt olajat a bőrükre kenik, és a hajukat fényesítik vele. E csodálatos hatású gyümölcsnek és a hunzák egészségének egy darabkáját kínálja kapszulázva a ?Hunza Barack?.

  Részletek A VILÁG RÁK NÉLKÜL című könyvből:

  A Himalája távoli hegyeiben, Nyugat-Pakisztán, India és Kína között van egy kicsiny királyság, melyet Hunzának hívnak. Az ott élő emberek híresek hihetetlenül hosszú életükről és jó egészségükről. A hunzakutoknál nem ritka a száz év fölötti kor ? vannak, akik százhúsz évnél is többet élnek. A külvilágból idelátogató orvoscsoportok közölték, hogy Hunzában nem találtak rákos eseteket.

  A napjainkban hivatalosan elfogadott orvostudomány nem tud választ adni arra, miért mentesek ezek az emberek a ráktól, viszont érdemes megfigyelnünk, hogy a hagyományos hunza étrend az átlagos amerikai étrendnél mintegy kétszázszor több nitrilozidot tartalmaz. Ami azt illeti, ebben az országban, ahol a pénz fogalmát nem ismerték, a gazdagságot az ember birtokában lévő sárgabarackfák számán mérték le. A legbecsesebb ételnek a sárgabarackot tartották.

  A Hunza királyságba eljutó egyik első orvoscsoportot a világszerte nagyra becsült brit sebész és orvos, Dr. Robert McCarrison vezette. Az amerikai orvosszövetség újságjának 1922. január 7-i számában Dr. McCarrison ezt írta:
  A hunzáknál nincs ismert rákos eset. Ennél a népnél? hatalmas sárgabarack-ligetek vannak. A sárgabarackot a napon szárítják meg, és igen bőséges mennyiségben fogyasztják.? 1974-ben Charles Percy szenátor, a szenátus öregedéssel foglalkozó különleges bizottságának tagja ellátogatott a hunzákhoz. Amikor visszatért az Egyesült Államokba, azt írta:
  Kíváncsian figyeltük a hunzakutok életét.
  Vajon lehet, hogy az étkezési szokásaikban rejlik hosszú életük titka? Egyes hunzakutok abban hisznek, hogy hosszú életüket részben a sárgabaracknak köszönhetik. Nyáron frissen eszik a gyümölcsöt, a hosszú télre a napon kiszárítva teszik el. A sárgabarack a hunzák számára a legalapvetőbb étel, úgy, mint máshol a rizs. A sárgabarack magját porrá őrlik, sűrű olajat préselnek ki belőle, és ezt egyaránt használják sütésre és világításra is.

 • Vonalkód
  5999882468051
  Minősítés
  Natur
  Termék
  Immunerősítő
  Várható szállítás
  1 héten belül
  Szállítási tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés